FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
U munchenu 2-0 sa arsenalom pa bunker s tri zadnja vezna(javi,vidal,sanchez) 

Alonsu se priprema novi ugovor na dodatnu godinu sa manjom platom i brojem tekmi. Volio bih, ali sumnjam da ce potpisati.
Zasto mislis da nece potpisati?sljivo je napisao/la:Alonsu se priprema novi ugovor na dodatnu godinu sa manjom platom i brojem tekmi. Volio bih, ali sumnjam da ce potpisati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako je pametan nece vec ce ici negdje za vece pare da hladi damu. Neka egzoticnija zemlja.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Alonso će ostati u Bayernu. Jedino pitanje je da li još jednu sezonu kao igrač ili u nekoj drugoj ulozi. Odavno mu pripremaju mjesto u upravi što je sasvim opravdano jer je rijetko viđen intelektualac u kopačkama, a Bayern institucija koja takve prilike ne propušta.
Iz tvojih usta u Kalletove i Ulijeve usi.
Ma potpisuje on sigurno, ostat će još dugo godina u klubu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Doduse, mogao bi i ostati, Ulijev profil, dva covjeka su pametnija od jednog. 

drug o cemu ti toFeldmarschall je napisao/la:Alonso će ostati u Bayernu. Jedino pitanje je da li još jednu sezonu kao igrač ili u nekoj drugoj ulozi. Odavno mu pripremaju mjesto u upravi što je sasvim opravdano jer je rijetko viđen intelektualac u kopačkama, a Bayern institucija koja takve prilike ne propušta.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- Feldmarschall
- Kontakt:
Pročitaj/pogledaj koji intervju s Xabijem, samo će ti se objasniti.
emm zivac predi ina star reci konkretnoFeldmarschall je napisao/la:Pročitaj/pogledaj koji intervju s Xabijem, samo će ti se objasniti.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Xabi je genijalac i može dosta pomoći klubu ako dobije neku funkciju u istom.Karlo je napisao/la:emm zivac predi ina star reci konkretnoFeldmarschall je napisao/la:Pročitaj/pogledaj koji intervju s Xabijem, samo će ti se objasniti.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Za anketu također mogu reći isto što i @šećer.
Sa njim bi u obrani bili beton a u napadu ne bi ama baš ništa kaskali u toliko željenom posjedu.
Thiago je na pozicije 10-ke, dakle potpune slobode u igri prema naprijed pokazao dosta toga i zašto ga ne probati ponovo. Javi, Vidal, Kimmich, Renato. Thiago, Muller na poziciji 10-ke. Solidno.
Svaku utakmicu.sljivo je napisao/la:Fali jedno pitanje, a i najvažnije... da li ste za to da Javi igra zadnjeg veznog kao kod Juppa
Sa njim bi u obrani bili beton a u napadu ne bi ama baš ništa kaskali u toliko željenom posjedu.
Thiago je na pozicije 10-ke, dakle potpune slobode u igri prema naprijed pokazao dosta toga i zašto ga ne probati ponovo. Javi, Vidal, Kimmich, Renato. Thiago, Muller na poziciji 10-ke. Solidno.
@Stefan
Zaboravljaš Alonsa, njega Carlo voli više od rođenog oca
Zaboravljaš Alonsa, njega Carlo voli više od rođenog oca

Tesko da ce Thiago igrati10 ikad, to je zadnji put igrao u mladjim kategorijama, prije svega radi razvoja kreativnosti. Njegove pozicije su D-L igrac sredine i pozicija osmice. Ove godine je igrao te dvije pozicija, uz sporadicno, cistog DMa. Najbolje je ocjenjen na DL poziciji koju je igrao u nekoliko tekmi mijenjajuci Alonsa. On i Vidal na ovoj "2"ci u 4-2-3-1 je idealna uzimajuci u obzir da se treba naci pozicija i za Mullera.
-
- Kontakt:
Protiv atletica se dosta izvlacio na poziciju desetke
Da, ne striktno ali je igrao, u tom odnosu kad protivnik igra kompaktno i povuceno - on je imao slobodniju ulogu da ide izmedju linija protivnika, prima loptu i da svojom kreativnoscu pokusa praviti prostor i konfuziju unutar odbrane Atletika. Inace prica je isla u kontekstu da tamo igra stalno a ne da li bi nekad mogao u zavisnosti od prilike.
-
- Kontakt:
Sammer otisao od nas radi ozljede a sad u kombinacijama da preuzme Wob.
Robben opet nije trenirao s ekipom,definitivno je nas najbolji igrac cak i kad je djelomicno spreman ali tko ce biti pametan u vezi produzenja
Prosla dva polufinala kad nam je najvise trebao nije ga bilo
Robben opet nije trenirao s ekipom,definitivno je nas najbolji igrac cak i kad je djelomicno spreman ali tko ce biti pametan u vezi produzenja
Prosla dva polufinala kad nam je najvise trebao nije ga bilo
Sammer je čudak i ters tako da i ne čudi, isto kao nam i bivši doktor.
-
- Kontakt:
Evo sad procitao izjavu da mu se zdravlje u potpunosti oporavilo ali da je jos prerano za povratak nogometu.
Inace ako je zdravlje samo problem zasto ga nasi ne vrate u klub,mi ionako trazimo direktora a imamo njega koji je provjereno sposoban umjesto da se natezemo hoce li lahm prestati s igranjem ili cemo se boriti za eberla
Inace ako je zdravlje samo problem zasto ga nasi ne vrate u klub,mi ionako trazimo direktora a imamo njega koji je provjereno sposoban umjesto da se natezemo hoce li lahm prestati s igranjem ili cemo se boriti za eberla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.