ahakosewsko hill je napisao/la:Imamo ljude koji su tamo i javljajutwisttm87 je napisao/la:kako znas?Gazi je napisao/la:Savić
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
**** vas njanje
koji ih **** spominjete ovdje i onda kao krpelji dolaze?!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- kosewsko hill
- Kontakt:
Karic, zeba, stanic, savic, beslija, adilovic, b. colic, bogicevic, stancevski, nyema, visca.
Svraka zamjenjen nakon pola sata, lose igrao. Umjesto njega Perica. ( utakmicu kao i par prošlih prati menso munja
)
Svraka zamjenjen nakon pola sata, lose igrao. Umjesto njega Perica. ( utakmicu kao i par prošlih prati menso munja
Zadnja izmjena: kosewsko hill, dana/u 05 jul 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Željo - My first love!!!
svraka je out a perica in u 30 minuti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- invincible
- Kontakt:
NJEGOVO IME NA SRCU SVOME NOSIM
VJERAN SAM ZELJI I PLAVO-BIJELOJ BOJI!
VJERAN SAM ZELJI I PLAVO-BIJELOJ BOJI!
stanic izasao usao vasilic...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
GDJE TO PRATIS ?19TM87 je napisao/la:stanic izasao usao vasilic...
org
Bunker!19TM87 je napisao/la:stanic izasao usao vasilic...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
unuk_jednog_Bega
- Kontakt:
Ko ti je dozvolio da prenosiš ovdje?19TM87 je napisao/la:org
Sta ti je bolan unuceunuk_jednog_Bega je napisao/la:Ko ti je dozvolio da prenosiš ovdje?19TM87 je napisao/la:org
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Bogunuk_jednog_Bega je napisao/la:Ko ti je dozvolio da prenosiš ovdje?19TM87 je napisao/la:org
stopostotna prilika za jablonec spasio savic
-
unuk_jednog_Bega
- Kontakt:
Koji ti je nick na orgu?19TM87 je napisao/la:Bogunuk_jednog_Bega je napisao/la:Ko ti je dozvolio da prenosiš ovdje?19TM87 je napisao/la:org
unuk_jednog_Bega je napisao/la:Ko ti je dozvolio da prenosiš ovdje?19TM87 je napisao/la:org
moras imati radnu dozvolu da bi prenosio HAHAHAHAHA
opet stopostotna prilika za njih karic odlicno interveniso
jos jednu izmjena beslija out jamak in...
ovaj beg javi se na pp ako imas nesto za reci...ja dobro znam sta je za kojeg foruma ovo su informacije o utakmici koje bi svak volio cut a prije ili kasnije ce se saznat...
ovaj beg javi se na pp ako imas nesto za reci...ja dobro znam sta je za kojeg foruma ovo su informacije o utakmici koje bi svak volio cut a prije ili kasnije ce se saznat...
- alan ford 26
- Kontakt:
E sta neces procitati ovdje, kako si bolan mogao podijeliti takvu info sa orga, i to bez dozvole, ccc

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
tacno se znaju koje su informacije sa orga za ovaj forum a koje nisu