FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 16 dec 2016, 16:34

harden je napisao/la:Rafinha danas produžio ugovor do 2018.
Čestitke i njemu jer je uvijek davao puno za klub, možda ne zna dovoljno, ali je davao.

Kako je krenulo Upravi će se osladiti da ne dovodi nikog samo da postojećim produžuje ugovore. Bankar-šverceru to odgovara, samo da ne uplaćuje neke velike pare.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 dec 2016, 17:22

sljivo je napisao/la:
Karlo je napisao/la: ejes ti neki fol :mrgreen: :lol: ,izradi me momacki :lol: , majke mi ucinilo mi se da sam na nekom d.portalu procitao da su juce odradili tren juce :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :kafa: :kafa: :kafa: :eh: :zviz: :zviz: :zviz: :kafa: :mrgreen:
:) Ne bih te mijenjao za deset forumaša godine.
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :D
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 dec 2016, 18:07

Brazilska prevara produzila ugovor? :facepalm:
Dal' je moguce da je uspio prevariti starog svercera? :shock:
Mora da je popusio karine Rumenom, Dressenu, u Uliu.
Drugog objasnjenja nema. :facepalm:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 dec 2016, 18:28

anelbavarac je napisao/la:Brazilska prevara produzila ugovor? :facepalm:
Dal' je moguce da je uspio prevariti starog svercera? :shock:
Mora da je popusio karine Rumenom, Dressenu, u Uliu.
Drugog objasnjenja nema. :facepalm:

fufinja nit mi mirise niti smrdi al zaista ,haj nekak ga njos koju godinu da se sad ne maltretiramo oko zamjenskog beka :roll: :)
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 dec 2016, 19:17

pa nije produzio glavni bek, nego druga/treca opcija...sta se pojedini palite odmah :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 dec 2016, 19:40

Čuj brazilska prevara. :facepalm: Čovjek je rezerva i kao takav odradio je sasvim dobar posao od kako je u Bayernu i apsulutno me ne čudi produženje ugovora.Neki bi izgleda da imamo dva beka klase Lahma, jednog posaditi na klupu i dati mu 10 mil po sezoni onda bi aplaudirali KHR.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 dec 2016, 20:22

U duhu produžavanja ugovora, evo kako trenutno stoje sa ugovorima naši igrači iz prve postave
slika

Inače, kad se pogleda prosjek godina naše ekipe, to izađe 27,9 godina i po tome smo najstarija ekipa u BL i kako se stvari stoje, bićemo prvi i u tome sigurno do 2021 :problem:
Sent from my Philips Smart TV.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 16 dec 2016, 20:26

Am Freitag hieß es in der Pressekonferenz des FC Bayern noch kryptisch, dass Innenverteidiger Jerome Boateng in Darmstadt wegen "Problemen mit dem Brustmuskel" ausfällt. Nun ist klar: Der 28-Jährige hat sich an der Schulter verletzt und muss operiert werden. Wie lange er ausfallen wird, ist noch offen.
Agieren statt reagieren

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 dec 2016, 00:02

Oko dva mjeseca će biti odsutan.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 dec 2016, 00:40

Ionako je Javi bolji od njega, tako da to neće biti neki preveliki hendikep.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 dec 2016, 01:59

Kud ces dalje kad kanta @Saurman vjeruje kvalitetima tog majstora Rafinhe. :facepalm:
Klub poput Bayerna, ne zasluzuje polovnjake, kao doticna brazilska prevara.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 dec 2016, 10:02

Klub poput Bayerna ne zaslužuje lobotomce od navijača poput tebe, kome se još duša nije smirila jer mu je otišao ćelavac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 dec 2016, 13:05

Feldmarschall je napisao/la:Alonso će ostati u Bayernu. Jedino pitanje je da li još jednu sezonu kao igrač ili u nekoj drugoj ulozi. Odavno mu pripremaju mjesto u upravi što je sasvim opravdano jer je rijetko viđen intelektualac u kopačkama, a Bayern institucija koja takve prilike ne propušta.
Slažem se u potpunosti. On je stvarno jako inteligentan i kao takav može uvijek biti koristan i na terenu ali i na nekoj klubskoj funkciji. Ja mislim da će kao igrač još godinu ostati, a dalje će se vidjeti.

Saurman je napisao/la:Čuj brazilska prevara. :facepalm: Čovjek je rezerva i kao takav odradio je sasvim dobar posao od kako je u Bayernu i apsulutno me ne čudi produženje ugovora.Neki bi izgleda da imamo dva beka klase Lahma, jednog posaditi na klupu i dati mu 10 mil po sezoni onda bi aplaudirali KHR.
Naravno da odrađuje dobar posao. I naravno da i jeste poenta u tome da on bude zamjena i da je kao takav idealan. A kada je god igrao, u većini slučajeva je odradio dobar posao. Čak u zadnje vrijeme, kada je dobivao priliku, pružao je čak bolje partije od Lahma, koji još nije skroz svoju formu pronaša.
Veliki broj ljudi u suštini shvata koja je uloga Rafinhe i u čemu je njegov značaj, a neki i ne pogledaju njegove partije ali udaraju po njemu.
Rafinha je lojalan i nije tu samo da uzme lovu i mirno sjedi na klupi, nego kada igra on pogine na terenu. I njegova prgavost (pozitivna, pogotovo iz našeg ugla, kao navijača Bayerna) je uvijek je bitan element. Čovjek je lojalan, stalo mu je do kluba i više je nego sjajna dopuna. A takve igrače isto moraš imati, a ne samo zvijezde poput Robbena, Riberyja itd.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 dec 2016, 13:55

Najbolji komentar za Rafinju

Sent from my E6533 using Tapatalk
Mia San Mia

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 dec 2016, 14:24

Rafko je, nećete vjerovati, po ukupnom skoru šesti odbrambeni igrač BL-e. Lahm je bolji od njega zavaljujući statistici rada sa loptom odnosno posjedu jer je igrao par utakmica na sredini terena.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 dec 2016, 16:24

A po čemu ste vi zaključili da je Xabi Alonso tako inteligentan? Je li ima neki poseban njegov gest/postupak ili intervju koji to dokazuje, jer osim fudbalske inteligencije, nisam baš upoznat s drugim vidovima nejgovog intelektualizma. Slušao sam par njegovih intervjua i nisam očaran.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 17 dec 2016, 16:35

Na osnovu rezultata testova lokalne mense. :mrgreen:
Šta znam, takav sam dojam stekao čitajući par njegovih intervjua mahom za engleske portale. Tip je elokventan, kuži stvari, a opet objašnjava ih na priprostom nivou da svako može shvatiti bez da mu je Klajić negdje pri ruci ili da je proveo deset godina baveći se fudbalskom teorijom. Zanima se za neprofesionalne stvari i ne boji se iznijeti stavove. Znam da su ga Španci zvali glasnogovornikom svlačionice, Guardiola tražio za mišljenje o engleskom fudbalu i prilagodbi na isti. Kažem, dojam, ništa više i svakako ugodna promjena od ''ostavili smo srce na terenu i dali 120% naših mogućnosti''.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 dec 2016, 16:35

Pa i da nije, nece rjesavati sredingerovu jednacinu; tu je da radi fudbal, zna ga, zna jezike i ljude. Dobar cv za mene a vvjerujem i za Bayern.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 dec 2016, 16:58

Boljeg beka kao trecu opciju je izuzetno tesko naci, pogotovo kada je u pitanju desni bek kojih nema bas previse.
Uostalom, Rafko je u dosta slucajeva odradio svoj posao na koretkan nacin.
Ma stranu sva pljuvanja, uzrok je revolt zbog guranja Rafinhe u prvu postavu.

Boa zaradio povredu i ide na listu povrijedjenih igraca te ga necemo imati na raspolaganju neka dva, tri mjeseca. No, sreca u nesreci je sto uskoro slijedi pauza tako da ce imati svo slobodno vrijeme za regeneraciju.

PS: sta je sa Comana, nazire li se njegov povratak?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 dec 2016, 17:11

Comanov povratak očekuje se na prvom treningu iza Nove godine, ako uopšte ima trening tad nekad, uglavnom biće zdrav na pripremama u Katru.

A što te tiče Alonsa, prvi put čujem da je tako okarakterisan od svojih kolega i pojedinaca u Španiji. Naravno ne očekujem da bude član španske mense, ali generalno sam skeptičan prema Špancima i Južnjacima općenito govoreći. Uvijek mi je bilo čudno kako ne mogu da nauče jezik igrajući godinama u drugoj državi i njihova vrela krv me nije impresionirala nikad van terena.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.