Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jelgava - VEF Riga Kosarka Letonija
Pik: h1 Jelgava (+34) @1.85
Srecno!
Pik: h1 Jelgava (+34) @1.85
Srecno!
engl, conference:
ebbsflet - forest green X @3,10 / PiK X @1,65
Sretno!
Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!
vec od NBA cu samo odigrati - Hibberta over nece ga valjda onaj Scola zaustaviti , inace u posljednje vrijeme ih centri trpaju bas a Hibbert igra dobro isa je meni se cini poslejdnje 4 ladno , u bet livu ga nema u ponudi pogledacu derby poslije a prepostavljam da su ga stavili oko 13 tako se nadam da moze ubaciti preko prije blow out-a
, Lillard over 20,5 , nema Aldridge tj. ne ocekuje se da zaigra vec. protiv GS tako da je on ostao a protiv Curry moze se naigrati dao im je vec jednom 37 poena ...

Plus Lillard je rodom iz Oklanda,prvu utakmicu su mu dolazili prijatelji i rodbina i bio je jako motiviran,ubacio 37 poena................bob je napisao/la:vec od NBA cu samo odigrati - Hibberta over nece ga valjda onaj Scola zaustaviti , inace u posljednje vrijeme ih centri trpaju bas a Hibbert igra dobro isa je meni se cini poslejdnje 4 ladno , u bet livu ga nema u ponudi pogledacu derby poslije a prepostavljam da su ga stavili oko 13 tako se nadam da moze ubaciti preko prije blow out-a, Lillard over 20,5 , nema Aldridge tj. ne ocekuje se da zaigra vec. protiv GS tako da je on ostao a protiv Curry moze se naigrati dao im je vec jednom 37 poena ...
-
- Kontakt:
CLIFTONVILLE - BALLYMENA 5 - 0ElvirRahimic je napisao/la:Cliftonville - Ballymena 1 (1.30) a moze se probati i hendikep 1 (1.60)
U posljednjem dvoboju Cliftonville je slavio sa 8:0 na gostovanju kod Ballymene i u toj se utakmici jasno vidjela razlika u kvaliteti između ovih momčadi. Zadnja četiri dvoboja Redsi su protiv Ballymene dobili ukupnom gol-razlikom 18:4, kod kuće su nezaustavljivi, a u prvenstvu imaju ukupno osam pobjeda zaredom. Obrana Ballymene je očajna, treća najlošija u ligi, dok je Cliftonville pet od zadnjih osam susreta dobio u hendikepu. Ballymeni bodovi ne trebaju, nije previše motivirana jer je osigurala ostanak, a više od toga ne može. Cliftonville je sigurni novi prvak i sigurno će svojim navijačima željeti priuštiti novu poslasticu. A Ballymena je već dokazala da ga ne može zaustaviti...
DOUBLE WIN

5/6 (moj ucinak prijedloga na forumu)
-
- Kontakt:
SODERTALJE - TIMRA 3 - 8ElvirRahimic je napisao/la:Sodertalje - Timra kp 2 (1.80)
Sodertaljeova politika do kraja Kvalseriena je vrlo jasna - igraju mlađi igrači kako bi stekli što više iskustva za iduću sezonu. Obra ima trojicu igrača mlađih od 20 godina, jednog s točno navršenih 20. Napad pak ovisi o 16-godišnjacima, a "iskusniji" napadači su na pragu izlazka iz tinejdžerske dobi.
Timra ima potpuno drugačiju filozofiju za kraj Kvalseriena - žele završiti treći i ući kao rezerva u Elitserien jer Leksand još uvijek ne ispunjava sve uvjete najjače švedske hokejaške lige. Zašto im je to toliko bitno? Prvenstveno zbog financija jer ispadanjem iz Elitseriena gube cca. 35 milijuna SEK-a, što od sponzora, što od televizijskih prava. Da bi uspjeli biti treći, ovo je must-win utakmica jer do kraja imaju čvrstog Vasterasa doma (koji također napada treću poziciju) te vodećeg Orebra u gostima zadnje kolo, što su daleko neugodnije utakmice.
WIN

6/7
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
ElvirRahimic je napisao/la:CLIFTONVILLE - BALLYMENA 5 - 0ElvirRahimic je napisao/la:Cliftonville - Ballymena 1 (1.30) a moze se probati i hendikep 1 (1.60)
U posljednjem dvoboju Cliftonville je slavio sa 8:0 na gostovanju kod Ballymene i u toj se utakmici jasno vidjela razlika u kvaliteti između ovih momčadi. Zadnja četiri dvoboja Redsi su protiv Ballymene dobili ukupnom gol-razlikom 18:4, kod kuće su nezaustavljivi, a u prvenstvu imaju ukupno osam pobjeda zaredom. Obrana Ballymene je očajna, treća najlošija u ligi, dok je Cliftonville pet od zadnjih osam susreta dobio u hendikepu. Ballymeni bodovi ne trebaju, nije previše motivirana jer je osigurala ostanak, a više od toga ne može. Cliftonville je sigurni novi prvak i sigurno će svojim navijačima željeti priuštiti novu poslasticu. A Ballymena je već dokazala da ga ne može zaustaviti...
DOUBLE WIN(prosao i hendikep)
5:2 drug rezultat hehe

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
-
- Kontakt:
ma ovdje pise 5 - 0 ali kao sto kazes,bitno da je proslo,nadam se da je nekom pomoglo...ado899 je napisao/la:ElvirRahimic je napisao/la:CLIFTONVILLE - BALLYMENA 5 - 0ElvirRahimic je napisao/la:Cliftonville - Ballymena 1 (1.30) a moze se probati i hendikep 1 (1.60)
DOUBLE WIN(prosao i hendikep)
5:2 drug rezultat heheal eto opet je proslo nije bitno

http://www.****/utakmica/QJaE5 ... i-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
Bas hehe
U mene na premieru pise 5:2 imam i na listicu sto sam postavio na forumu.

U mene na premieru pise 5:2 imam i na listicu sto sam postavio na forumu.
najgore je bit pohlepanbevanda4 je napisao/la:engl, conference:
Sretno!

finale (better in 19 frames) --> ko prije 10
n. robertson - m. selby 2 @1,90
(uskršnje finale.. Bit će spektakl sutra u Kini
Dovoljno sam pisao o obojici igrača, pa da se ne ponavljam imate analize na prijašnjim postovima.. Jutros obojica pogođena (samo sam selbya odigrao nažalost) Mark pomeo Murphya 6-2, dok se Robertson vratio sa 2-5, da bi slavio 6-5 protiv Maguirea.. Sutra će dat sve od sebe da prekine Selbyev niz. Opet se vodim za onom "navijam za jednog, odigram na drugog" taktikom. Ako je itko u stanju srušit gospodina Marka, to bi bio Neil. Ali koliko god bih volio, jako teško će se nosit sa dotičnim u ovakvoj formi kakvu pokazuje na China Openu.. Pogotovo što se jutros mučio sa Maguireom (taj umjetnik je danas dokazao moje tvrdnje o oscilaciji.. Trebao mu 1 frejm za pobjedu, on izgubi 4 zaredom.. DEBLO! ) Finale će počet ujutro u 7:30, pa će nakon 9 odigranih frameova biti mid-session, pretpostavljam da će se nastavit u rano poslijepodne. Ako tko isprati, sretno! A sretno i Neilu, trebat će mu
)
n. robertson - m. selby 2 @1,90
(uskršnje finale.. Bit će spektakl sutra u Kini

-
- Kontakt:
4/4 zasad,jos Utrecht daje gol i Westbrook over...ElvirRahimic je napisao/la:GLAVNI TIKET ZA DANAS :
Sarajevo - Olimpic 1
Manchester City - Newcastle (P.P) 1
Cliftonville - Ballymena 1
S.Williams - Sarapova (P.P) 1
Utrecht daje gol
Westbrook (-22.5+) over
kojeficijent : 9.22
uplata:10 KM
eventualni DOBITAK : 92.20 KM
Vozdra raja ! Ovako treba mi hitan odgovor, cekam heerenveen-feyenoord oba daju za pare -71 km. Pa me zanima sta ciniti dok jos mogu stici dal kontrirati ili ne ?
. I moze li se to singlirati ikako ? Brzo molim vas 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Singliraš oba ne daju gol.__EmIr__ je napisao/la:Vozdra raja ! Ovako treba mi hitan odgovor, cekam heerenveen-feyenoord oba daju za pare -71 km. Pa me zanima sta ciniti dok jos mogu stici dal kontrirati ili ne ?. I moze li se to singlirati ikako ? Brzo molim vas
vidiš ?anonimni je napisao/la:ja bih Zvijezdu osigur'o s X-om, ko zna šta Slavija muti...Brezovac je napisao/la:Danas nasu ligu sve keceve polupat
Travnik-Radnik B. 1 1,85 travniku treba otet ce ako treba
Široki-Čelik 1 1,45 Siroki jaca ekipa, proslu izgubio danas mora uzet
Zvijezda-Slavija 1 1,85 Zvijezdi gori, Slavija ne moze ni gore ni dole..mozda cak i Odovoc to sredi
Velež-Gradina 1 1,2 Nema se tu sta komentarisat
Sarajevo-Olimpik 1 1,55 Husref novi trener, mora se pokazat u prvoj tekmi..a realno gledajuci Sa bolja ekipa
ukupan koef : 9,26

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Matador je napisao/la:Matador je napisao/la:Duke - Michigan State < 134.5
PSG 1
Murray 1
Memphis kp1
7.12
Prodje ovo
Duke i Michigan hahah , izgledalo ko da ce lagano u under , pa onda ovi zabise 10 poena za minutu , ali sreca na kraju 132 ..
Za danas idemo:
Sissoko go
Newcastle go
Ulog 5 , dobitak 51 km
( ovo je odigrano zbog kvote , Sissoko je zvijer , a jos uz to 1.70 kvota , koja logicno prolazi , ako ga on da , morao sam probati)
Manchester City 1
Arsenal 1
Bayern 1
Porto 2
Ulog 15 , dobitak 51.30 km
Juventus go
Chelsea go
Serena 1
Barca 2
Zeljo 1
Real 2
Ulog 5 , dobitak 29.25
Sretno svima
Prosao ovaj drugi

Evo za veceras jedan , iskljucivo za pracenje

Syracuse kp
Palmeiras 1
Utah kp1
Oklahoma kp2
Ulog 7 km , dobitak 35
ganjamo li i veceras NBA, ili ... ? 

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
nadam se da je neko ispratio, pa makar i na minimalni ulog..ata je napisao/la:pozdrav svima..![]()
ehh nakon prekjucerasnjeg loseg dana, jucer day off zbog obaveza.. aa evo danas vec dolazimo po velike pare !!![]()
za danas, a veceras ce doci i sljedeci (NBA):
opet premier ne dozvoljava ali nadje se nacina i to da se rijesi!![]()
dakle, 200 x 5.27 = 1054,00 KM
sretno nam !
jos nesto vise od 50-ak minuta do love !

kemba over
lilard over
howard parmak under
lilard over
howard parmak under
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.