FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 12 avg 2013, 15:54

emin82 je napisao/la:
socrates je napisao/la:Ah,pa nisam znao da FKS ima ovoliko "istinskih prijatelja" a da dolaze iz suparnickih tabora,posebno ovih "odozdo"..ccc,nevjerovatno!

Sve je jasno da jasnije ne moze biti,Hus pere sa sebe odgovornost nebuloznim izjavama,mada prateci ga godinama unazad,ne sjecam se da je ijednu izjavu dao a da je imala mnogo smisla,bilo da se radi o pobjedi ili porazu,i bilo ciji trener da je bio tada,uglavnom je zavrsavalo sa.."vidjecemo"..

Siroki odavno nije bio zreliji za potop kao sinoc,jer Mi onakvi kakvi smo mogli smo im zabiti 3 komada,e sad sto su oni nama mogli isto toliko,to je plod nase visoke zadnje linije pri stizanju rezultatskog zaostatka. Ne racunajuci onaj Augentalerski gol (Zvijezda-Bajern polufinale KŠ) a svi stariji poznavaoci znaju o cemu pricam. Samo taj moment moze se nazvati ne sretnim,ili nedostatak srece,sve ostalo,ama bas sve potpuno je uzrok dekoncentracije koja opet uzrokuje ne znanje oko onoga sto se i zna u fudbalu,pa prosto dobijes sliku da vecina iz onog tima k'o da imaju dvije iste noge.

Nedopustivo je sta nam se desava s klubom,od nekolicine koji su tu samo trenutno,i prolazni su,ono sto je vjecno je upravo klub i navijaci koji se generacijama smjenjuju na tribinama a trajne posljedice upravo trpe navijaci i klub kao institucija,dok ovi prolaznici bilo da su legende ili ne,manje vise se ni ne sjecaju bilo cega kad prodju kroz izlazna vrata kluba.

Ovo selektiranje igraca je za rubrike vela havle,govorim iskljucivo o igracima koje je licno doveo trenutni prvi covjek struke,Karic,Radulovic,ima ih jos tu,pa kako onda nije do njega,uvijek je do trenera,uvijek. Da stvar bude gora ovdje niko ne vidi izlaz iz trennutne situacije,a Husref ocito ne drzi sve konce u svojim rukama,niti predstavlja autoritet medju igracima (bacanje kopacki Osmanagica nakon izlaska),a kako je to moguce,jer on je legenda kluba,zar ne???

Pa zar Osmanagic ne smije imati los dan, zar mora briljirati u toj jednoj utakmici u kojoj igra od prve minute? Ne mora... svo smo mi ljudi i svi mi i grijesimo. I Husref i dr su grijesili pa niko nije lijecio svoje frustracije na njima vec nakon prvih nekoliko gresaka a to rade na igracima. Pa sta ako je bacio kopacke i ako je tako iskalio bjes i nezadovoljstvo. Isto tako za Karica, momak igra ofanzivnog veznog a ovaj ga stavlja u spica, govori da je momak nespreman, sto je laz, ako nista spreman je bar kao i ostatak ekipe. Zasto ga ne stavi na njegovu poziciju i da ima vise dodira sa loptom pa ce vidjeti sta i kako igra, a ne da ga uvodi 2 sec pred utakmicu totalno ne zagrijanog. Manite se Husrefovog vadjenja na nespremnost igraca. Ako je do pojedinih igraca nije problem rijesiti ih se ali u dr sredinama gdje se igra sa manje pritiska sigurno ce pokazati vise. Slazem se samo u ovome da je Husref najvise kriv. Mislim da ekipa i nije toliko losa ali treba sa njima da radi neko mnogo kompetentniji od Musemica. Neko ko ce im biti ne samo autoritet nego i uzor i kao igrac, trener i covjek a bojim se da Husref to nije.
Dobro,i...koji je smisao tvoje replike meni,ja nisam pricao o Osmanagicu,nego o Husrefu,pa sam naveo ovog prvog kao primjer koliko Husref ne drzi sve niti u svojim rukama,i koliko ga kao legendu igraci (ne) cijene. Mene kao obicnog gledaoca,ili najvatrenijeg navijaca,ne zanima ko je usao 2 sec. pred tekmu i zbog kakvih okolnosti,mene takodje ne zanima zasto covjek koji nije kalsicni spic igra na toj poziciji,a da je golman,a ne ofanzivni vezni,ono sinoc ako nista se mora lopta pogoditi,pa makar i fulio gol,on zategne glavom (iscasice vrat) i promasi cijeli fudbal,zatim prije toga u mrtvoj gol sansi,njemu lopta pobjegne,kaze Kristic,iznenadila ga,pa jel on ekonom kluba pa da ga lopta iznenadi,a prima uredno platu za posao koji ga vidi sad ovo iznenadjuje..i mi sad trebamo da progutamo pricu komentatora kako je igrac u gol sansi fulio jer ga je lopta iznenadila,i to vise puta,ili izjavu trenera o tome kako se nema srece,naravno da je to opste potcjecnjivanje intelekta mase..i o cemu onda mi pricamo...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 avg 2013, 16:14

karlovacko je napisao/la:
karlovacko je napisao/la:Je l' mi moze neko reci kad' vam je trening ? Hvala .
U ovakvim situacijama, termin treninga treba drzati u tajnosti i po mogucnosti ga odrzati negdje van grada, da se igracima ne stvara vise nepotreban pritisak jer ga imaju i previse. Nije rijesenje kao kakvi huligani otici i vrijedjati igrace na treningu, nije nam lahko, ali bil iko od vas igrao da vam neki "likovi" dodju i psuju, vrijedjaju vas, kako bi vi izasli na teren.
Greska je bilo otjerati onaj trojac, isto sto bi greska bilo da sad Husref da ostavku, u rezultatskoj smo krizi ali sa odlascima ili vrijedjanjima ne mozemo izaci iz nje, nego radom, treningom i popravljanjem realizacije.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 12 avg 2013, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 12 avg 2013, 16:23

htcxone je napisao/la:
emin82 je napisao/la:Sarajevo, NASE SARAJEVO koje vazi za veliki i organizovani klub ustvari nema nista. Ako cemo iskreno i redom;

Musemic; trener koji ne zna odabrati pravu formaciju, koji slusa razna sufliranja sa strane i tako sastavlja tim, koji poslije toliko poraza i losih igara nije uzeo krivicu ili bar dio krivice na sebe... Covjeku svaka cast za sve sto je napravio u fudbalu, ali njegovo vrijeme je ocito proslo. Kola se lome na jednom Melunovicu koji je bio dobar mnogim klubovima ali eto nama nije, pa Haordic, Sunjevaric, a o Torlaku i ostalima da ne govorim eto niko nama ne valja. Ako nesto ne stima u jednoj, dvije utakmice pa to se treba mijenjati, pokusavati drugacije a ne odmah otkazi i ono malo sto se uigra padne u vodu. Husref mjenja u 80 min!? Pored svega toga dere se sa klupe, psuje igracima i objasnjava im sta i kako... Valja su treninzi ili bar poluvrijeme i svlacionica mjesto za to a ne teren. Neka se ugleda na Dragana Jovica, Jagodica ili Slavena Musu koji su po meni gospoda i pravi treneri.
Prvo sto se tiče strukture u klubu, uz široki i jasmo najorganizovaniji (administrativno)
imamo najviše članova( 4000)
imamo najbolji marketing daleko
Što se tiče Husrefa,jel to ti znaš njega pa nam prenosiš da njemu neko sastavlja ekipu? Ako znaš reci ko je odmah, nemoj poslije 3 godine reći jesam Vam rekao, nego sad nappiši otvoreno, imenom i prezimenom! (A glavu dajem da ne znaš nego mahalaš)
Husref je SVU krivicu, ili veliki dio krivice JASNO I JAVNO uzeo na sebe čitaj malo intervjue i gledaj press konferencije i ne pokušavaj to provući na ovaj način... Kola se nisu lomila na Melunoviću nego na onome i na kome su se tebala slomoto...IRFANU REDŽEPAGIĆU a sa njim su se noge uhvatili i njegovi puleni... Konjina u vidu igrača sa brojem 9 (neka nam halale legende koje su je nosile) imenom Alen Melunović je najlošiji igrač Sarajeva od 46' godine, ili makar najlošiji napadač... e isti taj je bio JEDNA I JEDINA OPCIJA U NAPADU za Husrefa a trebalo se kao proći u EL
Dovoljno vam je to da svatite da Husref pored odgovornosti svoje i nije toliko kriv...
što se formacije tiče, formacija je u skladu sa onim što mu je uprava ostavila... Karić u napadu (JEDINI ŠPIC) jedan jedini lijevi bek i ozlijedi se, stoper igra desnog beka... itd.
nabrojani treneri ne znam da li imaju i jednu titulu (osim mislim jagodica koji je tada imao najjaču ekipu DALEKO u ligi)
Jarane i prijatelju moj da se mi razumijemo moj i tvoj cilj je isti, to da zapamtis SAMO SARAJEVO!
Clanovi i shopovi malo doprinose kvaliteti kluba, treba se posvetiti i drugim stvarima. Dosta se toga zna i ne trebamo se praviti niti slijepi niti budale. Ovdje se nisam prijavio da mahalam, nego os silne muke sta nam se desava i govorim istinu. Ne znam kako je to Husref preuzeo odgovornost na sebe a pratim njegov rad vec dugi niz godina, njegovo ponasanje i na prijateljskim utakmicama i iskreno ti preporucujem d ai pocnes jer ces bolje razumjeti neke stvari. Nije vrijedjanje niti provokacija ali svima nama treba biti isti cilj;JAKO SARAJEVO.Husref nije preuzeo odgovornost, nego se krije iza navijaca, pravada se kako nemamo srece, kako ne zna sta bi rekao, pa do te mjere da nas i ismijava kako su i stative postale deblje.Ako je Redzepagic otisao zasto stvari nisu krenule na bolje? Melunovica je trebao ostaviti na klupi i natjerati da zalaganjem i igrama na treningu i u slucaju potrebe sve vrati, a ne otkazom. I nemoj govoriti da nije kriv kad je on glavni i odgovorni za sastav ekipe; ako nisi dobar neces ni na klupu a kamo li na teren. Kriv je Husref koliko i igraci ako ne i vise. Igrace mu nije uprava ostavila nego je on dosta njih doveo. Evo licno Karica, momka za kojeg garantujem da zna sa loptom. Treneri i titule su 2 razlicite stvari. Jedan covjek ne moze sve sam. Za uspjeh je potreban kolektiv, od trenera do igraca. O tome citavo vrijeme i pricam. Normalno je da jednom ili 2 igraca nije njihov dan ali da nije kompletnom timu pa ne moze biti do svih igraca, znaci da je do trenera. Husrefa cijenim kao covjeka ali kao trener mislim d anema sta ponuditi, ali volio bih da se uvjerim u drugacije.
emin82 je napisao/la:

Igraci; da su dobri nisu, da mogu i trebaju bolje mogu i trebaju, ali pita li se iko kako je tim momcima?! Rade svoj posao za platu(kao sto bi i mi), ali platu koja nije redovna, stanarinu i hranu koje takodje nisu redovne, treneriraju i bore se jer ko bi to od njih htio da igra lose i bude los? Naravno niko, ali o tome niko od nas ne misli. Da li iste te igrace boli nepravda, mozda bolji sjede na klupi a igraju oni iza kojih neko stoji iako su losiji, kako je tim igracima kada prolazeci gradom slusaju razna dobacivanja, na forumima ih blate ljudi koji imenom i prezimenom ne stoje iza svog stava, a na drustvenim mrezama osim prozivanja i slanja uvredljivih poruka mozda jos samo MI NAVIJACI trebamo sici na teren i zaigrati(ljudi pogledajmo istini u oci niko od nas nije sjajan)... Danas svako misli da znas sve o nogometu!
Momci ne rade svoj posao a primaju platu
Lažeš da je neredovna a nije im kasnila ni jedna JEDINA plata i sve im je redovno, čak su znali dobiti i nesto PREKO ... pitaj igrače o tome ne laži ovdje, nije lijepo
ko su ti "bolji sa klupe!"? kukali za osmanagića, husref ga ubaci **** mu sve po spisku (realno je uzasan)
mali radovac je bio odlican ali ima 17 godina i ne smije ga se pritiskati, dobija dosta minutaze
travancic prije 15 dana usao u kombinacij nije prosao pripreeme
mislis na plakala?radulovica? aganspahica? ili golamen? ajde reci imena...
TI ISTI IGRACI SU SVOJIM NASTUPIMA ZASLUZILI I GORE STVARI OD ONOGA STO IM SE DESAVA! Ispadaju od kukesija, ne mogu dobiiti slaviju kod kuce, siroki ih iz autobusa pobjedi na sred koseva! JEL ZA TO PRIMAJU PLATU????
O tome ''preko'' necmo jer bi bilo smijesno. Vjeruj mi, ali da je bolje ista nego nista pa jeste makar to bio i BAJRAMLUK. Plata kasni, a i kirije. Zasto dizemo Travancica u nebesa a momak tek poceo da igra, nama kao dobar a nije valjao ni Celiki ni C. Zvjezdi dok blatimo Osmanagica koji je igrao i za Partizan i inostrane klubove, te od Karica koji je za Gosku svetinja pa na dalje, a ne vidim zasto ne pruziti priliku i Plakalu i Aganspahicu... Dati svima priliku da se pokazu i nametnu a ne kao Musemic u 80 min izmjene pravi ama kad ne valja ranije mjenjaj. Nije ponizenje ispasti od kukesija, pa ljudi su pobijedili i Metalurg. I ja bih volio da smo sve prosli i pobijedili ali ljudi dosta podcjenjivanja drugih bavimo se mi sobom. Primaju platu da se zalazu, bore i daju zadnji atom sebe, da slusaju i igraju po naredbama trenere a ne nas.
emin82 je napisao/la: Navijaci; uz njih smo uvijek, ali ne dajemo uvijek ono sto treba ljutili se mi ili ne. Poslije skandiranja igrajte p**ke, a jaki smo samo sa tribina,ulijetanja na treninge( pri cemi trenera nema na treningu ocito znajuci sta ce biti a i ne trudivsi se da zastiti svoje igrace), TO NIJE POMAGANJE KLUBU nego obratno. Kakvi smo mi to navijaci kad nas je vise ne istoku nego na sjeveru... kakvi? Paljenje baklji i izgovaranje bljuvotina nece nas dovesti nigdje.
Podrzimo momke i budimo uz nih. Uredu je da ih kritikujemo, ali bljuvotinama nije mjesto ni na terenu ni na treninzima. Utakmice ne trebamo bojkotovati, naprotiv trebamo im pokazati da smo uz njih... a ova provociranja od strane nasih komsija ignorisati.
opet lažeš
mi smo davali sve od sebe, pogledaj sjever cijelu proslu sezonu , posebno drugu polusezonu, ni baklji ni petarde!!! pa sta smo dobili... molili nas kao da se drzimo togga, mi pristali, dali sve od sebe, podrsku i kad je najgore bilo, a dobili smo KURA.C veliki od uprave
Ne mozemo do ****.nog kupa a kamol do titule, jbg obećali su i mi smo obećali, mi svoje ispunili, oni svoje nisu, sjeti se zastave AR BIH u cilju "titule" izlazimo sa tribine, a dobijemo KURA.C u vidu melunovica, radulovica, sunjevarica i ostalih srpskodrinskih otpadaka! Normalno da je pun **** lažnih obećanja i da će se PALITI!
Što se tiče ulijetanja na trening, poslije toga su dobili zrinjski, al su brzo zaborvalil za koji klub igraju
Trener tad nije bio na treninggu jer je bio na sjednicikoja je trajala oko 6 sati, dakle opet lazes da je znao!

Za prvio dio teksta se apsolutno slazem i kapa dole. Svaka cast i istina. Sto se mene tice ja ljude dijelim na dobre i lose. Meni nije bitno kako se ko zove nego kakav je covjek, kako igra i koliko sebe daje. Normalno dda nam je dosta laznih obecanja, ali i igracima je dosta svega. Pustimo ljude neka igraju i pokazu sta znaju, smanjimo pritisak i odmah ce biti lakse. Ostali se sprdaju za situaciju u kojoj se nalazimo. Trener nikad nista ne zna, pocev od toga ko puca penale, ko na kojoj poziciji igra, gdje se gubi pas igra itdali zna vruc krompir dati Oruču a sebe u kraj. To za mene nije trener. Igracima je tesko zbog svega sto se desava, nastoje se pridici a mi kao navijaci koji ih samo kudimo,psujemo i ulijecemo na teren radimo samo kontra efekat. I psiholozi ce im tesko pomoci...
emin82 je napisao/la: Jednom nam ne valja Bandovic, pa Melunovic, Sunjevaric, Suljic, Osmanagic a sad i Karic ( samo ne znam ko je sljedeci)pa nemoguce je da niko nije ok. Pita li se neko od vas ko te ljude uigrava na treningu i sta vidi?! Ja sam siguran da svako oh njih ima kvalitet samo ih treba rijesiti pritiska i pokazati da smo i mi jedan od njih a i oni jedan od nas!
Ne valjaju ! ! ! Za FKS ne valjaju
osim suljica koji gine i njega niko nije toliko ni kudio zbog bilo cega osim sebicnosti a dolaskom Husa i to se promjenilo !!! Jedan od najboljih.. ovi ostali , daleko im kuca od Sarajva bila
Riješavali smo ih pritiska prosle sezone pa smo dobili Zetu, radnik, travnik i ostale Velikane

Sve u sveu puno si napisao a malo istine rekao
Po meni Sulljic nije los, ali vise odmaze nego pomaze. Uvijek potez viska, kartoni zbog prigovora- to je nepostivanje kluba, svetinje. Daj sa klupe negog ko nije skrt na lopti, ko puno ne komplikuje. Rekao sam sta mislim i znam. Iza svojih rijeci stojim kao sto stojim svaku utakmicu iza FK SARAJEVO i kad gube i kad pobjedjuju. Ne bojkotujem niti jednu njihovu utakmicu, pa ni prijateljske. Treba ih kritikovati, ali treba ih i hvaliti... sve po zaslugama. Nama dok igraju dobro u oblaka, jedna greska i sve se zaboravi... pa nije to pravi navijac.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 avg 2013, 16:29

Treba razluciti dvije stvari.

Uprava ne treba od fudbalskog kluba da pravi marketinsku agenciju i da tako pokusava namaknuti lovu.

Fudbalski klub osnovan je radi sportskih rezultata,trofeja i borbe u euro takmicenjima.
Marketing treba da bude sporedna stvar,a ne glavna.
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 avg 2013, 16:32

Mi se na pocetku svadjali ko je bolji, a sad se takmicimo ko je gori.
Celik!3,2,2.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 avg 2013, 16:36

Nije sad da su ekipe bas lose.
Koliko god glup izgovor bio ipak veliki faktor je sreca,a mi ga nismo imali nikako u ova 3 kola.
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 avg 2013, 16:38

Head je napisao/la:Nije sad da su ekipe bas lose.
Koliko god glup izgovor bio ipak veliki faktor je sreca,a mi ga nismo imali nikako u ova 3 kola.
Protiv sirokog ste vi imali srecu oni su imali svise 100% prilika i trebali su dati golove prije onog u 90+ minuti. A protiv slavije ako precku zovete srecom ,pa momak je pousao sa 17-18 metara sreca bi bila da je pogodio a niste pono bolje odigrali nerijeseno je sasvim realno.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 avg 2013, 16:41

Razliciti stavovi, razliciti ukusi. Neko je za radikalne promjene, neko je cak i zadovoljan, ono kao hajd
samo nek se igra, ima vremena uigrat ce se... Svi mi imamo pravo na svoje misljenje, svi mi volimo nase
Sarajevo, ali niko nema pravo predstavljati se kao veci navijac od recimo svog brata sa tribine..
Svi smo mi jedna cjelina, svi smo mi FK Sarajevo. Nijedan igrac nije ispred nas, cak naprotiv..
Ono sto nas je kroz istoriju cinilo velikim, jeste huk sa tri tribine Hasetovog stadiona..
U svemu ovome, najvise mi je zao sto lagano blijedi taj prepoznatljivi huk, i sto se fudbal danas ne igra
za nas, vec za nekog tamo, ni sam ne znam za koga i zbog cega.
Siguran sam u jedno, niko i nikada nas nece pobijediti, osim Boga naravno, i uvijek ce nase srce kucati
za bordo boje. Ovim putem apelujem na nadlezne u klubu, ali samo na one sa iskrene pitare, da se konacno
zavrsi ova saga i da se krene sa realizacijom projekta. Mi smo veliki evropski klub i to treba da ostanemo
i dokazemo zasto smo veliki.

Do zadnjeg dana zivota mog´samo Sarajvo...
F.K.SARAJEVO

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 avg 2013, 16:43

terabajt je napisao/la:
Head je napisao/la:Nije sad da su ekipe bas lose.
Protiv sirokog ste vi imali srecu oni su imali svise 100% prilika i trebali su dati golove prije onog u 90+ minuti. A protiv slavije ako precku zovete srecom ,pa momak je pousao sa 17-18 metara sreca bi bila da je pogodio a niste pono bolje odigrali nerijeseno je sasvim realno.
Hronoloski:

Libertas 2 utakmice 6 okvira gola
Kukesi,precka,stativa,penal.3 gola prakticno poklonjena.
Zrinjski-ne mogu se sjetiti kako je bilo,mislim da tu nije bilo nekih pehova.
Slavija,precak Todorovica,precka Dupovca.
Siroki,autogol,Karic fula 3 zicera,primamo gol u 94.

Zar mislis da smo imali srece?
1946

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 12 avg 2013, 16:48

Dobro,i...koji je smisao tvoje replike meni,ja nisam pricao o Osmanagicu,nego o Husrefu,pa sam naveo ovog prvog kao primjer koliko Husref ne drzi sve niti u svojim rukama,i koliko ga kao legendu igraci (ne) cijene. Mene kao obicnog gledaoca,ili najvatrenijeg navijaca,ne zanima ko je usao 2 sec. pred tekmu i zbog kakvih okolnosti,mene takodje ne zanima zasto covjek koji nije kalsicni spic igra na toj poziciji,a da je golman,a ne ofanzivni vezni,ono sinoc ako nista se mora lopta pogoditi,pa makar i fulio gol,on zategne glavom (iscasice vrat) i promasi cijeli fudbal,zatim prije toga u mrtvoj gol sansi,njemu lopta pobjegne,kaze Kristic,iznenadila ga,pa jel on ekonom kluba pa da ga lopta iznenadi,a prima uredno platu za posao koji ga vidi sad ovo iznenadjuje..i mi sad trebamo da progutamo pricu komentatora kako je igrac u gol sansi fulio jer ga je lopta iznenadila,i to vise puta,ili izjavu trenera o tome kako se nema srece,naravno da je to opste potcjecnjivanje intelekta mase..i o cemu onda mi pricamo...[/quote]

Vidis ni mene ni tebe,ni 1000000 nas ne zanima gdje, ko, zasto igra nego nas zanima rezultat. Ali ne zanima ni Musemica pa nam zato i jesto ovako kako jest. Ja govorim o tome da ne blatimo samo igrace, ni Osmanagica, ni Karica niti bilo koga dr jer je i do njih i do Musemica koji ih ne stavlja tamo gdje im je mjesto8 da je svako na svojoj poziciji i d ase igra os noge do noge a ne pusto nabijanje bez prave prilike na gol). Ako vidi da se ljudi ne snalaze i da ne ide neka ih mjenja svaku utakmicu dr postava, neka ih kombinuje pa nekad ce se izdvojiti oni najbolji. Slazem se sa tobom da je Musemic tanak, ali glupo mi je od igraca traziti nesto, a ne nastojati ih bar malo razumjeti. Naravno da sve to vrijedja inteligenciju, ali svo smo ljudi i grijesimo. Iziritirao me je tvoj komentar za bacanje kopacki Osmanagica... ama kad musemic moze grijesiti 5 utakmica a niko mu nista ne kaze nego se kola lome na istom tom Osmanagicu i sada Karicu ma neka bacaju i izbace iz sebe bijes pa ko zna mozda vec protiv leotara zablistaju. Pozz

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 12 avg 2013, 17:06

htcxone je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Priča se po gradu Slavija sprema tužbu zbog Komazeca, frajer valjda nije uopšte imao papire...
taman da igramo pomovljenu utakmicu :)
nećete igrati nikakvu ponovljenu tekmu, nego 3 0, slaviji 3 boda, vama sarena laza

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 12 avg 2013, 17:12

plavetniloo je napisao/la:
htcxone je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Priča se po gradu Slavija sprema tužbu zbog Komazeca, frajer valjda nije uopšte imao papire...
taman da igramo pomovljenu utakmicu :)
nećete igrati nikakvu ponovljenu tekmu, nego 3 0, slaviji 3 boda, vama sarena laza
ako sarajevo bude krivo , onda slaviji tri boda i plus sto se sarajevu oduzimaju 3 boda kazne :D znaci sarajevo leotar i zvijezda borba ove godine :lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 12 avg 2013, 17:13

lucif3R666 je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
htcxone je napisao/la: taman da igramo pomovljenu utakmicu :)
ako sarajevo bude krivo , onda slaviji tri boda i plus sto se sarajevu oduzimaju 3 boda kazne :D znaci sarajevo leotar i zvijezda borba ove godine :lol:
ma jarane nema tu price, oni bi da igraju ponovljenu tekmu, nijde veze, ako se ispostavi ovo tacnim, onda sto posto 3 0 slavija i njima kazna, jedino ako nesto ne skontaju do tada, neku zavrzlamu, pa da zajebu i savez i slaviju u sto sumnjam

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 12 avg 2013, 17:27

Nije u pitanju registracija koja je cista u pitanju je medicinski koji je uradjen u inostranstvu i posto kod nas nema nista u ustavu N/F saveza vezano za ovaj slucaj ovo se moze tumaciti kako hoce. Delegat na utakmici protiv Slavije ga je priznao, jucerasnji nije.
Jedino se moze donijeti zakon kako ga u buducnosti tumaciti. Ovo vjerovatno ostaje kako je.
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 12 avg 2013, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 12 avg 2013, 17:28

pa koliko znam, gavaric je igrao za slobodu, mi se zalili i PONAVLJALA se utakmica :) sada je ista situacija..

Ili mozda za sarajevo vrijede jedna pravila a za NEKE druga

npr. u banjaluci naseg igraca udare, mi izadjemo i izgubilo 3-0
a zeljeznicar , ista stvar i dobije 3-0

ZASTAVA AR BIH na kosevu nece da nastave susret, u I sarajevu ISTA ZASTAVA delegat ne reaguje...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 avg 2013, 17:29

Boze sacuvaj kakvi ovde jadnika ima. :idea: Sami ce se prepoznati :!:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 avg 2013, 17:30

htcxone je napisao/la:pa koliko znam, gavaric je igrao za slobodu, mi se zalili i PONAVLJALA se utakmica :) sada je ista situacija..

ZASTAVA AR BIH na kosevu nece da nastave susret, u I sarajevu ISTA ZASTAVA delegat ne reaguje...
Dobro znas kako to biva, uvijek postoji razlika izmedu velikih I malih pa tako I za pravila ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 avg 2013, 17:32

htcxone je napisao/la:pa koliko znam, gavaric je igrao za slobodu, mi se zalili i PONAVLJALA se utakmica :) sada je ista situacija..

Nije ista zastava...ali je jasno sta si zelio reci..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 12 avg 2013, 17:32

u banja luci vaseg udare tekma se nastavi nama uleti 100 huligana i kamenjem zaspu cijelu tribinu i povuku se kao da je setnja u pitanju, ne poredi i ne lijeci komplekse pravila su ista za sve, cak sta vise vece kazne dobijaju klubovi iz sarajeva nego ostali, ovo mozes jasno vidjeti samo ako uporedis kazne iz protekle dvije sezone...

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 12 avg 2013, 17:35

muXmania je napisao/la:

Oi
Dobro znas kako to biva, uvijek postoji razlika izmedu velikih I malih pa tako I za pravila ;)
Tako je zeljo je veliki, slavija jos veca i hajde sada strumfe odleprsaj sa ove teme na mercedes arena i koldzo neda pare temu. Ugodno strumfovanje.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mire971 i 68 gostiju.