FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idealno bi bilo koliko je sutra pronaci pravog sportskog direktora da odmah počne sa traženjem pojačanja za januar. Kapitalci na stoperu i lijevom beku trebaju biti prioriteti.
I sad je Dudic uvjeren u to ,pa evo ti iz onog inervjua od neki dan on je ubjedjen da Andrej na poziciji stopera moze veliku karijeru napravit.NisamInSajder je napisao/la: ↑30 okt 2022, 19:57Još lik nas na presicima uvjeravao da je dobar potez, da je Đokanović odličan na štoperu. A Đokan loš, 70% golova si primio zbog Đokanovića na stoperu u tom trenutku. Zaigra se, ostane kilometar prostora iza njega, nema taj osjećaj za stopera, onaj Culibaly iz Tuzla je preko Đokanovića i prostora kojeg je Đokanović trebao braniti stvorio 4-5 šansi.
.Đokanovića sam vraćao na neprirodnu poziciju, ali i sada mislim da na toj poziciji može napraviti sjajnu karijeru. Dobro, deficitaran je kod centaršuteva sa strane, ali drugim stvarima to nadoknađuje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ubleha je tu ludost lupila, samo da ublaži svoju glupost i grešku koju je napravio stavljanjem Andreja na štopera. Nadam se da nikada vise tu nece zaigrati ni na treningu.miky_hz je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:48I sad je Dudic uvjeren u to ,pa evo ti iz onog inervjua od neki dan on je ubjedjen da Andrej na poziciji stopera moze veliku karijeru napravit.NisamInSajder je napisao/la: ↑30 okt 2022, 19:57Još lik nas na presicima uvjeravao da je dobar potez, da je Đokanović odličan na štoperu. A Đokan loš, 70% golova si primio zbog Đokanovića na stoperu u tom trenutku. Zaigra se, ostane kilometar prostora iza njega, nema taj osjećaj za stopera, onaj Culibaly iz Tuzla je preko Đokanovića i prostora kojeg je Đokanović trebao braniti stvorio 4-5 šansi.
.Đokanovića sam vraćao na neprirodnu poziciju, ali i sada mislim da na toj poziciji može napraviti sjajnu karijeru. Dobro, deficitaran je kod centaršuteva sa strane, ali drugim stvarima to nadoknađuje.
Imam ja ako vam je mrsko tražiti po s.1 gdje isto ima

Citava liga sirokih ruku nam otvara vrata prvaka, da smo mi s foruma vodili ekipu bili bi 7+ u odnosu na sve ostale, nerealno je sta smo sve prodali... Cuj izgubis od celika yebote mrva...
NEMA NAZAD
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ova djeca sto su usla su me razocarala. Salcin sa 20 i kusur godina mrtav na nogama, ramic gubi loptu, ne ganja covjeka. Nikakve zelje, elana.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Objektivac1946
- Kontakt:
A nama Ikić igrao beka dok je momak grijao klupu

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Najzalosnije je sto je Duduk prije pocetka sezone rekao da je kadar dobro popunjen,da ce Mulalic biti rezervni bek,medjutim budala pocinje nakon povrede Muse da tu gura Ramica,Ikica a vrhunac mu je bio dovodjenje Avdije dok Mulalic ne igra nikako. Ekipa koja ima u prvih 11 Dzafica,Suljica,Varesanovica nema sta da trazi,ne igraju odbranu,nema presinga,prolaze ih kao cunjeve. U prvih 11 moze bit mjesta za samo jednog igraca takvih karakteristika nikako za 3
Tek se sad vidi kakav je Duduk bio pravi. Mulalic je zlatna koka, Djokan majstoricna borac i kapiten treba da bude, Hamza ce biti ubica
Jel avdija još u klubu ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ikic na beku, Dzokanovic na stoperu, Hamza na krilu, Avramovski na krilu itd itd.
Fedja nije normalan lik. Dobro smo osvojili i jedan bod.
Fedja nije normalan lik. Dobro smo osvojili i jedan bod.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ko je gledao tekmu protiv Iskre vidio je odmah da mali Mulalić zna lopte. Što niti jednu minutu nije dobio u utakmicama poslije te, to samo Dudić zna.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma znam. Nažalost, sve više ispada da je neznalica Dudić. Sve to pokazuju primjeri zavaljivanja na pogrešne pozicije Čatakovića, Ikića, Đokanovića, izbacivanje sistema na teren koji ni nema ni gram šanse da funkcioniše. Pa onda ignorisanje akademaca osim Đokanovića i Varešanovića. Jovašević gurnut na pozajmicu i ostaneš na samo jednom lijevom beku Tomaševiću, koji je.fino krenuo igrat, odličan bio prvih par kola, čak i poslije Tuzle kad je ekipa pala bio je solidan, do zadnjih par kola kad je umor dostigao svoje, sad je sve gori i gori. Fizički pao, večeras je od 60te gledao samo kad će kraj, iskihao čovjek. Pa onda se na kraju na ljeto razletio i tražio golmana na sve strane umjesto Dizdarevića i Šahinovića.miky_hz je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:48I sad je Dudic uvjeren u to ,pa evo ti iz onog inervjua od neki dan on je ubjedjen da Andrej na poziciji stopera moze veliku karijeru napravit.NisamInSajder je napisao/la: ↑30 okt 2022, 19:57Još lik nas na presicima uvjeravao da je dobar potez, da je Đokanović odličan na štoperu. A Đokan loš, 70% golova si primio zbog Đokanovića na stoperu u tom trenutku. Zaigra se, ostane kilometar prostora iza njega, nema taj osjećaj za stopera, onaj Culibaly iz Tuzla je preko Đokanovića i prostora kojeg je Đokanović trebao braniti stvorio 4-5 šansi.
Taj intervju je pokušaj da se opere, pa nijedno normalno pitanje. A zna se i što.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Treba nam pravi stoper, krilo i lijevi bek to se mora traziti na polusezoni. A do tad
Šahinović
Musa, Drobarov, Trako, Tomašević
Djokanovic Čirjak Avramovski
Ikić Čataković Dzafić.
Mulalic odlican veceras, pokazao da se ozbiljno moze racunati na njeg.
Šahinović
Musa, Drobarov, Trako, Tomašević
Djokanovic Čirjak Avramovski
Ikić Čataković Dzafić.
Mulalic odlican veceras, pokazao da se ozbiljno moze racunati na njeg.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Mislio sam da je dovođenje Avdije kao "plan B" ako bi se Mulalić ne daj Bože povrijedio prvobitno. Samo mi nije jasno što ga nije nakon povrede Avdije stavio u prvih 11, nego smo krpili tu poziciju Ramićem i Ikićem. Zoveš dijete u seniore, pričaš kako je akademija bitna i dijete ti sjedi 90% polusezone na klupi. Haj što je taktički nelogično bilo neuvođenje Mulalića na svoju poziciju, nego ubi dijete u pojam, sjedi na klupi onon umjesto makar 20 minuta da dobije. Koliko znam Dudić je u Veležu imao problema sa mladim igračima, možda se prenijelo to i vamo pa ih nije znao iskoristitimosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:11Najzalosnije je sto je Duduk prije pocetka sezone rekao da je kadar dobro popunjen,da ce Mulalic biti rezervni bek,medjutim budala pocinje nakon povrede Muse da tu gura Ramica,Ikica a vrhunac mu je bio dovodjenje Avdije dok Mulalic ne igra nikako. Ekipa koja ima u prvih 11 Dzafica,Suljica,Varesanovica nema sta da trazi,ne igraju odbranu,nema presinga,prolaze ih kao cunjeve. U prvih 11 moze bit mjesta za samo jednog igraca takvih karakteristika nikako za 3
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!