Opis: "Svaka borba u životu ostavlja po jednu ranu, a svaka rana krije u sebi po jednu priču… priču, koja kaže: I ovo sam preživjela."

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Preživjela neuspjeli pokušaj plastične operacijeSheyi je napisao/la:
Opis: "Svaka borba u životu ostavlja po jednu ranu, a svaka rana krije u sebi po jednu priču… priču, koja kaže: I ovo sam preživjela."
Boli me vratbagrcavi je napisao/la:ne morate dalje ni otvarati sliku u novom tabu, vidi se ono bitno
![]()
Izvol'te šefe.PatrickBateman je napisao/la:De nek neko skine i slike i ucini uslugu nama ostalim i zakrene je za 90 stepeni![]()
A iVaru i Neutralu mogu samo plakat'
PA ja sam to odma reko, cura avion od glave do pete, nije ona kriva što je od boga nagrađena i što to pokazujeSteph je napisao/la:Pa ova ima apsolutno sve![]()
Ovako je još bolja.Marsal je napisao/la:Izvol'te šefe.PatrickBateman je napisao/la:De nek neko skine i slike i ucini uslugu nama ostalim i zakrene je za 90 stepeni![]()
A iVaru i Neutralu mogu samo plakat'
#ZahvaljujemIPočastvovanSamZaistaAliBićuSretnijiAkoMiPošalješNjenProfilJednomKadGaDobiješLBJ MVP je napisao/la:#MaršalDobijaZahvalnicuMeđedaZaOvo #UručenMuJeŠareniMedvjedUGejBojama
Fakat, dajte linAklegenda reala je napisao/la:PA ja sam to odma reko, cura avion od glave do pete, nije ona kriva što je od boga nagrađena i što to pokazujeSteph je napisao/la:Pa ova ima apsolutno sve![]()
![]()
Radi poze i push up-aDonnie Darko je napisao/la:Lijeva sisa joj veća od desne.
#HvalaLBJ MVP je napisao/la:#HoćelTajLinkDaIJaPriupitam
#MaršalTebiSvakakoIdeČimDobijem