FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Saurman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Saurman » 11 avg 2013, 23:08

Reakcija Musemića na svaki poraz : 1.nismo imali sreće. 2 protivnik imao 2 šuta mi primili 2 gola. 3.Ovo se samo nama može desiti.

Da je imao obraza trebao je podnijeti otkaz poslije blamaže protiv Kukurešija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2013, 23:08

Kretenski poraz,neznam sta da kazem,sam sebe dobijas,do 0-0 imas apsolutno sve,nisu ti u stanju centra prici i onda primas gol kakav primas,naravno ti psihicki padas,gosti se dizu,srljas glavom bez obzira sve se otvara pozadi,Siroki mogao u takvom stanju utrpati jos 1-2 do poluvremena,nakon tog gola sve se okrenulo,sve sto si do tada gradio si popisao,i utakmica dobina skroz drugi tok

Na vrijeme zabijamo gol ,tad se morala prelomiti utakmica,ali nazalost mrtvi Karic Mahir ubija 3 sanse dal je moguce da je onoliko retardiran,dali ima neko da mu kaze da ovaj sport se ne zove rukomet i da on nije pivot koji ce biti samo okrenut ledjima,a sve sto dobije naprijed da usere

Vruce glave pisem,necu da pljujem nikoga,mislim da je igra bila bolja nego protiv Zrinjskog,ali bez centarfora jednostavno neide i mozes ti neznam sta raditi kad je ovo igra koja se igra za golove a kod nas spic sve zna osim gol zabiti,sve dok je to tako nema ti nafake

Osmanagic do daljenjg na klupu,Travancic obavezno od pocetka,Radovac je veceras bio medju najboljima i svaka mu cast,bekovi su veceras bili nesto bolji,ali dzaba opet kad nemas centarfora mozes materi nabijati u 16

Sta da se radi,idemo dalje :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 avg 2013, 23:09

Koji se ku.rac desava sa nama? o kakvoj se sreci / nesreci prica? ono je bilo cisto NE ZNANJE, NE INTALIGENTNOST citave ekipe. Da zadnjih 4-5 utakmica nemam srece je nemoguce. poserem vam se na tana i maleziju i yebeni sistem koji gradite. jel to taj sistem? da nas neka selendra listica dobije nas sred koseva? i ne samo ona da ispadamo od nekih pizdica iz crne gore i albanije. ako jeste onda aferim. na tribini gledajuci nase fudbalere, cuj mene fudbalere bogalje, invalide cu dobiti hiljadu bolesti.
OD SARAJEVA JE OSTALO SAMO IME!

p.s. samo da se zahvalim svim igracima. sad ce mi doktor konacno dati recepet za apaurine 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 avg 2013, 23:09

hilmo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Jel podnio ostavku, ukopa frajer bordo momčad.
Dolij...
momak je upravu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 11 avg 2013, 23:10

exbabilon je napisao/la:Ne moze se Sarajevo jos otpisat, ali ne briljiraju da se razumijemo i mislim da je sto se borbe s njima tice sve do nas. Sto se Sirokog tice oni imaju i glavu i rep i tek nadolaze oporavljajuci se od Evrope. S njima bi mogla biti mrtva trka do kraja. Ostali nisu pokazali dovoljno da se mogu spominjati u prici oko titule.

Razabu prvi put se ne slazem sa tobom po meni je Sarajevo veceras ispalo iz utrke za titulu ne radi tri boda nego radi atmosfere u klubu a bogami ni ekipu nemaju za to sve u svemu dobra utakmica i samo da dodam da Husref papak iz Janje nije za Sarajevo

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 11 avg 2013, 23:10

velez_mostar je napisao/la:FK Sarajevo je kvalitetna ekipa, fali vam napadac, neko ko ce utrpati sto vezni red pripremi, i definitivno nemate srece u zadnje vrijeme, ali vjerujem da cete se borit' za titulu, ima tu materijala.

Musemic je kvalitetan trener, po meni najkvalitetniji u ligi.

Sto se tice utakmice, odavno nisam gledao prgaviju, i prljaviju gostujucu ekipu, u par navrata se onaj kockastoglavi sku.tor sa brojem 10 namjerno zalijecao u malog Suljica sa namjerom da ga povrijedi, jako nekorektno, jako grubo, jako neprofesionalno...nije mu mogao nista, pa opali po nogama, fuj koji jadnik.

Sudija je bio uzasan, nemam pojma ko sudi ove utakmice PLBiH, ali su totalni amateri, i na tome bi NSBiH trebao dobro poraditi.
Meni se čini da si ti jedini jadnik trenutno. :mrgreen: :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 avg 2013, 23:12

Ja ne znam sto dizete ovoliku frku, kao da je Sarajevo izgubilo od Travnika a ne Sirokog, koji je objektivno bolji i organizovaniji klub nego Sarajevo.
Husref se ocigledno nije najbolje snasao u novom mandatu.

Meni je zao sto nije ostalo 1:1 ali sta je tu je.

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 11 avg 2013, 23:12

ZZtop10 je napisao/la:Husref nakon Kukesija: Nismo imali srece....
Husref nakon Kukesija:Sreca nas opet nije pogledala....
HUsref nakon Slavije: Nemamo srece...
Husref na poluvremenu: Ljudi, NISMO IMALI SRECE !
:lol:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

rajkoPETKOVIC
Kontakt:

Post Postao/la rajkoPETKOVIC » 11 avg 2013, 23:12

sta reci koju posluku porati :roll: ma ne mozemo ovako losi dovijeka bit ,ovo se mora sve poslozit pa malo i te srece imat ,najveci dio krivice snosi Husref jer ovo je totalno lose postavljeno i nepovezano nema pravih akcija sve na misice.BICE BOLJE

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2013, 23:13

4 utakmice u evropi i 3 premijer lige niste sastavili 4-5 pasova igra vam je uzas. Dzaba otpustate igrace mislim da je husref zavrsio karijeru davno .

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 avg 2013, 23:14

jesmo gurbeti majko mila,pa sta je ovo više ,slazem se da smo losi al ovakav baksuzluk još nisam vidjeo.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 11 avg 2013, 23:14

velez_mostar je napisao/la:FK Sarajevo je kvalitetna ekipa, fali vam napadac, neko ko ce utrpati sto vezni red pripremi, i definitivno nemate srece u zadnje vrijeme, ali vjerujem da cete se borit' za titulu, ima tu materijala.

Musemic je kvalitetan trener, po meni najkvalitetniji u ligi.

Sto se tice utakmice, odavno nisam gledao prgaviju, i prljaviju gostujucu ekipu, u par navrata se onaj kockastoglavi sku.tor sa brojem 10 namjerno zalijecao u malog Suljica sa namjerom da ga povrijedi, jako nekorektno, jako grubo, jako neprofesionalno...nije mu mogao nista, pa opali po nogama, fuj koji jadnik.

Sudija je bio uzasan, nemam pojma ko sudi ove utakmice PLBiH, ali su totalni amateri, i na tome bi NSBiH trebao dobro poraditi.
Naočale ili je do nečeg drugog :lol: :lol: :lol:

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 11 avg 2013, 23:16

Ovaj mali Cimirot je 0 igrac pa ja citavu utakmicu nisam vidio da je urado bilo sta,ni jedan pas,neku loptu u prostor a prestavljali su ga kao nekog super talentovanog momka :?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 avg 2013, 23:16

takav i jeste bio, ali se pogubio u medjuvremenu :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 11 avg 2013, 23:16

Saurman je napisao/la:Reakcija Musemića na svaki poraz : 1.nismo imali sreće. 2 protivnik imao 2 šuta mi primili 2 gola. 3.Ovo se samo nama može desiti.
i precke je nesto spominjao :lol:

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 11 avg 2013, 23:18

nasa igra jest zalosna,al ovi plavci hvale svoju ko da su real, a zna se kako su jadno odigrali (i kako su dobili) jucer protiv Viteza...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 11 avg 2013, 23:20

nyxem je napisao/la:nasa igra jest zalosna,al ovi plavci hvale svoju ko da su real, a zna se kako su jadno odigrali (i kako su dobili) jucer protiv Viteza...
to je vas najveci problem

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 avg 2013, 23:25

joj ste ne mogu ovih padobranaca, samo dolaze da provociraju. :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 11 avg 2013, 23:26

Sreća pa sljedeće kolo protiv najlošije ekipe u ligi(Leotar).

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 11 avg 2013, 23:27

Skinite dresove :) dobit ce te batine :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 42 gosta.