RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
I meni kao i svima smeta sta se desava u klubu i sta prati klub od poslje rata i svi koji su bili u klubu a mislim na upravu su isti,bio Dzubur ili neko drugi sve je isto jer se zapostavlja ono najvaznije a to su omladinci i kako da se njima naprave sto bolji uslovi za treniranje jer tu lezi neki talenat medju njima,tu lezi neka lova a u nas djeca treniraju po kamenicama i onda govorimo kako nemaju pojma i sl.Tako malo treba da se Velez postavi na cvrste noge,da sve krene kako treba ali jednostavno neki ljudi to koce.Mi nismo svijesni kako malo treba za uspijeh ali izgleda ta taj uspijeh ovdje nekom ne odgovara a na sve ovo mislim na ljude iz uprave.
Drugo,ne mogu vjerovat da se pojedinci raduju svakom golu koji Velez primi i svakom porazu.To za mene nisu navijaci.Rekli smo da necemo na utakmice dok se ne promjeni stanje na bolje i u tom ce se istrajat ali se radovat kako Velez gubi utakmice je za mene van svake pameti makar u Velezu bio najveci neprijatelj.To je moj klub i ja cu se borit da ti ljudi koji ga vode veoma lose odu na neki drugi nacin a ne da se radujem kako mi voljeni klub gubi jer tako zelim da odu ljudi iz uprave koji su trenutno u njoj (ako je ima).Svi pametuju a kad se treba primit posla pocnu kukat na sva zvona.Mene zivcira to sto pojedinci zele da se vrate Mara,Vaha,Dusko i ostale legende kluba.Ljudi moji,oni su javno rekli da ce pomoc Velezu ali da se ne zele vratit u klub jer neki imaju svoje trenerske poslove kao Dusko i Vaha a Mara se oprostio od aktivnog sporta i sad covjek uziva sa familiojm koja je razbacana po svijetu.I mi trebamo prestat kukat i zasukat rukave i pocet nesto radit ako nam je stalo do kluba i ako se svi kunemo u Velez onda hajmo zasukat rukave i nesto radit a na drugi nacin radit da odu pojedinci iz kluba.
Velez je nas a ne necije privatno vlasnistvo i to nikad nece biti a mi smo tu da se borimo kako bilo i da cuvamo Velez ali moramo prestat kukat za svaku sitnicu jer mi najvise kukakmo a nista nemamo a ostali sute i lagano prave,proizvode i zato jesmo uz nekolicinu ljudi u klubu tu gdje jesmo
Drugo,ne mogu vjerovat da se pojedinci raduju svakom golu koji Velez primi i svakom porazu.To za mene nisu navijaci.Rekli smo da necemo na utakmice dok se ne promjeni stanje na bolje i u tom ce se istrajat ali se radovat kako Velez gubi utakmice je za mene van svake pameti makar u Velezu bio najveci neprijatelj.To je moj klub i ja cu se borit da ti ljudi koji ga vode veoma lose odu na neki drugi nacin a ne da se radujem kako mi voljeni klub gubi jer tako zelim da odu ljudi iz uprave koji su trenutno u njoj (ako je ima).Svi pametuju a kad se treba primit posla pocnu kukat na sva zvona.Mene zivcira to sto pojedinci zele da se vrate Mara,Vaha,Dusko i ostale legende kluba.Ljudi moji,oni su javno rekli da ce pomoc Velezu ali da se ne zele vratit u klub jer neki imaju svoje trenerske poslove kao Dusko i Vaha a Mara se oprostio od aktivnog sporta i sad covjek uziva sa familiojm koja je razbacana po svijetu.I mi trebamo prestat kukat i zasukat rukave i pocet nesto radit ako nam je stalo do kluba i ako se svi kunemo u Velez onda hajmo zasukat rukave i nesto radit a na drugi nacin radit da odu pojedinci iz kluba.
Velez je nas a ne necije privatno vlasnistvo i to nikad nece biti a mi smo tu da se borimo kako bilo i da cuvamo Velez ali moramo prestat kukat za svaku sitnicu jer mi najvise kukakmo a nista nemamo a ostali sute i lagano prave,proizvode i zato jesmo uz nekolicinu ljudi u klubu tu gdje jesmo
nek ste vi neki klub, ali drugoligaški stabilankimbo je napisao/la:@carina
Tebi je izgleda Pika na prvom mjestu pa tek onda Velez. Jer vidim u svojim postovima blatis svakoga a o Piki samo pozitivno. Mozda Dzubur nije bio perfektan ali je napravio onu tribinu na kojoj sjedi i tvoja guzica i pametuje. Drugo opet da ponovim meni je skoro 40 i necu da navijam i podravam "LOPOVE SA STRIKOVA" koji stele rezultate i pokusavaju usicariti od Veleza. Ako ti podrzavas sitnog lopova i bagru eto ti ih ....
@ekii i jos par ovih likova sto se javljaju ....
Uvjek ste bili **** od kluba i uvjek cete biti .. pola milina vas a opet ne mozete napraviti normalnog igraca i zavisite od Veleza da uzmete titulu ... AL eto ovo je vrijeme kokosara pa uzivaj , nis kriv ti nego ti tata i mama sto te nisu znali ili mogli vaspitati u vrijeme rata ...
Djeca kao ti su proizvod ovog rata : niti cete kada sta dobroz z.guziti niti prozivit ...nego drkaj negdje u cumezu nekom u Svrakinom kako Zeljo razvaljuje Veleza ovakvog ..

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Velez dobija ovu jer gledo sam zelju na tv-u
ako su nam ono prvaci drzave treba se zapitat kakvu mi ligu igramo ikako

Samo jedan klub Velež Mostar
Bolje ti je zapitaj se gdje ste vi i u kakvom ste qrcu...oni umjesto da se pozabave o sebi i o svom jadu,oni našli nešto kenjati o prvaku Želji ccccAdnel je napisao/la:Velez dobija ovu jer gledo sam zelju na tv-u![]()
ako su nam ono prvaci drzave treba se zapitat kakvu mi ligu igramo ikako
![]()
![]()

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
drope, zini da te napojim...
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
nem73 je napisao/la:drope, zini da te napojim...

ono kara...
ccc
de zini bola ovo jos kapi da ti u oko ne tresnem...

de zini bola ovo jos kapi da ti u oko ne tresnem...

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
opet on...ma šuti dok te kar.am, ni jedne više 

aj aj u svoj tor, prti... i naleti kada opet ozednis, pa te drugarski napojimo... 

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
pripremite vazelin sad naredno kolo, da ne bude opet ko lani : Jao majko što boli i slicna kukanja

-
- Kontakt:
@drop
Kontrolisi malo sta pricas da te ja nebi zaista karo, jesi cuo debilcino jedna. Nisi ti kriv sto si seljak u glavi, pa ti oprastam ovaj put, slijedeci ces put biti kaznjen! Samo mi imamo pravo sra.ti po Velezu, a tebe eto tamo, nemoj se pojavljivati na ovoj temi vise!
Kontrolisi malo sta pricas da te ja nebi zaista karo, jesi cuo debilcino jedna. Nisi ti kriv sto si seljak u glavi, pa ti oprastam ovaj put, slijedeci ces put biti kaznjen! Samo mi imamo pravo sra.ti po Velezu, a tebe eto tamo, nemoj se pojavljivati na ovoj temi vise!
mudro zboris!nem73 je napisao/la:glupo je navijat protiv kluba
i radovat se golu protivnika
to je cista glupost i nezrelo razmisljanje, jednostavno nemoguca opcija
mozes biti protiv svega,ali svoj klub izdati NIKAD i zato dodjite pravi navijaci Veleza u Vrapcice da gledate
ŠAMPIONA,a pametnjakovici vec imaju izgovor za sve:
1-povrat proljetnog duga
2-bojkot
X-odgovara svima
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Aj bola odjasi sa teme staces ti govorit ko ce doci brini se za svoje te mrtvace sto se vuku po pecari ko 11 novinara Dnevnog avaza a ne 11 profesionalni igraca.
Samo jedan klub Velež Mostar
adnel nikad nije krocio iz mostara i naso ti pricat kakav je ŽELJO,, nije ni tebi lahko .
-
- Kontakt:
Nema izgovora, ljudi koji misle dobro Veležu trebaju bojkotovati utakmice!gavran je napisao/la:mudro zboris!nem73 je napisao/la:glupo je navijat protiv kluba
i radovat se golu protivnika
to je cista glupost i nezrelo razmisljanje, jednostavno nemoguca opcija
mozes biti protiv svega,ali svoj klub izdati NIKAD i zato dodjite pravi navijaci Veleza u Vrapcice da gledate
ŠAMPIONA,a pametnjakovici vec imaju izgovor za sve:
1-povrat proljetnog duga
2-bojkot
X-odgovara svima
Treba da odem gore, kupim kartu i da se pitam jeli namještena utakmica ili nije?Nema šanse!Nije ovo problem samo utakmice sa Željom lani, problem je još od utakmice sa Jedinstvom iz Bihaća od prije 3-4 godine.Tad sam bio rekao da neću više ići dok su ovi ljudi u i oko kluba pa sam se bio vratio ali sad više ne.Nemogu ništa sam uraditi, samo mogu bojkotovati.I kakve ima veze bojkot sa tim ako Željo pobjedi?Nije sramota biti sportski nadigran i poražen, sramota je prodati svoj obraz radi nekih interesa.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
nije ni tebi lahko ...mujoisuljo je napisao/la:Čak ni ovog Veleža nećete dobiti, ma nećete ni boda uzeti.Vi ste **** od šampiona koji je kupio titulu.Mene bi bilo stid još nešto srat.Ali kad si malouman i malodušan onda te boli kita za sve.otpravnik_vozova je napisao/la:Dajte piku da ga yebemo...tresu se guzovi "rođeni"...![]()
![]()
![]()
Klub iz grada od pola miliona stanovnika a nikad igrača niste imali svoga da valja, samo djeca sa strane su vas čupala.

-
- Kontakt:
Prošli smo mi i sto puta gore situacije, koje tvoj mali mozak i mala duša ne shvataju.Prikupi cenera do subote i dođi u subotu da budeš izlevaćen, prvo cjenom ulaznice na jednu skelu a potom porazom tvojih mezimaca od nikad lošijeg Veleža.Ako te mama pusti da dođeš uopšte.nime_tm87 je napisao/la:nije ni tebi lahko ...mujoisuljo je napisao/la:Čak ni ovog Veleža nećete dobiti, ma nećete ni boda uzeti.Vi ste **** od šampiona koji je kupio titulu.Mene bi bilo stid još nešto srat.Ali kad si malouman i malodušan onda te boli kita za sve.otpravnik_vozova je napisao/la:Dajte piku da ga yebemo...tresu se guzovi "rođeni"...![]()
![]()
![]()
Klub iz grada od pola miliona stanovnika a nikad igrača niste imali svoga da valja, samo djeca sa strane su vas čupala.![]()
![]()

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Sva sreća pa imamo klubove kao što je Željo,koji nam osvijetle obraz u Evropi.sreca je napisao/la:crveni jeste li nam prodali tekmu da znamo ili treba de pitati upravu zrinjskog za to kao za sve . i bolje vam je da ugasite to smece od kluba sramoti te nas bagro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.