Mora neko i ispasti ..EdinTM87 je napisao/la:Valjadolidu treba minimalno bod da ostane u ligi. Sigurno ce se boriti svim silama.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Mora neko i ispasti ..EdinTM87 je napisao/la:Valjadolidu treba minimalno bod da ostane u ligi. Sigurno ce se boriti svim silama.
I vama cestitkebparena je napisao/la:cestitke na pobjedi od 5:1
Kakvog zasićenja , Allah ti pomog'o ? Prošle godine osvojili sve živo i zasitili se ?Romariooo je napisao/la:Jedino u cemu Real ima mozda prednost je to sto kod Barce moze doci do zasicenja i neozbiljnosti, sto nas je i ove godine kostalo lige prvaka, a skoro i spanske lige.
uh sto se vi brzo zasititeRomariooo je napisao/la:Jedino u cemu Real ima mozda prednost je to sto kod Barce moze doci do zasicenja i neozbiljnosti, sto nas je i ove godine kostalo lige prvaka, a skoro i spanske lige.
zar je samo 39 € bolji od potrcka - hocemo mijardu i 546 miliona € za poslusezonu.MElloo je napisao/la:Marca.com:
Real ce ponuditi 139 miliona za Mesija![]()
i ja mislim da je doslo do blagog zasicenja pa hvala Bogu je doslo do kraja sezone i sad treba punit baterije. Od Intera smo ispali zahvaljujuci "lahko cemo" i ljudi su nas izbacili. To je taj oblik neozbiljnosti sto je proisteklo iz zasicenja i neozbiljnosti. Nisu imali koncentracije, pa i ova glupost na kraju sezone im nije trebala. U odnosu na proslu sezonu nepotrebno smo izgubili dosta bodova - pa smo se na kraju nepotrebno umarali s Realom. Ovo da ne zamjere Realovci nije na njihov racun. Ovo je sve istina. I Realu i Interu sve najbolje a mi treba da ostanemo isti - samo popravimo tu psihologiju, a u igri smo hvala Bogu jos daleko ispred svih.solidus je napisao/la:Kakvog zasićenja , Allah ti pomog'o ? Prošle godine osvojili sve živo i zasitili se ?Romariooo je napisao/la:Jedino u cemu Real ima mozda prednost je to sto kod Barce moze doci do zasicenja i neozbiljnosti, sto nas je i ove godine kostalo lige prvaka, a skoro i spanske lige.
Pa onda nije ni čudo kakav je Real klub zadnjih godina , ljudi se prezasitili ocam'
Casillas je napisao/la:Skoro spanske lige? Pa ima jos vremena, ako mislite da vam Valladolid ne moze pomrsiti racune grdno se varate. U nogometu je sve moguce a to je pokazao i klubic kao Rubin Kazan.
Barca je 99% pobjednik protiv Valladolida, ali u meni lezi nada da ce prevagnuti ovih 1%.
Guti i MEtzelder se jucer oprostili od navijaca.
don't criticize what you can't understandbparena je napisao/la:@casillas
..Guti i MEtzelder se jucer oprostili od navijaca..."
pa ovi u realu stvarno nisu normalni - prodaju Robena, sad Gutija - pa to su po meni dva ponajbolja igraca u Realu u zadnje vrijeme. neznam sta rade al hajd
Žalosno al je tako... Vidjet ćemo iduće sezone koliko mogu "ostali" klubovi al po ovom što vidim, Bogam' teško...Romariooo je napisao/la:
Neko rece da spanska liga postaje polako kao Skotska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.