FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 12 dec 2016, 13:56

sljivo je napisao/la:Sanse su 50/50, oni imaju oruzje da dejstvuju kao i mi. Lige su jedno a LP je drugo. Jedna greska, frljoka i ispadas.
Dobro receno druze :thumbup:

Ali od svih klubova opet Wengerova prcija, pa onda kazu da nije namjesteno :urnebes:
Ima do februara svasta jos da se promijeni.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 dec 2016, 14:00

Moj je najveći adut Carlo, kad igra za q. ili nije favorit on uvijek pronađe rješenje. Sjetimo se kako je nas izbacio sa Milanom, a da o Realu ne pričamo.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 dec 2016, 14:01

coelho41 je napisao/la:U četiri posljednje godine 8 puta smo igrali sa Arsenalom u Ligi prvaka i isto toliko puta sam slušao one sa Arsenalove teme kako će nas izbaciti ili u jednom slučaju biti ispred nas u grupi; mentalno sam osakaćen gledajući ovu utakmicu. Istini za volju, ove sezone bi mogla biti nešto jača utakmica, ali svejedno daleko je to mislim da opet nemaju šanse. 15.02. u Minkenu i 07.03. uzvrat u Londonu. Ne bi trebalo da talijanski stručnjak ima problema sa Englezima pogotovo kada govorimo o utakmici nadmudrivanja kakva je nokaut faza LP.

iskreno onako barate i corava koka jednom ubode zrno ,a ta bi koka mogla iti arsenala a mi zrno ,iako smo u historijskog pogledu bolji od njih ,lopta kad krene sve je moguce ,djeluju mi ozbiljnije nego proslih sezona ,ali neco to biti lak dvomec zaista.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 dec 2016, 14:04

Karlo je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:U četiri posljednje godine 8 puta smo igrali sa Arsenalom u Ligi prvaka i isto toliko puta sam slušao one sa Arsenalove teme kako će nas izbaciti ili u jednom slučaju biti ispred nas u grupi; mentalno sam osakaćen gledajući ovu utakmicu. Istini za volju, ove sezone bi mogla biti nešto jača utakmica, ali svejedno daleko je to mislim da opet nemaju šanse. 15.02. u Minkenu i 07.03. uzvrat u Londonu. Ne bi trebalo da talijanski stručnjak ima problema sa Englezima pogotovo kada govorimo o utakmici nadmudrivanja kakva je nokaut faza LP.

iskreno onako barate i corava koka jednom ubode zrno ,a ta bi koka mogla iti arsenala a mi zrno ,iako smo u historijskog pogledu bolji od njih ,lopta kad krene sve je moguce ,djeluju mi ozbiljnije nego proslih sezona ,ali neco to biti lak dvomec zaista.
Nade polažem u zimsku pauzu gdje ćemo se uvježbavati i imati par utakmica prije Arsenala da isprobamo to, dok će oni uveliko igrati i boxing day i one kupove i ligu i umor će da ih stigne, možda neki pad motivacije uzrokovan lošom pozicijom u ligi, mada može se desiti i suprotno, neki porast motivacije uzrokovan recimo prestizanjem Čelzija na tabeli...Ne može se objektivna izjava dati iz ove tačke, ja naravno navlačim u Bayernovu korist.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 dec 2016, 14:07

coelho41 je napisao/la:
Karlo je napisao/la:

Nade polažem u zimsku pauzu gdje ćemo se uvježbavati i imati par utakmica prije Arsenala da isprobamo to, dok će oni uveliko igrati i boxing day i one kupove i ligu i umor će da ih stigne, možda neki pad motivacije uzrokovan lošom pozicijom u ligi, mada može se desiti i suprotno, neki porast motivacije uzrokovan recimo prestizanjem Čelzija na tabeli...Ne može se objektivna izjava dati iz ove tačke, ja naravno navlačim u Bayernovu korist.
milsim i ovo kako igramo u zadnje vrijeme nije lose ocekujem nadogradnju u zimskoj pauzi i jos bolju igru nakon zimske stanke
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 dec 2016, 14:39

slika

idemo kapetane :cool: :salut: :salut: :salut:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 dec 2016, 14:55

Italijanski stručnjak sa Englezima? Nema ti rečenica smisla. :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 12 dec 2016, 14:59

nakon 3 godine i 3 puta pisanja po jadnom arsenalu, mislim da je konacno vrijeme doslo da nas prodju. Tako da , ne nadam se previse , ne zato sto su bolji, nece nikad biti , nego eto, neka karma, sudbina ili ono hajd daj i njima jednom.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 12 dec 2016, 15:00

Prethodna dva puta smo se zesce provukli protiv Arsenaljana, realno, red je da nas izbace jednu. :D

Cak su ih i sudije krale u tim mecevima, neki crveni kartoni bejase za dzabe.
Tipa u Monaku da bude 2:2, a u Londonu 1:1. :)

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 12 dec 2016, 15:03

Karlo je napisao/la:slika

idemo kapetane :cool: :salut: :salut: :salut:
Uzimajući u obzir povjesne činjenice, reklo bi se da ova slika i ne uliva neku nadu. Već vidim kako njihovi fanovi u martu prave sliku Čerčila gde se on žovijalno osmehuje dok vuče cigarete dim i ispija stranu žestinu.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 dec 2016, 15:34

Brokula je napisao/la:
Italijanski stručnjak sa Englezima? Nema ti rečenica smisla. :mrgreen:
Ispravka citata: "....talijanski stručnjak protiv Engleza", mada ni sad nema smisla jer nema ih baš u Arsenalu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 dec 2016, 15:40

Ingolstadt-Bayern München
Bayern München -Arsenal
Hertha BSC-Bayern München
Bayern München -Hamburger SV
Köln-Bayern München
Arsenal-Bayern München
Solidan raspored.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 dec 2016, 16:09

coelho41 je napisao/la:
Ispravka citata: "....talijanski stručnjak protiv Engleza", mada ni sad nema smisla jer nema ih baš u Arsenalu.
Kako to misliš nema ih ? Gibs,Jenkinson,Holding,Walcot,Welbeck,Ox + Wilshere i Chambers koji su na posudbi,.Mogu se tu dodati i Ramsey kao Velšanin te ova dva momciluka iz akademije što su igrali neke utakmice u kupu ove sezone,.

Kako god,ne radujem se ponovnom susretu sa Bajom ali eto neka prodje bolji i da ovaj put dvomec ne odluci neki smješni crveni karton,.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 dec 2016, 17:17

chily-rz je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
Kako to misliš nema ih ? Gibs,Jenkinson,Holding,Walcot,Welbeck,Ox + Wilshere i Chambers koji su na posudbi,.Mogu se tu dodati i Ramsey kao Velšanin te ova dva momciluka iz akademije što su igrali neke utakmice u kupu ove sezone,.
Jest jest dodaj još i Matta Maceya četvrtog golmana :kafa: ...pravo stanje sa Englezima je sljedeće: Holding, Walcott, Ox, Gibbs i Welbeck, ovo ostalo ne priznajem, mada i Holding je kup igrač, a najviše sam mislio na to da vam nosioci igre nisu Englezi.
chily-rz je napisao/la:Kako god,ne radujem se ponovnom susretu sa Bajom ali eto neka prodje bolji i da ovaj put dvomec ne odluci neki smješni crveni karton,.
Mi se ovaj put malo više ne radujemo ovom susretu.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 dec 2016, 18:55

Realno, snaga i kvalitet su na našoj strani, ali nije ni Arsenal neki Sporting. Žalosno što će jedna ekipa tako rano završiti takmičenje, ali eto šta je tu je, nadam se da ćemo mi nastaviti takmičenje.
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 dec 2016, 20:01

Bit će to interesantan, uzbudljiv duel, duel dva velika tima, gdje smo svakako favoriti.
Ali ovaj duel je već i dosadio, ponavljanje istog protivnika, istih duela, to je baš postalo totalno dosadno. Tako da bi bilo zanimljivije da igramo protiv nekoga protiv koga nismo igrali ranije, kao npr Leicester ili slično...Arsenal svakako može parirati, ali naša je ekipa kvalitetnija te Bayern svakako uz Barcu najmanje odgovara Gunners-ima, ali ipak se stalno izvlače takvi parovi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 13 dec 2016, 13:42

Dakle sa Arsenalom smo igrali 5 dvomeča i svih 5 smo ih tukli, hahahaha. :lol:
Jedanput u grupi i 4 puta u osmini.

Svih 5 se sjećam kao da su jučer bili, jer je Arsenal uvijek bio kao neki favorit iz sjene,
a posebno zanimljivo što smo ih svaki put ponizili, a oni nekakvim frljokama učinili da to bude knap,
nikad ih nismo dotukli, uvijek nas panika pred kraj hvatala, skoro uvijek od gotovog veresiju da pravimo.

Sve je počelo sezone davne 2000/2001, lijepa sezona za nas.
2:2 je bilo na čuvenom Highburiju(stadionu metar sa metar :lol: ), tu se desio čuveni preokret kada su vodili golom Henrija i Nvankaa Kanua,
a mi se vratili, čini mi se Tarnat u nekoj gužvi u 16 i antologijski gol Šola.
U uzvratu ih tukli 1:0.
Tada se osmina igrala po starom formatu, pa je i Arsenal kao drugoplasirani prošao u četvrtfinale.
U grupi je tada bio i Lyon, kako me sjećanje služi pretrpišmo baš te godine jedan od najtežih poraza u LP, bilo je 3:0 u Francuskoj, Lavovi nas pojeli, Govu je bio centralna figura, brutalne golove su nam dali, probijanje mreža.

Sljedeći susret smo čekali 4 godine, sezona 2004/2005
Tada smo ih na olimpija stadionu, ponizili, igrali smo kao s djecom,
tada smo svašta promašivali, Arsenal nije mogao iz 16 da izađe, bilo je 3:0,
da bi nam na kraju utakmice osvetili promašaje i golom iz prekida došli na 3:1.
Uzvrat je počeo, oni opet ništa nisu mogli,
mi smo imali inicijativu bez pravih prilika, i onda 20 min prije kraja Henri daje gol i bilo je 20 min strepnje, panike.
tada Linke ušao, odigrao odličnih 20 minuta i spasili smo nekako glavu.

Zadnja 3 dvomeča znate, znate koliko smo jada u Minhenu vidjeli u sezoni šampiona, iako smo ih ponizili na Emiratima, u Minhenu Roben fulao nešto i zamalo da nas stigne nesvakidašnja kazna.

Pep ih je malo više rutinski pobijedio, iako nismo tada dobro igrali, crveni u prvoj je dosta olakšao stvari.

I zadnji dvomeč u grupi, poslije gubitka 2:0 gdje ni mi ni oni nismo igrali kako treba, da bi ih ponovo ponizili ovaj pit 5:1.

Protivnik je po mojoj želji, mjeri, ni jak ni slab, nego taman da se malo zagrijemo, a da nam pažnju održi.
Da su jači nego prošlih 5 dvomeča, ne bih rekao, sve je to tu negdje, opet sve od nas zavisi,
mislim da su najjači bili te 2005, ovo danas je dosta slabije, a mi smo dosta jači.

MaryJane
Kontakt:

Post Postao/la MaryJane » 13 dec 2016, 15:26

We're pleased to announce Robert Lewandowski has extended his FC Bayern München contract until 2021!
slika
Che

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 dec 2016, 15:38

LEWA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: HVALA TI

Sad Robbenu još dvje godine ipak on je ikona kluba zaslužio je :pray:

Vjerovatno i Štuber dobiva do nove godine ugovor

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 dec 2016, 16:06

MaryJane je napisao/la:We're pleased to announce Robert Lewandowski has extended his FC Bayern München contract until 2021!
slika

Kakav dan :tokralju: :bow:
Najbolji sa najboljim :cool:

Pljuvaci na aparatima :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.