Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kakvi su ovo penali majko mila,morao je kompezirati za onaj penal
A ja mislio talijanske sudije najgore
. svrha VARa 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jel moguce da se ovo svira kao penal hahaha
Jos dva penala i prolaz zagarantovan.
Nikad gori Juventus.

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Eto sad pisi pet stranica da opravdas penal. Cist penal za Lion...vama poklonjen. Sad ide jedan crveni za lion i jos jedan penal i prolazite.

Milina vas gledati..meljete

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ovaj sto gleda VAR, mora da je na drugoj utakmici..penali nigdje veze.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ne laži Geerrroo upratili su te
Koja ste ono top ekipa svijeta prva, druga, treca 

Utakmica samo za nogometne sladokusce. Klasik!
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Kao što juventini sa ovog podforuma imaju običaj kazati, ovako na golove u gostima je najslađe
Od koga ispada naš prvak, taman pomislim liga se kreće u nekom boljem smijeru a mi i dalje u banani

Od koga ispada naš prvak, taman pomislim liga se kreće u nekom boljem smijeru a mi i dalje u banani

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
7
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Samo da im ovaj Sarri potraje. Melju ljudi...ima li bi klempi ko Milan, da dozvole da im zabari sude.
- LegendKiller
- Kontakt:
Braćo Juventini, zadnji puta kada ste osvojili LP na golu je bio Peruzzi, nogirajte više Đubrefona iz ekipe, možda vas krene ponovo.
Što se tiče njega, mislim da je ovo rekord, niko nije odigrao više sezona bez titule, čestitam veličanstven uspjeh.

Što se tiče njega, mislim da je ovo rekord, niko nije odigrao više sezona bez titule, čestitam veličanstven uspjeh.

- JarnoTrulli
Ono kad u ligi pobjeđuju bez igre, na guzove ili uz pomoć kontroverznih sudijskih odluka a njihovi navijači dođu ovdje provocirat kako im je to još slađe. E pa naslađujte se i dalje takvim pobjedama, sve vam se kasnije vrati u Europi 

Sad bi im Conte dobro dosao 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.