Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

KenoRob
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la KenoRob » 23 jun 2017, 16:44

Osttribine je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Smijel iko u avatar na godinu dana da FK Sarajevo nece pobijediti na BP u drugom kolu? Dakle moje je 1X na avatar za citavu sezonu.
Pa bolan ko o cemu ti o Sarajevu, problema imate preko glave, a dobili smo vas kada nam je najpotrebnije bilo, u finalu KUP-a 2014.e, a igrali ste na tu kartu da mi ne pobjedjujemo tamo u Zenici tako cesto pa ste prvi susret prizeljkivali da budete domacini. Sto se tice ovog susreta u najavi u drugom kolu i ja tipujem na jedan pa haman u zadnje vrijeme tradicionalan X u Zenici izmedju nasih klubova :D
Ja sam Sarajevo samo iskoristio kao jako ime top 3 ekipa u drzavi, da dokazem nekim ljudima kako glupo otpisuju neku ekipu iz ove nekvalitetne lige. Kao sto su nas otpisali prije mjesec, dva. Ne kazem da lajkujem ovakvu situaciju ali zna se da Celik ispasti nece to je sve...ne ulazim uostale tvoje komplekse :D

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jun 2017, 16:46

je li od sljedece sezone vazi ono pravilo za reflektora?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 jun 2017, 16:52

irfo je napisao/la:je li od sljedece sezone vazi ono pravilo za reflektora?
18/19

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 jun 2017, 16:58

A koji je ovaj merhaba,cij je on navijac,cisto da znam ko to ima obraza ovdje nekom moralni vaz da drži,.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 23 jun 2017, 17:03

Tomislavgrad ima teren i stadion bolji od Mladosti,Viteza,Krupe,Goska i ostalih,a trune u 3.ligi
EKONNP

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 jun 2017, 17:10

skripar96 je napisao/la:Tomislavgrad ima teren i stadion bolji od Mladosti,Viteza,Krupe,Goska i ostalih,a trune u 3.ligi
Jos nam Duvno treba u premijerligi, daj bjezi :)
Ima i Celik stadion za LP, a LP moze :zzz:

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 23 jun 2017, 17:12

KenoRob je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:Tomislavgrad ima teren i stadion bolji od Mladosti,Viteza,Krupe,Goska i ostalih,a trune u 3.ligi
Nisi shvatio sta sam htio reci. Poruka je da se moze napravit kad se hoce,pa taman da si i 3.liga
EKONNP

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 jun 2017, 17:23

skripar96 je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:
Nisi shvatio sta sam htio reci. Poruka je da se moze napravit kad se hoce,pa taman da si i 3.liga
Slazem se

High

Post Postao/la High » 23 jun 2017, 17:26

avenija je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:A koji je ovaj merhaba,cij je on navijac,cisto da znam ko to ima obraza ovdje nekom moralni vaz da drži,.
Bombasi..
:urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mario11111
Kontakt:

Post Postao/la mario11111 » 23 jun 2017, 17:40

KenoRob je napisao/la:Smijel iko u avatar na godinu dana da FK Sarajevo nece pobijediti na BP u drugom kolu? Dakle moje je 1X na avatar za citavu sezonu.
Valja se okušati na ovu okladu :bale:
1905

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 jun 2017, 17:48

KenoRob je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
Pa bolan ko o cemu ti o Sarajevu, problema imate preko glave, a dobili smo vas kada nam je najpotrebnije bilo, u finalu KUP-a 2014.e, a igrali ste na tu kartu da mi ne pobjedjujemo tamo u Zenici tako cesto pa ste prvi susret prizeljkivali da budete domacini. Sto se tice ovog susreta u najavi u drugom kolu i ja tipujem na jedan pa haman u zadnje vrijeme tradicionalan X u Zenici izmedju nasih klubova :D
Ja sam Sarajevo samo iskoristio kao jako ime top 3 ekipa u drzavi, da dokazem nekim ljudima kako glupo otpisuju neku ekipu iz ove nekvalitetne lige. Kao sto su nas otpisali prije mjesec, dva. Ne kazem da lajkujem ovakvu situaciju ali zna se da Celik ispasti nece to je sve...ne ulazim uostale tvoje komplekse :D
Komplekse kazes, pa ti Sarajevo i ponekad Zelju ne vadis iz usta, cak si nekad iz kola u kolo isao po pdf protivnika sarajevskih klubova i zelio im srecu protiv nas, ako to nisu kompleksi ne znam sta su.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 jun 2017, 17:58

@osttribine

Zamjenio si me sa nekim drug...za to iz kola u kolo. A normalno da necu Sarajevo i Zelju favorizovati

High

Post Postao/la High » 23 jun 2017, 18:08

Šampionska kreće pruga!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 jun 2017, 18:17

A sad Cabraja ne fula ebo ga otac :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 jun 2017, 18:22

KenoRob je napisao/la:@osttribine

Zamjenio si me sa nekim drug...za to iz kola u kolo. A normalno da necu Sarajevo i Zelju favorizovati
Vjeruj da nisam, nekoliko puta sam na pdf narednih nasih protivnika znao tvoje postove vidjeti (doduse ima tome vakta) u kojima im zelis srecu protiv nas, kao i zelje za sto prije ispadanje iz Evrope :D Naravno da nas ne trebas favorizovati, ali ne ide ni da pises protiv nas u utakmicama u kojima tvoj Celik nema dodirne tacke sa nama.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 23 jun 2017, 18:26

Ja sam prijatelj onih sto vas ugasise :cool: :cool: :zviz: :zviz:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 jun 2017, 18:31

Merhaba je napisao/la: Ja sam prijatelj onih sto vas ugasise :cool: :cool: :zviz: :zviz:
Bujrum u Zenicu,navuci Željin dres pa vidi jesmol ugašeni iz prve ruke,.

Vi za onaj odradjen trans možete samo dobiti diplome za VK bravare,.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jun 2017, 18:39

PiazzaGrande je napisao/la: Plata za sesti mjesec, i premija za osvojeni naslov prvaka...to je to...
Pa ne moze to onda biti dug. Tko placa placu unaprijed, a vala to i nije neka placa kad je otisao sredinom mjeseca. I red je da halali. Ja sam dva puta halalio, moze i Mesa :mrgreen:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 jun 2017, 18:42

popravljam se, Sarajevo je u grupi timova koji će se grčevito boriti za ulazak u LzP.....

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 jun 2017, 18:46

Signore je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la: Plata za sesti mjesec, i premija za osvojeni naslov prvaka...to je to...
Pa ne moze to onda biti dug. Tko placa placu unaprijed, a vala to i nije neka placa kad je otisao sredinom mjeseca. I red je da halali. Ja sam dva puta halalio, moze i Mesa :mrgreen:
Većina ih ne halali, traže sve do zadnjeg feninga... Meši svaka čast!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.