ja bih Zvijezdu osigur'o s X-om, ko zna šta Slavija muti...Brezovac je napisao/la:Danas nasu ligu sve keceve polupat
Travnik-Radnik B. 1 1,85 travniku treba otet ce ako treba
Široki-Čelik 1 1,45 Siroki jaca ekipa, proslu izgubio danas mora uzet
Zvijezda-Slavija 1 1,85 Zvijezdi gori, Slavija ne moze ni gore ni dole..mozda cak i Odovoc to sredi
Velež-Gradina 1 1,2 Nema se tu sta komentarisat
Sarajevo-Olimpik 1 1,55 Husref novi trener, mora se pokazat u prvoj tekmi..a realno gledajuci Sa bolja ekipa
ukupan koef : 9,26
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
danas ovako, pa kud puklo da puklo, neka jedan prodje meni dobro, dakle ... :

jednostavno ne vidim kako bi ova 3 para mogla danas pasti, svima im trebaju bodovi sto za borbu za titulu, sto za borbu oko mjesta za Ligu Sampiona, tako da .... kecevi sve ...

ovdje sam opet uzeo ova 3 danasnja para i dodao PSV, Ajax i Lyon ... razlog zbog kojeg sam ih dodao je isti kao i za ova 3 para samo sto se Lyon bori i za DIREKTNO mjesto u LS sledece sezone, 3. mjesto vodi u kvalifikacije ... igraju kuci, trebali bi uzeti ... sto se tice PSVa i Ajaxa, mrtva trka za titulu ... nemaju pravo na kiks ...

zasto Inter kec ? zato sto ce Juve odmarati neke igrace za Ligu Sampiona, imaju oko 9 ako se ne varam, bodova prednosti, igraju Ligu Sampiona u utorak i sigurno ce se bazirati na tu utakmicu vise, a Interu trebaju bodovi za Evropu, nemaju nekih problema sa povredama i veceras ce kidisati da uzmu sva 3 boda u derbiju protiv Stare dame
... Celzi i Milan sam odigrao jer jednostavno mislim da igraju protiv veoma slabih protivnika i ocekujem neke minimalne pobjede od po 1 gol razlike ... mozda Milan uzme 1-0 i Celzi 2-1 ...

ovo sam po nekom mom smeku odigrao, za moju dusu
... bez gledanja tradicije, statistike, povreda i slicno, jednostavno po mom misljenju sta bi trebalo doci ... eto ...
tiketi su poredani po sigurnosti opet ...
GL

jednostavno ne vidim kako bi ova 3 para mogla danas pasti, svima im trebaju bodovi sto za borbu za titulu, sto za borbu oko mjesta za Ligu Sampiona, tako da .... kecevi sve ...

ovdje sam opet uzeo ova 3 danasnja para i dodao PSV, Ajax i Lyon ... razlog zbog kojeg sam ih dodao je isti kao i za ova 3 para samo sto se Lyon bori i za DIREKTNO mjesto u LS sledece sezone, 3. mjesto vodi u kvalifikacije ... igraju kuci, trebali bi uzeti ... sto se tice PSVa i Ajaxa, mrtva trka za titulu ... nemaju pravo na kiks ...

zasto Inter kec ? zato sto ce Juve odmarati neke igrace za Ligu Sampiona, imaju oko 9 ako se ne varam, bodova prednosti, igraju Ligu Sampiona u utorak i sigurno ce se bazirati na tu utakmicu vise, a Interu trebaju bodovi za Evropu, nemaju nekih problema sa povredama i veceras ce kidisati da uzmu sva 3 boda u derbiju protiv Stare dame

ovo sam po nekom mom smeku odigrao, za moju dusu

tiketi su poredani po sigurnosti opet ...
GL

Zadnja izmjena: mforce, dana/u 30 mar 2013, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Galata?
Fina kvota...
Fina kvota...
http://www.****/utakmica/Cx1Xv ... er;overall
3za3 ocigledno ...
3za3 ocigledno ...
Zadnja izmjena: mforce, dana/u 30 mar 2013, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
-
- Kontakt:
Sodertalje - Timra kp 2 (1.80)
Sodertaljeova politika do kraja Kvalseriena je vrlo jasna - igraju mlađi igrači kako bi stekli što više iskustva za iduću sezonu. Obra ima trojicu igrača mlađih od 20 godina, jednog s točno navršenih 20. Napad pak ovisi o 16-godišnjacima, a "iskusniji" napadači su na pragu izlazka iz tinejdžerske dobi.
Timra ima potpuno drugačiju filozofiju za kraj Kvalseriena - žele završiti treći i ući kao rezerva u Elitserien jer Leksand još uvijek ne ispunjava sve uvjete najjače švedske hokejaške lige. Zašto im je to toliko bitno? Prvenstveno zbog financija jer ispadanjem iz Elitseriena gube cca. 35 milijuna SEK-a, što od sponzora, što od televizijskih prava. Da bi uspjeli biti treći, ovo je must-win utakmica jer do kraja imaju čvrstog Vasterasa doma (koji također napada treću poziciju) te vodećeg Orebra u gostima zadnje kolo, što su daleko neugodnije utakmice.
Sodertaljeova politika do kraja Kvalseriena je vrlo jasna - igraju mlađi igrači kako bi stekli što više iskustva za iduću sezonu. Obra ima trojicu igrača mlađih od 20 godina, jednog s točno navršenih 20. Napad pak ovisi o 16-godišnjacima, a "iskusniji" napadači su na pragu izlazka iz tinejdžerske dobi.
Timra ima potpuno drugačiju filozofiju za kraj Kvalseriena - žele završiti treći i ući kao rezerva u Elitserien jer Leksand još uvijek ne ispunjava sve uvjete najjače švedske hokejaške lige. Zašto im je to toliko bitno? Prvenstveno zbog financija jer ispadanjem iz Elitseriena gube cca. 35 milijuna SEK-a, što od sponzora, što od televizijskih prava. Da bi uspjeli biti treći, ovo je must-win utakmica jer do kraja imaju čvrstog Vasterasa doma (koji također napada treću poziciju) te vodećeg Orebra u gostima zadnje kolo, što su daleko neugodnije utakmice.
koji je to par ?mforce je napisao/la:http://www.****/utakmica/Cx1Xv1sf/#omjer;overall
3za3 ocigledno ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
De Gea, Rafael, Buttner, Smalling, Vidic, Carrick, Valencia, Anderson, Young, Kagawa, van Persie.
Dobar sastav u Manče, mogla bi dvica ovdje lagano doći, nije loša kvota.
Dobar sastav u Manče, mogla bi dvica ovdje lagano doći, nije loša kvota.
-
- Kontakt:
Cliftonville - Ballymena 1 (1.30) a moze se probati i hendikep 1 (1.60)
U posljednjem dvoboju Cliftonville je slavio sa 8:0 na gostovanju kod Ballymene i u toj se utakmici jasno vidjela razlika u kvaliteti između ovih momčadi. Zadnja četiri dvoboja Redsi su protiv Ballymene dobili ukupnom gol-razlikom 18:4, kod kuće su nezaustavljivi, a u prvenstvu imaju ukupno osam pobjeda zaredom. Obrana Ballymene je očajna, treća najlošija u ligi, dok je Cliftonville pet od zadnjih osam susreta dobio u hendikepu. Ballymeni bodovi ne trebaju, nije previše motivirana jer je osigurala ostanak, a više od toga ne može. Cliftonville je sigurni novi prvak i sigurno će svojim navijačima željeti priuštiti novu poslasticu. A Ballymena je već dokazala da ga ne može zaustaviti...
U posljednjem dvoboju Cliftonville je slavio sa 8:0 na gostovanju kod Ballymene i u toj se utakmici jasno vidjela razlika u kvaliteti između ovih momčadi. Zadnja četiri dvoboja Redsi su protiv Ballymene dobili ukupnom gol-razlikom 18:4, kod kuće su nezaustavljivi, a u prvenstvu imaju ukupno osam pobjeda zaredom. Obrana Ballymene je očajna, treća najlošija u ligi, dok je Cliftonville pet od zadnjih osam susreta dobio u hendikepu. Ballymeni bodovi ne trebaju, nije previše motivirana jer je osigurala ostanak, a više od toga ne može. Cliftonville je sigurni novi prvak i sigurno će svojim navijačima željeti priuštiti novu poslasticu. A Ballymena je već dokazala da ga ne može zaustaviti...
-
- Kontakt:
Utrecht - VVV Venlo 1 (1.55) za hrabre i one koji ganjaju jake kvote hendikep 1 (2.40)...
Danas na Utrecht imamo nešto više kvote no što sam očekivao, a razlog su vjerojatno tri poraza u posljednjih pet nastupa.Ti su porazi došli od tri kandidata za naslov I ja se na njih pretjerano ne bih obazirao prilikom klađenja na ovu utakmicu, tim više što su sva tri doživljena na gostovanjima. Utrecht je ove sezone već pokazao kako se radi o ozbiljnoj momčadi koja zna pobijeđivati, pogotovo slabije protivnike ranga jednog VVV-a. Wouters ima praktički idealnu situaciju i po pitanju izostanaka, jer mu nedostaju samo dulje vremena odsutni igrači na čije se odsutstvo momčad već naviknula. Utrecht je ove sezone na svom terenu redovito pobjeđivao, bodove je gubio samo protiv onih najjačih, a jedinim kiksom možemo nazvati uvjerljiv poraz protiv NEC-a iz Nijmegena.
Gosti su pak u vrlo lošoj formi, tri kola za redom gube, tri kola nisu zabili gol i ove bi sezone napokon mogli napustiti društvo najboljih. Kriza realizacije nekako se poklopila s ozljedom napadača Nwofora koji je ove sezone zabio šest golova, a kojeg neće niti danas biti na terenu...
Danas na Utrecht imamo nešto više kvote no što sam očekivao, a razlog su vjerojatno tri poraza u posljednjih pet nastupa.Ti su porazi došli od tri kandidata za naslov I ja se na njih pretjerano ne bih obazirao prilikom klađenja na ovu utakmicu, tim više što su sva tri doživljena na gostovanjima. Utrecht je ove sezone već pokazao kako se radi o ozbiljnoj momčadi koja zna pobijeđivati, pogotovo slabije protivnike ranga jednog VVV-a. Wouters ima praktički idealnu situaciju i po pitanju izostanaka, jer mu nedostaju samo dulje vremena odsutni igrači na čije se odsutstvo momčad već naviknula. Utrecht je ove sezone na svom terenu redovito pobjeđivao, bodove je gubio samo protiv onih najjačih, a jedinim kiksom možemo nazvati uvjerljiv poraz protiv NEC-a iz Nijmegena.
Gosti su pak u vrlo lošoj formi, tri kola za redom gube, tri kola nisu zabili gol i ove bi sezone napokon mogli napustiti društvo najboljih. Kriza realizacije nekako se poklopila s ozljedom napadača Nwofora koji je ove sezone zabio šest golova, a kojeg neće niti danas biti na terenu...
Zadnja izmjena: ElvirRahimic, dana/u 30 mar 2013, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sarajevo - Olimpic 1
Koliko je sigurno ovaj par staviti
neki savjeti,neki info,Musremic se vraca na klupu Sarajeva trebali bi dobiti
Koliko je sigurno ovaj par staviti

po svemu sudeci trebao bi biti jedan od najsigurnijih parova dana ali veceras cemo biti pametniji kada budemo sastavljali nba tiketeElvirRahimic je napisao/la:Sarajevo - Olimpic 1
Koliko je sigurno ovaj par staviti![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
GLAVNI TIKET ZA DANAS :
Sarajevo - Olimpic 1
Manchester City - Newcastle (P.P) 1
Cliftonville - Ballymena 1
S.Williams - Sarapova (P.P) 1
Utrecht daje gol
Westbrook (-22.5+) over
kojeficijent : 9.22
uplata:10 KM
eventualni DOBITAK : 92.20 KM
Sarajevo - Olimpic 1
Manchester City - Newcastle (P.P) 1
Cliftonville - Ballymena 1
S.Williams - Sarapova (P.P) 1
Utrecht daje gol
Westbrook (-22.5+) over
kojeficijent : 9.22
uplata:10 KM
eventualni DOBITAK : 92.20 KM
pozdrav svima..
ehh nakon prekjucerasnjeg loseg dana, jucer day off zbog obaveza.. aa evo danas vec dolazimo po velike pare !!
za danas, a veceras ce doci i sljedeci (NBA):

opet premier ne dozvoljava ali nadje se nacina i to da se rijesi!
dakle, 200 x 5.27 = 1054,00 KM
sretno nam !

ehh nakon prekjucerasnjeg loseg dana, jucer day off zbog obaveza.. aa evo danas vec dolazimo po velike pare !!

opet premier ne dozvoljava ali nadje se nacina i to da se rijesi!

sretno nam !

-
- Kontakt:
ata je napisao/la:pozdrav svima..![]()
ehh nakon prekjucerasnjeg loseg dana, jucer day off zbog obaveza.. aa evo danas vec dolazimo po velike pare !!![]()
opet premier ne dozvoljava ali nadje se nacina i to da se rijesi!![]()
sretno nam !
dobra igra kolega, samo jedna sugestija na par arsenal -reading žuti kartoni margina je 2 jedni se bore za ligu prvaka a drugi za opstanak i mislim da ce ovo lagano ii preko. znači žk 2
-
- Kontakt:
sijeramadre je napisao/la:i naravno porto po meni sigurniji nego benfika sa kiksom danas porto gubi titulu.ata je napisao/la:pozdrav svima..![]()
ehh nakon prekjucerasnjeg loseg dana, jucer day off zbog obaveza.. aa evo danas vec dolazimo po velike pare !!![]()
opet premier ne dozvoljava ali nadje se nacina i to da se rijesi!![]()
sretno nam !
nisam pametnjakovi al izgubio sam puno kesa na ovome tako da sam ponesto i naucio.
sretno
dobra igra kolega, samo jedna sugestija na par arsenal -reading žuti kartoni margina je 2 jedni se bore za ligu prvaka a drugi za opstanak i mislim da ce ovo lagano ii preko. znači žk 2
Pozdrav za sve na forumu =)
~ Evo i od mene nešto za danas ..

# Na ovom drugom tiketu Pittsburgh Trazi 5-i par, pa sam opalio dvoznak na Man. City
Sretno.
~ Evo i od mene nešto za danas ..

# Na ovom drugom tiketu Pittsburgh Trazi 5-i par, pa sam opalio dvoznak na Man. City
Sretno.
Zadnja izmjena: ADIER, dana/u 30 mar 2013, 15:38, ukupno mijenjano 3 puta.
što svi igraju City ???
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Hibernian-Inverness 3+ 1,92
Domaci imaju problema u odbrani jer nece igrati danas:
Ryan McGivern, Paul Hanlon, Jorge Claros...dok je upitan Ryan McGivern.
S druge strane gosti su bez:
prvog golmana Ryan Essona, defendera Gary Warrena.
Obje ekipe igraju vecinu svojih ut. sa dosta golova.
npr. Inverness ima samo 10 ut. sa manje od 3 gola u cijelom prvenstvu.
Prosjek Hibsa je 2,6 golova po utakmici, dok kod gostiju prosjek 3,4 gola.
Oba puta su igrali ove sezone sa golovima:
22.09.12 Hibernian-Inverness CT 2 : 2
08.12.12 Inverness CT-Hibernian 3 : 0
Kako ekipe vise vole igrati ofanzivno gdje pada dosta golova na njihivm ut. + izostanci u odbranama, ocekujem ponovo sanse i golove.
Domaci imaju problema u odbrani jer nece igrati danas:
Ryan McGivern, Paul Hanlon, Jorge Claros...dok je upitan Ryan McGivern.
S druge strane gosti su bez:
prvog golmana Ryan Essona, defendera Gary Warrena.
Obje ekipe igraju vecinu svojih ut. sa dosta golova.
npr. Inverness ima samo 10 ut. sa manje od 3 gola u cijelom prvenstvu.
Prosjek Hibsa je 2,6 golova po utakmici, dok kod gostiju prosjek 3,4 gola.
Oba puta su igrali ove sezone sa golovima:
22.09.12 Hibernian-Inverness CT 2 : 2
08.12.12 Inverness CT-Hibernian 3 : 0
Kako ekipe vise vole igrati ofanzivno gdje pada dosta golova na njihivm ut. + izostanci u odbranama, ocekujem ponovo sanse i golove.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
2-6!bevanda4 je napisao/la:1/2 finala (best of 11 frames) -> (ko prije 6 - pobjednik)
murphy - selby 2 @1,60[/size]
(Jutros sam pokušao kontru na Murphya, nije uspjelo, donekle mi je drago jer ga želim vidit u finalu China Opena. Sutra ću probat na istu shemu. Ako dobije nikome ništa, ako izgubi bit će mi žao al bar ću spremit nešto siće u džepIgra otvoreno, napadački, "ima muda" što se kaže.. Dok se Mark koncetrira na taktiziranje, zatvaranje igre i vrebanje greške protivnika. U svim segmentima igre (pozicioniranje bijele, safety udarci, long potovi..) Selby teoretski ima blagu prednost. Ovo "blagu" nije uzalud podcrtano, jer ako Shaun bude od volje sutra, gospodin Mark će morat dat 120% od sebe da tu prednost i opravda! Očekujem dobar i neizvjestan meč, jutros sam prognozirao decider (murphy-lisowski), a čini mi se da i ovo sutra nije daleko od slicnog scenarija)
Sretno!
nikad lakše. Do poluvremena ubacio 16, drugo poluvrijeme bila čista formalnostbevanda4 je napisao/la:moram odigrati ovo pa kud puklo: al jefferson over 16,5
gledao sam neku večer utakmicu nets vs. portland... Pa ljudi moji, ono je bilo grozno, došlo mi je slabo u jednom momentu. Ne bih ni gledao da mi deron "asistencija" williams nije bio zadnji par na tiketu.. (over se čekao normalno -.-) Al tu večer u planu su bili drugi igrači.. Brook lopez (28pts) i R. Evans (22pts i 26reb ... ta obrana portlanda je nevjerojatna, imaju više rupa nego ementaler! Čak je i jedan od tragičara D. Lillard izjavio da su sramotno odigrali, to nije na ništa ličilo.. Ako jefferson večeras ne zabije bar 20, onda ne znam... + što je aldridge 3/4 utakmice odigrao sa bolnim zglobom, ne znam koliko je to uspio zaliječiti, ali i usprkos tomu, jedini je nešto napravio u redovima portlanda.
nemojte se zalijećat sa wadeom over, u utakmici protiv chicaga zadnjih par minuta je imao bolne grimase na licu, sad ne znam jel to od nekog udarca koji je primio u zadnjoj četvrtini ili nešto ozbiljnije. eto toliko

U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.