Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Što se mene tiče neka Giggs-a, nevezano za ovu danas utakmicu.
Ipak je to legenda kojoj ne bih mogao zamjeriti fijasko koji se desio ove godine.
Međutim nisam ni protiv toga da van Gal dođe na dvije sezone, ali vidjećemo...
Ipak je to legenda kojoj ne bih mogao zamjeriti fijasko koji se desio ove godine.
Da je Giggs odma doso poslje Fergusona nebi to to bilo.... ovo je jarane ko americki film!!!
- EmirSioux89
- Kontakt:
ne bi* jaraneDalam je napisao/la:Da je Giggs odma doso poslje Fergusona nebi to to bilo.... ovo je jarane ko americki film!!!
A i ja mislim da ne bi bilo, sad bi vi yebavali matere i giggsu ko i Moyesu vjerovatno
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Joj postade Giggs trenerčina poslije jedne utakmice
U redu, dobili ste Norwich, svaka čast, ali toliko hvalospjeva na račun Giggsa zbog jedne utakmice je stvarno previše. Ima tu i onog pozitivnog šoka koji se desi ekipi nakon promjene trenera. Po vašoj priči ispade da vas je Giggs vodio od početka sezone, uzeli bi ligu, a i njemu bi sad j3bavali sve po spisku da vodi od početka.
Smirite se malo, znam da vam je ovo sezona za zaborav i da proslavljate svaku pobjedu na najglasniji mogući način, ali ne ispadajte smiješni

U redu, dobili ste Norwich, svaka čast, ali toliko hvalospjeva na račun Giggsa zbog jedne utakmice je stvarno previše. Ima tu i onog pozitivnog šoka koji se desi ekipi nakon promjene trenera. Po vašoj priči ispade da vas je Giggs vodio od početka sezone, uzeli bi ligu, a i njemu bi sad j3bavali sve po spisku da vodi od početka.
Smirite se malo, znam da vam je ovo sezona za zaborav i da proslavljate svaku pobjedu na najglasniji mogući način, ali ne ispadajte smiješni

Ja te volim, volim Željo..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zasto smo smijesni, niko nije rekao da bi osvojili ligu, ljudi se raduju i euforija je zavladala ponajvise zbog toga sto je Moyes otisao, da je bilo ko drugi dosao opet bi isto pisali, jer su osjetili olaksanje odlaskom Moyesa. Giggs svakako nece ostati trener, to ce biti LVG, kako stvari stojegio10 je napisao/la: Smirite se malo, znam da vam je ovo sezona za zaborav i da proslavljate svaku pobjedu na najglasniji mogući način, ali ne ispadajte smiješni

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gramatičaru mani psovanja,,,, i prekini me citiratnedim93 je napisao/la:ne bi* jaraneDalam je napisao/la:Da je Giggs odma doso poslje Fergusona nebi to to bilo.... ovo je jarane ko americki film!!!
A i ja mislim da ne bi bilo, sad bi vi yebavali matere i giggsu ko i Moyesu vjerovatno
ne bi ni giggs osvojio prvenstvo ali sam ubjedjen da bi bio u top4
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- DragonReborn
- Kontakt:
Sigurno bi pobedio Totenhem u dve utakmice. I ne verujem da bi svako mogao da se nadaje golova na Old Trafordu.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
prati li neko spekulacije o eventualnim pojacanjima???
ubi me ovo zatisje(jel pred buru to nisam siguran
)
ubi me ovo zatisje(jel pred buru to nisam siguran

Kakva pojacanja kad nema ni menadzera ?
Zamjerio bi svakom treneru ovakvu sezonu u kojoj nismo ništa konkretno napravili ( nevezano za trofeje, nego igra, igrači, prelazni rok i sve ). Vidim Giggsa kao trenera Manchester Uniteda, ali za par sezona, ipak se treba oprobati sa sigurnim trenerom, Van Gaal bi napravio odlične temelje za Giggsa!UnitedWA je napisao/la:Što se mene tiče neka Giggs-a, nevezano za ovu danas utakmicu.
“He's built to be a manager. We can see that in how he has handled himself since he took over.” - Rooney on playing under Giggs
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Nadam se da će u sljedećih 5-6 odgovora bit kakva novost....
Ma dobro, malo sam pretjerao ali opet bih za Giggsa našao više argumenata da ga ne pljujemxGGMU je napisao/la:Zamjerio bi svakom treneru ovakvu sezonu u kojoj nismo ništa konkretno napravili ( nevezano za trofeje, nego igra, igrači, prelazni rok i sve ). Vidim Giggsa kao trenera Manchester Uniteda, ali za par sezona, ipak se treba oprobati sa sigurnim trenerom, Van Gaal bi napravio odlične temelje za Giggsa!UnitedWA je napisao/la:Što se mene tiče neka Giggs-a, nevezano za ovu danas utakmicu.
“He's built to be a manager. We can see that in how he has handled himself since he took over.” - Rooney on playing under Giggs

Jozo.
I pisem ovdje zato sto nas je covjek vjerovatno spasio od apsolutne katastrofe, to jest zlata Liverpoola. Hvala ti majstore. Sta smo samo propustili. Uh.

I pisem ovdje zato sto nas je covjek vjerovatno spasio od apsolutne katastrofe, to jest zlata Liverpoola. Hvala ti majstore. Sta smo samo propustili. Uh.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Po prvi put u životu mi je drago što je pobijedio (na ovaj šugavi način)Cartman je napisao/la:Jozo.![]()
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nismo mi nista propustili, nemoj da se varas, covjek nikad nije ni htio doci u UnitedCartman je napisao/la: Sta smo samo propustili. Uh.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Special One ljubi te brat u prljav vrat,da nam zivi 100 godina dr from Portugal,djaba volim on United na neki sebi svojstven nacin hvala Ba hvala Willian i tebi Torres za nesebicnu asistenciju516MK je napisao/la:Po prvi put u životu mi je drago što je pobijedio (na ovaj šugavi način)Cartman je napisao/la:Jozo.![]()
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
- majestic24
- Kontakt:
Nije ovo uopste sugav nacin. Sta je treba?? Da kze obrani da se maknu da bi ovi zabili gol. Liverpool je vise zelio iznuditi penal nego dati gol516MK je napisao/la:Po prvi put u životu mi je drago što je pobijedio (na ovaj šugavi način)Cartman je napisao/la:Jozo.![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Suti Rio i pokloni se najvecem (nakon Fergusona).rio_Ferdy88 je napisao/la:Nismo mi nista propustili, nemoj da se varas, covjek nikad nije ni htio doci u UnitedCartman je napisao/la: Sta smo samo propustili. Uh.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.