hvala za ovo legendo, uzeo sam jos toč. rez. murraya od tebe.. Sretno sa suarezom, valjda ce ga utrpat zadnjih 15 min.sock56 je napisao/la:
Olić zabija gol, koef. 3.00
nalazi se u odličnoj formi. 5 golova u zadnje 4 utakmice za wolfsburg, pa gol srbima i asistencija protiv walesa. kvota prevelika da se ne pokuša.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
U desetom selu živi Antuntun!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Hvala doktoredr.van nostrand je napisao/la:FSV Frankfurt-Union Berlin 3+ 1,97
Susjedi na tabeli koji igraju vecinu svojih ut. sa dosta golova.
Prosjek Frankfurta je 2,7 a Berlina 3,2 golova po utakmici.
Za plasman ili za ozbiljnu borbu u visi rang nemaju sansi ili su one stvarno minimalne, a ispast svakako ne mogu.
U Berlin na strani igra dosta ofanzivno, imaju prosjek 3,7 golova po ut.
Primaju ih mnogo ali i zabiju cesto.
Ocekujem otvorenu ut. rasterecenih ekipa koje ce se vjerujem nadigravati u pokusaju osvajanja bodova.
Frankfurt je u proslom susretu kod kuce dobio Aalen 6:1, dok je Berlin u proslom kolu kod kuce dobio St.Pauli 4:2.
Domaci su bez dva defendera i dva rezervna napadaca, a gosti bez prvog golmana.
Ocekujem nekoliko golova.

Manchester United!
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Poslije sinocnih padova i j*** NBA, danas moramo pametnije i mudrije probati =) ako se ovo nesto ne prodje nista od kladjenja do daljnjeg :-/
#

I jos jedan tiket, malo se probati igrati sa ponudom

@ Brest - Lille i Mallorca - Deportivo vec prošlo ps, idemo sad čekati ovog Frankfurta za novcanice
- Moze neko probati sa manjim ulozima, Sretno ..
#

@ Brest - Lille i Mallorca - Deportivo vec prošlo ps, idemo sad čekati ovog Frankfurta za novcanice

Zadnja izmjena: ADIER, dana/u 31 mar 2013, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
eh nakon prava dva uspjesna, evo ga i treci od danas.. i s tim zavrsavamo kratke serije !ata je napisao/la:sinocnja rekreacija zamalo uspjesna, bio sam pozitivno iznenadjen kad sam jutros vidio da je samo jedan par los bio !![]()
aa za danas, idemo seriju.. pocinjemo sa Unicajom, a nastavljamo sa FC Koln-om !![]()
(ulog je dobitak prethodnog, i sve tako do milje)![]()
sretno !

sad cekam osnovni ! sretno !

@ata imas za ovo temu 'Dobitni tiketi'
nema potrebe da postavljas tikete i tamo i ovdje, zatrpava se tema bezveze 

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
-
- Kontakt:
Houston - Texas (MLB) (zbroj runova) - manje od 8.5 (1.85)
Četiri od zadnjih pet međusobno odigrane utakmice u Houstonu su išle u under. Utakmice Astrosa kod kuće su uglavnom bile underaške. Protiv ljevorukih bacača su na domaćem terenu 9/12 puta išli u under, dok su u zadnja četiri Norrisova starta tri puta utakmice završile u underu...
Četiri od zadnjih pet međusobno odigrane utakmice u Houstonu su išle u under. Utakmice Astrosa kod kuće su uglavnom bile underaške. Protiv ljevorukih bacača su na domaćem terenu 9/12 puta išli u under, dok su u zadnja četiri Norrisova starta tri puta utakmice završile u underu...
hajmo dalje kombinacije sigurice za sada iduce tekme ?
ma nema na čemu... šteta za suareza, ali nisam sve parove igrao na jednom listiću. valjda bude nešto na kraju.bevanda4 je napisao/la:hvala za ovo legendo, uzeo sam jos toč. rez. murraya od tebe.. Sretno sa suarezom, valjda ce ga utrpat zadnjih 15 min.sock56 je napisao/la:
Olić zabija gol, koef. 3.00
nalazi se u odličnoj formi. 5 golova u zadnje 4 utakmice za wolfsburg, pa gol srbima i asistencija protiv walesa. kvota prevelika da se ne pokuša.

- Tiket #1 : Jos Murray i fin dobitakADIER je napisao/la:Poslije sinocnih padova i j*** NBA, danas moramo pametnije i mudrije probati =) ako se ovo nesto ne prodje nista od kladjenja do daljnjeg :-/
#
@ Brest - Lille i Mallorca - Deportivo vec prošlo ps, idemo sad čekati ovog Frankfurta za novcanice![]()

- Tiket #2 : Jos nekih 20tak minuta da zavrsi Frankfurt i novcanice su tu

~ Iskreno se nadam da je neko ispratio, ako nista na manji ulog..
ovo je bilo za slucaj ako je neko ispratio, il' imao zelju, da vidi da je proslo !mforce je napisao/la:@ata imas za ovo temu 'Dobitni tiketi'nema potrebe da postavljas tikete i tamo i ovdje, zatrpava se tema bezveze

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Hajmo šta za kasnije....
Možel nas ovaj Lyon obradovat?
Možel nas ovaj Lyon obradovat?

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ovaj lyon ko monro , samo da nas ne povali
ata svaka cast
imas li sta za vecera hehe
danas nisam tu bio pa nisam ni pratio jbg

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
svaka cast ispratio sam, sa puno srece prodje ovosock56 je napisao/la:Murray - Ferrer točan rezultat 2:1, koef. 3.70
očekujem odličan, zanimljiv i neizvjestan meč. zadnji put igrali u wimbledonu prošle godine. murray je pobjedio sa 3:1.
Gdje svi tu i mali Mujo..
odigrat cu i ja Lyona mada me vise vuce na oba gol al nema veze, ako hoce ligu prvaka moraju uzet, dodat cu jos Atletiko Madrid 1 i Numancia 1, zadnji 5 medjusobnih duela uvijek 1 dolazio..nadam se da ce tako i sad da bude
ako ima neko sigurne kvote 3 nek sendne bit cu mu jako zahvalan 
odigrat cu i ja Lyona mada me vise vuce na oba gol al nema veze, ako hoce ligu prvaka moraju uzet, dodat cu jos Atletiko Madrid 1 i Numancia 1, zadnji 5 medjusobnih duela uvijek 1 dolazio..nadam se da ce tako i sad da bude

atletiko ps1 radijeBrezovac je napisao/la:Gdje svi tu i mali Mujo..
odigrat cu i ja Lyona mada me vise vuce na oba gol al nema veze, ako hoce ligu prvaka moraju uzet, dodat cu jos Atletiko Madrid 1 i Numancia 1, zadnji 5 medjusobnih duela uvijek 1 dolazio..nadam se da ce tako i sad da budeako ima neko sigurne kvote 3 nek sendne bit cu mu jako zahvalan

još jedanput - bravo!sock56 je napisao/la:Murray - Ferrer točan rezultat 2:1, koef. 3.70
očekujem odličan, zanimljiv i neizvjestan meč. zadnji put igrali u wimbledonu prošle godine. murray je pobjedio sa 3:1.
U desetom selu živi Antuntun!
Zadnja izmjena: semih23, dana/u 31 mar 2013, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.