Uh, kako si tu mlado reagovao.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:ocm Rizo ja te ispratio na nekoj utakmici neki dan hahahahaha![]()
oj crnjaka

Fera Respect, uvijek si mi bio drag, bez obzira što si na blok listi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Uh, kako si tu mlado reagovao.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:ocm Rizo ja te ispratio na nekoj utakmici neki dan hahahahaha![]()
oj crnjaka
Znači Remy je u igri kao što se i očekivalo jer QPR ispada.AnfieldMole @AnfieldMole 8m
No doubt #lfc saw this coming hence the approach for #remy recently #qpr #suarez
...Billy Liddell @Liddellpool 3h
Borussia Dortmund are considering making a move for Christian Eriksen as a replacement for the departing Mario Gotze, according to Bild
Jack Widnell @jackwidnell 4m
The Times report Luis Suarez is considering his future in English football after his shock of receiving a 10-match ban for biting.
... u idelanom svijetu u kakvom ne živimo. 10 utakmice kazne za njega, bez kazne za startove koje mogu okončati karijere protivničkim igračima.Henderson je napisao/la:Liverpool je stao uz Luisa Suareza kada je bilo njemu najteže, sada i on treba ostati u Liverpoolu kada je klubu teško.
ma đaba gubis vrijeme gledajuci te postotke. posebno kad je liverpool u pitanju. prije ce ovaj armenac doci nego eriksen **** ga bayern nas je izradio.gio10 je napisao/la:Prema transfermarktu Alderweirledu porastao postotak za prelazak u Liverpul na 29%, Eriksenu je na istom,Mkhitaryan 19% i Tello 18%. Dovedemo ova 4 igrača,prodaš Suareza i to je to, i naravno da se vrati Carol sa posudbe
moze i remy igrati po krilima...gio10 je napisao/la:Ma ako se vrati Andy, meni bi bilo glupo dovoditi Remya jer bi onda imali 3 klasična špica, sa tim što bi Sturridge mogao na krilo gdje nije ni blizu dobar kao onda kada igra centralnog napdača
Rio Ferdinand baffled by Suarez ban & calls for FA to revamp punishment system
ne znam za tog bonya. jest on efikasan u holadniji al bio je i bas dost prosle sezone pa evo u njemackoj i nije pokazao jos uvijek neki kvalitet. ja bi radije vratio carrolla nego dovodio wilfrieda, za eriksena je sada ostalo vrlo malo nade da ce kod nas doci nazalost. al na tobya bi se stvarno trebali baciti i dovesti ga po svaku cijenu ne moze ovako vise svaki nam igrac izmakne. ja bi samo dodao jos jednu stvar na ove tvoje zelje, bruka ce biti ako ne dovedemo ni jednog igraca iz feyenoorda a svaku utakmicu tog tima nasi skauti na tribinama. tako da ja bi volio india umjesto ovog tvog alonsaHenderson je napisao/la:Kvota 1,05 da će Suarez nekoga naredne sezone pljunuti. Treba malo novine da ubaci, ne može sve isto svake sezone.![]()
Bony, Bony i samo Bony od napadača, Eriksen u vezu, Toby na štopera i Alonso za rezervnog lijevog beka.
Evo i arsenal odustao od begovica, ne zele dati 15 miliona funti koliko trazi Stoke, nadam se da ce ga liverpool dovesti i rijesili bi golmana na duze stazeOTNYS_YNWA je napisao/la:Prpa, prpa, prep'o se i on da ne postane komadić mesa sljedeće sezone.
Ako je Bony 10, Eriksen 20, Toby 10, onda nam i ne preostaje puno para. Alonsu ističe ugovor na kraju sezone i došao bi besplatno. Nama lijevi bek pored Enriqea i ne treba, pa zbog toga nam treba neko ko će sjediti na klupi i ne žaliti se puno zbog toga. Mislim da Indi to ne bi učinio, plu morali bi ga dobro platiti.fera je napisao/la:ne znam za tog bonya. jest on efikasan u holadniji al bio je i bas dost prosle sezone pa evo u njemackoj i nije pokazao jos uvijek neki kvalitet. ja bi radije vratio carrolla nego dovodio wilfrieda, za eriksena je sada ostalo vrlo malo nade da ce kod nas doci nazalost. al na tobya bi se stvarno trebali baciti i dovesti ga po svaku cijenu ne moze ovako vise svaki nam igrac izmakne. ja bi samo dodao jos jednu stvar na ove tvoje zelje, bruka ce biti ako ne dovedemo ni jednog igraca iz feyenoorda a svaku utakmicu tog tima nasi skauti na tribinama. tako da ja bi volio india umjesto ovog tvog alonsaHenderson je napisao/la:Kvota 1,05 da će Suarez nekoga naredne sezone pljunuti. Treba malo novine da ubaci, ne može sve isto svake sezone.![]()
Bony, Bony i samo Bony od napadača, Eriksen u vezu, Toby na štopera i Alonso za rezervnog lijevog beka.
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 3 gosta.