FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Realno, Husref je prosjecan trener, Jović je bio bolja opcija ali ste ga otjerali i doveli lošijeg trenera samo zato što je "hordaš i jedan od vas", kako mu sami tepate....e na fin nacin vam sad vraca to. I nije to samo ova utakmica, vec i druge.
Vidite i sami svojim ocima još od kraja drugog dijela prošle sezone i sad ove, ukljucujuci i pripreme i one amatere iz San Marina i šipce koji vas obrukaše i sad u ligi....po cemu je to bolji od Jovića ? ...i šta Husref samo radi?? jeste li primjetili? samo ponavlja kako nema sreće i od vas navijaca pravi naivne budale. Te izjave su klasicno podcjenjivanje inteligencije sopstvenih navijaca. Nece na sebe da preuzme odgovornost, nema samokritike, vec poraze i loše partije opravdava "nedostatkom sreće"....zbilja se dobro zayebava sa vama.
Prošlo je njegovo trenersko vrijeme, nije ovo 2006 godina, nema Muće, ni Ćele da mu dovedu Grujića, Mačkića, sve tadašnji reprezentativci, Marciana itd
Vidite i sami svojim ocima još od kraja drugog dijela prošle sezone i sad ove, ukljucujuci i pripreme i one amatere iz San Marina i šipce koji vas obrukaše i sad u ligi....po cemu je to bolji od Jovića ? ...i šta Husref samo radi?? jeste li primjetili? samo ponavlja kako nema sreće i od vas navijaca pravi naivne budale. Te izjave su klasicno podcjenjivanje inteligencije sopstvenih navijaca. Nece na sebe da preuzme odgovornost, nema samokritike, vec poraze i loše partije opravdava "nedostatkom sreće"....zbilja se dobro zayebava sa vama.
Prošlo je njegovo trenersko vrijeme, nije ovo 2006 godina, nema Muće, ni Ćele da mu dovedu Grujića, Mačkića, sve tadašnji reprezentativci, Marciana itd
Husrefe ODLAZI !
Jbt ispade Jović novi Mourinho, a igrači žrtve u ovoj cijeloj priči.Husref je kriv za sve.
Malo realnosti nije na odmet.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Vidiš da im nije puno trebalo da potvrde ono što sam rekao.Shanks je napisao/la:Jbt ispade Jović novi Mourinho, a igrači žrtve u ovoj cijeloj priči.Husref je kriv za sve.![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Ma imam i ja 100 stvari na umu sad, al' neka.Bolje da prenoći.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Daleko je Jović od Mourinha, nije ni on neki vrhunski trener, ali barem se nije vadio na "nedostatak srece", nije pravio sopstvene navijace ovcama sa takvim pricama, vec je nakon Gradine ispao gospodin ,na sebe preuzeo krivicu i sam dao otkaz.Shanks je napisao/la:Jbt ispade Jović novi Mourinho, a igrači žrtve u ovoj cijeloj priči.Husref je kriv za sve.![]()
Igraci nisu nikakve žrtve, vec trenerova odgovornost i njegov posao....ako su oni loši, onda je trener loš, zato što:
1. on ih je selektirao, odabrao i doveo
2. on ih svaki dan trenira i posao mu je da ih napravi boljim igracima, zato je placen od strane kluba
3. on je taj koji sklapa taktiku i koji je prvi na udaru medija (i kad ga treba hvaliti i kad ga treba kritikovati)
4. samo papci i neznalice prvo napadaju igrace (ma kakvi god da su), pored živa trenera koji ih stavlja da igraju
5. nikad u historiji fudbala se niti jedan igrac nije sam doveo u neki klub, vec ga je morao njegov trener tražiti i dovesti.
Tesko da je musemic i jednog igraca doveo i odabrao da jest i on bi nogu dobio sigurno.111 je napisao/la:Daleko je Jović od Mourinha, nije ni on neki vrhunski trener, ali barem se nije vadio na "nedostatak srece", nije pravio sopstvene navijace ovcama sa takvim pricama, vec je nakon Gradine ispao gospodin ,na sebe preuzeo krivicu i sam dao otkaz.Shanks je napisao/la:Jbt ispade Jović novi Mourinho, a igrači žrtve u ovoj cijeloj priči.Husref je kriv za sve.![]()
Igraci nisu nikakve žrtve, vec trenerova odgovornost i njegov posao....ako su oni loši, onda je trener loš, zato što:
1. on ih je selektirao, odabrao i doveo
2. on ih svaki dan trenira i posao mu je da ih napravi boljim igracima, zato je placen od strane kluba
3. on je taj koji sklapa taktiku i koji je prvi na udaru medija (i kad ga treba hvaliti i kad ga treba kritikovati)
4. samo papci i neznalice prvo napadaju igrace (ma kakvi god da su), pored živa trenera koji ih stavlja da igraju
5. nikad u historiji fudbala se niti jedan igrac nije sam doveo u neki klub, vec ga je morao njegov trener tražiti i dovesti.
@111
Većinu ovih trenutnih panjeva u ekipi je doveo upravo Jović, kao i većinu onih koji su u toku ljeta dobili raskid ugovora.Husref je zasad doveo:
1.Radulovića (panj, jbg),
2.Vuleta (večeras nije briljirao, ali svi znamo kakav je on igrač),
3.Karića (još ćemo da vidimo, u Olimpicu je bio dobar),
4.Komazeca (igrao jednu utakmicu na kojoj nije primio lopte kako treba i ne može mu se suditi po njoj),
5. i 6.Cimirota i Travančića (odlični igrači, činjenica da su U-21 reprezentativci dovoljno govori),
7.Bisanovića ćemo tek da vidimo u akciji.
Većinu ovih trenutnih panjeva u ekipi je doveo upravo Jović, kao i većinu onih koji su u toku ljeta dobili raskid ugovora.Husref je zasad doveo:
4.Komazeca (igrao jednu utakmicu na kojoj nije primio lopte kako treba i ne može mu se suditi po njoj),
5. i 6.Cimirota i Travančića (odlični igrači, činjenica da su U-21 reprezentativci dovoljno govori),
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Možda je tako brate, evo uzecemo da je tako.Shanks je napisao/la:@111
Ali Husref ih je preuzeo na sebe, potpisao ugovor, sam se obavezao za te igrace, posao mu je da ih pravi boljima, da bilježi bolje rezultate, placen za to. A ne da se muci protiv Libertasa iz San Marina, ispada u Kukesija iz Albanije, da se oprašta od titule vec u trecem kolu.
I sad se vaditi na Jovića, na staru pricu tipa "ko je koga doveo", vaditi se na same igrace koje svaki dan trenira, na nesreću i tako te price.
Pa jarane skinite poveze sa ociju i progledajte malo

-
- Kontakt:
ono za sta ja krivim Husrefa je to sto je sav pritisak prebacio na igrace umjesto da ga je na sebe preuzeo a njih rasteretio.neka ih i udara na treningu ako treba al pravi trener pred javnosti i medijima uvijek ce da zastiti svog igraca.a on to nije uradio
Sve to stoji, ne mislim ni ja da je Husref savršen, nego mi je jednostavno glupo da samo 5 mjeseci nakon što smo bukvalno prizvali Husa nazad, večeras slušam pojedince na stadionu kako mu yebu sve do trećeg koljena, ko da je najveći dušman u historiji FKS, a ne legenda kluba.
Onda dođem na forum i čitam kako je Husref najgori trener na svijetu i kako nismo trebali otjerat Jovića.Pa čovjek je sam rekao da želi da ide jer neće ispuniti obećani cilj, a to je osvajanje titule, što je sa Husejinovićem, Sesarom, Hadžićem i ostalima izgledalo mnogo realnije.Husref nije obećao titulu, koliko ja znam, jer je svjestan koliko smo daleko od nje.
@bordobijeli s tim se slažem, pomalo kukavički s njegove strane.
Onda dođem na forum i čitam kako je Husref najgori trener na svijetu i kako nismo trebali otjerat Jovića.Pa čovjek je sam rekao da želi da ide jer neće ispuniti obećani cilj, a to je osvajanje titule, što je sa Husejinovićem, Sesarom, Hadžićem i ostalima izgledalo mnogo realnije.Husref nije obećao titulu, koliko ja znam, jer je svjestan koliko smo daleko od nje.
@bordobijeli s tim se slažem, pomalo kukavički s njegove strane.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Ljudi iskreno Husref vam pravi cirkus, onim vikanjem citavu utakmicu skroz neozbiljno ko da igra vrbanjusa a ne Sarajevo. Izjave su mu presmjesne i kad mi je najvise pao u ocima kao trener i kao covjek, kad je svalio na igrače poraz. Mislim da on pravi od Sarajeva cirkus u kompletu.
po meni je trener kriv. zašto? pa svi mi znamo da nam fali napadač pa zašto ga nije doveo na vrijeme? Komazec da je Pele treba da se uigra a dok se svi uigraju prodje pola sezone i onda hajd ti ufati zaostak a evo več je zaostajem 5 bodova za vodećim. dalje glupost je da je Plakalo prošao pripreme pa sad ga nema nigdje. bolje da on igra neo recimo Karić. i neznaju ubaciti loptu u šesnesterac, neznaju izvesti korner, i kad upute dobar centaršut nema ko da glavom dobro reaguje šta on onda rade na treningu. pa mogu i ja pobacati 11 igrača i kazati kako nemamo sreće.
mmmirza je napisao/la:I visit VIDOVIDA DŽEMILAI NJENE KASIKE I SALJEVANJE STRAVEpile87 je napisao/la:

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
-
- Kontakt:
nama ni rijaset ne moze pomoćiblu je napisao/la:mmmirza je napisao/la:I visit VIDOVIDA DŽEMILAI NJENE KASIKE I SALJEVANJE STRAVEpile87 je napisao/la:![]()
[quote="bordobijeli"]
I ti navijac Sarajeva.Fujjjjjjjjjjjj
nama ni rijaset ne moze pomoći[/quote]blu je napisao/la:mmmirza je napisao/la:I visit VIDOVIDA DŽEMILAI NJENE KASIKE I SALJEVANJE STRAVEpile87 je napisao/la:![]()
I ti navijac Sarajeva.Fujjjjjjjjjjjj

Znam da je zimus Cimirot bio zelja Olimpica i pored njega trazili smo i njegovog brata koji igra lijevog bocnog.Do tada Hus nije cuo a ni vidio tog igraca.Momak je dobar igrac i biti ce od njega nesto.Karic je nase kukavicje jaje a Hus opet bez ikakve provjere dovodi ga na spicu sto on nije a kod nas je igrao uz liniju ili iza spiceva i to vecinom neuspjesno.Ovo je samo primjer da se bez ikakvog skautiranja ili ozbiljnog pristupa dovodili igraci koji nisu nivoa kluba.Ici na srecu i samo popunjavati broj igraca radi zadovoljenja navijaca nece dati rezultat.Tanak je igracki kadar i treba vremena da se ovo poslozi ali ekipa nije ono sto armija navijaca trazi.Biti ce puno oscilacija u igri od briljantnih do katastrofalnih a to nestrpljivi hordasi nece pravdati.U svakom slucaju biti ce zanimljivo.FKS sada najvise treba strpljenja.
-
- Kontakt:
jesam i to ponosan ,sta treba da se prepirem sa njima nek uzivaju u našoj muci doći će i nasih 5 minuta
nema definitivno sarajevo sreće, po logici će im se to vratiti jednom prije ili kasnije. sada, hoće li to biti kasno za ovu sezonu ne znam.
Pa Husref ga treniro u Olimpiku najmanje sezonu(?), ako ga iko poznaje , poznaje ga on.svejedno je napisao/la:Znam da je zimus Cimirot bio zelja Olimpica i pored njega trazili smo i njegovog brata koji igra lijevog bocnog.Do tada Hus nije cuo a ni vidio tog igraca.Momak je dobar igrac i biti ce od njega nesto.Karic je nase kukavicje jaje a Hus opet bez ikakve provjere dovodi ga na spicu sto on nije a kod nas je igrao uz liniju ili iza spiceva i to vecinom neuspjesno.Ovo je samo primjer da se bez ikakvog skautiranja ili ozbiljnog pristupa dovodili igraci koji nisu nivoa kluba.Ici na srecu i samo popunjavati broj igraca radi zadovoljenja navijaca nece dati rezultat.Tanak je igracki kadar i treba vremena da se ovo poslozi ali ekipa nije ono sto armija navijaca trazi.Biti ce puno oscilacija u igri od briljantnih do katastrofalnih a to nestrpljivi hordasi nece pravdati.U svakom slucaju biti ce zanimljivo.FKS sada najvise treba strpljenja.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!