Moje misljenje je da su i jedan i drugi bolje opcije od prethodno pominjanih igraca,uz sve to mladi su a znamo koliko se jos uz naseg KLOPPA moze napredovati!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ma ta para nije losa..za te pare ga treba prodati..Damir_BvB je napisao/la:Kicker pise da smo dobili oficijelnu ponudu za Kagawu . Dok Kicker pise trebalo bi bit tacno to . Goal.com ( engleska reakcija ) se na to nadovezala i izbacila vijest kako je United poslao ponudu od 13 miliona Funti . Sto dodje negdje oko 16 mio Eura . Dakle sve u svemu mislim da Goal nagadja cifru oko ove prve ponude . A da je sigurno tacno da smo dobili ponudu dok Kicker to pise . Ovo je prvi dobri kokrak da se sve ovo vise zavrsi takozvana sapunica Kagawa . Nadam se da ce se to sto prije sve rjesit da mozemo u miru planirat za novu sezonu .
Pitao si u pravo vrijeme.kraljttbvb je napisao/la:Kad ce nova epizoda spanske sapunice: "Kagawa odlazi ili ostaje"![]()
Izgleda da su se svi pomalo primirili u vezi japanera. Mozda je to zato sto je trenutno sa reprezentacijom Japana, za koju je doticni juce dao gol...
Semir bvb je napisao/la:
Što se tiče Schiebera, Bobić se grdno vara ako misli da će dobit' 9 mil. Njegova trenutna cijena 3 mil. i nek' bude sretan sa maximalno 5 mil, mada se piše da smo mi ponudili 6 tj. duplo od njegove stvarne cijene.
Momak je dao samo tri gola u prošloj sezoni, a Kagawa 13 golova i 12 asistencija.Pale_Companion je napisao/la: Bobić uopće nije lud što napumpava cijenu, pa i vi to radite sa Kagawom...
Mislim da je realna cijena za Schiebera nekih 7-8 mil eura
Znam da sam negdje pročitao da mu je tržišna cijena 3 mil. Evo izvora:Pale_Companion je napisao/la: Schieber prema transfermarktu vrijedi 6,5 mil eura a ne 3,
Premocno . Od sad samo nemoj ostavljat tako link vec slobodno ovdje zalijepi cjeli videomats je napisao/la:PUMA - Die Verschwörung: 01 - Die Nachricht ------ Zavjera- Nestao dres
" onclick="window.open(this.href);return false;
Počela se PUMA uklapat u sistem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.