FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ozbiljno se radi , jest da ove utakmice nisu mjerilo al nije mala stvar igrati sa liberecom 22 jbga oni su bili treci u prvenstvu a gdje su cesi a gdje mi , sjetite se hajduka kad je jos na godisnjici od slavije izgubio koja je prosle sezone bila prosjecna ekipa , polako al sigurno licimo na ozbiljan klub , pripreme dosta dobre nema vise igranja u okolici sarajeva sad europa away ...ove godine dupla malo ambicijozno al jbga mi smo zeljooooo
samo brate igrali smo s jablonecombob je napisao/la:ozbiljno se radi , jest da ove utakmice nisu mjerilo al nije mala stvar igrati sa liberecom 22 jbga oni su bili treci u prvenstvu a gdje su cesi a gdje mi , sjetite se hajduka kad je jos na godisnjici od slavije izgubio koja je prosle sezone bila prosjecna ekipa , polako al sigurno licimo na ozbiljan klub , pripreme dosta dobre nema vise igranja u okolici sarajeva sad europa away ...ove godine dupla malo ambicijozno al jbga mi smo zeljooooo

EmirTM87 je napisao/la:samo brate igrali smo s jablonecombob je napisao/la:ozbiljno se radi , jest da ove utakmice nisu mjerilo al nije mala stvar igrati sa liberecom 22 jbga oni su bili treci u prvenstvu a gdje su cesi a gdje mi , sjetite se hajduka kad je jos na godisnjici od slavije izgubio koja je prosle sezone bila prosjecna ekipa , polako al sigurno licimo na ozbiljan klub , pripreme dosta dobre nema vise igranja u okolici sarajeva sad europa away ...ove godine dupla malo ambicijozno al jbga mi smo zeljooooo
hehheh ma ja meni liberec u glavi

potvrdjeno na smajicevom profilu da dolazi kod nas! 

-
- Kontakt:
Gdje su sad oni sto su se sprdali kada sam rekao da smajke danas dobija papire, i da dolazi kod nas???? dobro dosao smajkebrajla95 je napisao/la:potvrdjeno na smajicevom profilu da dolazi kod nas!
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Izvor Facebookbrajla95 je napisao/la:potvrdjeno na smajicevom profilu da dolazi kod nas!

... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
Ja nisam vidio da dolazi kod nas,možda sutra ide u shopping ili ide da ...
FEDERER= KLOC
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eto sada mozes vidjeti da ne ide u shopping, odn ne ide ni da ...Iker C je napisao/la:Ja nisam vidio da dolazi kod nas,možda sutra ide u shopping ili ide da ...

Dobrodosao Smajic Sulejmane..Smajic Sulejman
Napokon se ispunila moja zelja
FK Zeljo - Himna
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
da roonija peglate toliko napiso bi da dolazi samo da vas skine sa neke stvari...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kako sam jucer rekao... ciljana i probrana pojacanja. Svaka cast, kako se i ocekivalo od sir Amara.
Dosli: Bukvic, Drakul, Adilovic, Selimovic, Smajic i Kvesic
Otisli: Mesic, Haubica, Popovic, Perak, Radovanovic, Culum i Seha
Valjda nisam koga izostavio.
Ako je istina za Smajketa, a predpostavljam da je to zavrsena rabota, po mom misljenju jaci smo u odnosu na proslu sezonu za 40% sigurno... Predstoji nam lagana setnja do duple krune, mescini...
Ako je istina za Smajketa, a predpostavljam da je to zavrsena rabota, po mom misljenju jaci smo u odnosu na proslu sezonu za 40% sigurno... Predstoji nam lagana setnja do duple krune, mescini...

Dupla krunaUtic je napisao/la:Kako sam jucer rekao... ciljana i probrana pojacanja. Svaka cast, kako se i ocekivalo od sir Amara.

Sad će Amar Osim reći da se sa Smajićem preko Chat-a za pet 5 dogovorio.
FEDERER= KLOC
Nisu jos ni razgovarali ne znam gdje letitie pred rudu svi redom.Iker C je napisao/la:Sad će Amar Osim reći da se sa Smajićem preko Chat-a za pet 5 dogovorio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nista zvanicno.
EDIT: Opet derbi u 13,stalno9,11,13 koliko se ja sjecam.
EDIT: Opet derbi u 13,stalno9,11,13 koliko se ja sjecam.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 05 jul 2011, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Meni je na chatu potvrdio da se sutra prikljucuje !pile87 je napisao/la:Nisu jos ni razgovarali ne znam gdje letitie pred rudu svi redom.Iker C je napisao/la:Sad će Amar Osim reći da se sa Smajićem preko Chat-a za pet 5 dogovorio.
Hvala sto nas pratis vjerno... Za koga ono ti navijas, Zvezda i Borac ili Partizan i Borac?Lepinja je napisao/la:Dupla krunaUtic je napisao/la:Kako sam jucer rekao... ciljana i probrana pojacanja. Svaka cast, kako se i ocekivalo od sir Amara.
Ako je istina za Smajketa, a predpostavljam da je to zavrsena rabota, po mom misljenju jaci smo u odnosu na proslu sezonu za 40% sigurno... Predstoji nam lagana setnja do duple krune, mescini...![]()
Ko pravi ovaj raspored za premijer ligu.pitarcina neka zesca.kako im se vazda stima na pocetku da imaju dobar raspored.Mi opet prva gostujuca teska pa kasnije 2 zaredom gosti.nekazem da ako nisi bolji nisi ni zasluzio ali pocetak je bitan radi samopuzdanja.
Za jedinu nam domovinu Bosnu i Hercegovinu