[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Consigliere je napisao/la:Ja sam navijac Real Madrida od kad znam za sebe, a Messi je najbolji igrac kojeg sam gledao uzivo . Jel moRe?!
Consigliere je napisao/la:Ja sam navijac Real Madrida od kad znam za sebe, a Messi je najbolji igrac kojeg sam gledao uzivo . Jel moRe?!
ne mereConsigliere je napisao/la:Ja sam navijac Real Madrida od kad znam za sebe, a Messi je najbolji igrac kojeg sam gledao uzivo . Jel moRe?!
Navikao ovako kad je s Lukom u doggystyleuLillard je napisao/la:Meni je Rona car![]()
Meni nije potrebno da volim ili da navijam za Messija da mislim da je najbolji... Jedno je navijanje za klub i igrace koji igraju za njega, a drugo je gledati fudbal neutralnim ocima i odluciti i razluciti ko je, generalno, bolji od koga.Cap17an je napisao/la:Sad nek' Pero (inače vlasnik svemira), uz male napore i mnogo novca dovede najboljeg ikad u Madrid gdje ga očigledno mnogi vole. Pa nek' sjedi na klupi, jer čak je i Benzema bolji od njega u ovom trenutku.
Ja sam napisao koje sam gledao uzivo, dakle Maradona otpada, Ronaldo je prekratko igrao (dovolno da bude medju najboljim sigurno) a Zidane je poseban igrac, ali reci da je bolji od Messija je neozbiljno.madridist je napisao/la:Ma mozes ga i qrcom gledat al iz pika Zidane,Fenomeno i Maradona su bolji od mesia,da nije imao Xavi i Iniestu u primeu iza ledja i sudije u LP osvojio bi baturicu..il i ti pusis spiku o tome da su se zasitili![]()
tiktako bi Scholesom i Giggsom al na tiki
i Il Fenomeni i C. Ronaldo su bolji od Maradonelet3 je napisao/la:decki, uozbiljite se konacno, krajnje je vrijeme...sa Messijem se ne može nostiti ni jedan Maradona - blizu mu je, ali ne može ipak...a kamoli Ronaldo (nebitno koji)
Kawhi je napisao/la:Na kraju Messijeve karijere jedino će Ronaldo možda biti bolji od njega.Sad su tu negdje s tim da je Messi malo iznad.
Messijeva i Ronaldova era ti je zasad ko 90 u NBA s 2 Jordana.Messi jeste malo bolji,al kad se uzme u obzir da u zadnje 3 sezone stagnira/nazaduje za razliku od Ronalda koji je iz sezone u sezonu sve bolji lako bi na kraju karijere Ronaldo mogao biti 1,a Messi 2.let3 je napisao/la:decki, uozbiljite se konacno, krajnje je vrijeme...sa Messijem se ne može nostiti ni jedan Maradona - blizu mu je, ali ne može ipak...a kamoli Ronaldo (nebitno koji)
Zidane,Fenomeno i Maradona nisu imali nijednu sezonu u karijeru kao ova dvojica zadnjih 4-5.madridist je napisao/la:![]()
kingu
geoxx je napisao/la:Messi i Ronaldo ce biti najbolji igraci ikad po zavrsetku karijere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.