macheta je napisao/la:Idu Alispahić i Hebibović.. Rekao sam vam ja da se sve rastalilo![]()

macheta je napisao/la:Idu Alispahić i Hebibović.. Rekao sam vam ja da se sve rastalilo![]()
FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR (VETERANI) će biti naKoktrijeb je napisao/la:Hocel bit negdje prijenos turnira?
Svaki igrač koji nije pokazao kvalitet i zalaganje u našem klubu će dobiti zahvalnicu kao navedeni. Ove sezone previše je takvih bilo na platnoj listi te su je naši u klubu na zahtjev Ješića doveli u red da bi mogli dovesti kvalitetnije igrače a kao što svi znamo kvalitet i košta.macheta je napisao/la:Idu Alispahić i Hebibović.. Rekao sam vam ja da se sve rastalilo![]()
Bit će veliki broj utakmica, dakako ne sve.sarajevo46 je napisao/la:FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR (VETERANI) će biti naKoktrijeb je napisao/la:Hocel bit negdje prijenos turnira?
možda budu i ostale utakmice tu ...
I, sta kažeš ?macheta je napisao/la:Pozdrav prijatelji.. Ne volim pisati o vama ali nekako sam bio primoran to danas uraditi.. Nažalost imam lošu vijest za sve vas.. Dobio sam pouzdanu informaciju da je amidža Tan provalio kako su vaši izvlačili pare preko omladinskog kampa i da je poludio.. Rekao je da neće više dati ni fening za prvi tim i da sami morate namaći budžet.. Kako amidža više ne plaća prvotimce, od jednom se potrefilo da idu Benko, Velkoski, Ikande, Stepanov, Radovac, itd.
Što ste uživali, uživali ste. Welcome back to BHT Premijer Liga reality![]()
![]()
Pantelija je napisao/la:I, sta kažeš ?macheta je napisao/la:Pozdrav prijatelji.. Ne volim pisati o vama ali nekako sam bio primoran to danas uraditi.. Nažalost imam lošu vijest za sve vas.. Dobio sam pouzdanu informaciju da je amidža Tan provalio kako su vaši izvlačili pare preko omladinskog kampa i da je poludio.. Rekao je da neće više dati ni fening za prvi tim i da sami morate namaći budžet.. Kako amidža više ne plaća prvotimce, od jednom se potrefilo da idu Benko, Velkoski, Ikande, Stepanov, Radovac, itd.
Što ste uživali, uživali ste. Welcome back to BHT Premijer Liga reality![]()
![]()
Ode?
A on dovede još jednog giganta u klub ... E sudbini kleta
Boli nas k.urac,nama su sada malezijci i kinezi blizi nego tuzlaciultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
sarajlije su vec haman pa ugrozena vrsta
Vjeruj mi da bi svi mi najsretniji bili da u upravnom odboru ima 6 Malezijaca i FEDZA Kusturica kao predsjedavajuci.ultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
Jel to na račun Kusturice našeg Hercegovca dragog?ultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
a jest jbg..tim redom ipak i ide brojnost: malezijci, kinezi, kusturice, pa sad "tuzlaci"Ado76 je napisao/la:Boli nas k.urac,nama su sada malezijci i kinezi blizi nego tuzlaciultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
A to je bitno zašto? Upravni odbor je tu da stvori uslove instituciji da raste i funkcioniše normalno, u daleko večim klubovima su cijele uprave "internacionalne". Na kraju krajeva neka bude 7 malezijaca i Kusturica - libo nas tutiki.ultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
ma logicnoPitarBordo je napisao/la:A to je bitno zašto? Upravni odbor je tu da stvori uslove instituciji da raste i funkcioniše normalno, u daleko večim klubovima su cijele uprave "internacionalne". Na kraju krajeva neka bude 7 malezijaca i Kusturica - libo nas tutiki.ultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.