Pape mu je izgleda jedini problem, bilo sta da Pape uradi, to je smrtni grijeh. Ciro izjavi da cemo **** majku Portugalu, pozdravljaju svi takvu izjavu, a ljudi nas klepise po usima. Pape u sali kaze da je uhvatio Alena za kacket, a ovaj ga nije prepoznao, to je odmah smrtni grijeh i poziv za linc Papeta.Rikardo je napisao/la:@Dufresne sta tebe muci ? Koji je tvoj problem ?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ne muci mi nista...Rikardo je napisao/la:@Dufresne sta tebe muci ? Koji je tvoj problem ?
- Nego ne mogu da se slozim sa konstatacijom da opravdanje sto na prethodno EP nismo otisli, je sto je Spaha napravio penal u Parizu i sto je Lulic dobio crveni u Portugalu!
Ne mogu da se slozim sa konstatacijom da sve glupe izjave koje Pape daje u medijima, krivi novinari koji mu postavljaju "tricky" pitanja, a on jadnik ne moze da snadje u tim pitanjima!
- Ne mogu da se slozim sa konstatacijom, da vec dugo vremena oko nas kruze neki potencijalni igraci, koji se izdajice ove drzave, koji su licemjeri, koji nas vuku za nos, samo da bi sebi nabili cijenu...I kako nas uvijek neko zezne, kako smo mi dobri, organizovani i profesionalni, a uvijek ispadamo donji...
- Ne prihvatam cinjenicu da su nam prve zamjene na klupi, Vrsajevic, Svraka i Sesar...
Ponavljam to su stvari sa kojima se ne slazem i ne prihvatam nikakvo opravdanje koje sam cuo do sada, vezano za ova nerijesena pitanja...

Pravda za Papeta!
Ja sam ponovio hiljadu puta da Ciru kao personu ne volim, u poredjenju sa Papetom je napravio znacajni korak i to sam objasni, gdje je imao ekipu 25% slabiju u odnosu na Papeta, i tezu grupu u kvalifikacijama...adriano_leite je napisao/la:Pape mu je izgleda jedini problem, bilo sta da Pape uradi, to je smrtni grijeh. Ciro izjavi da cemo **** majku Portugalu, pozdravljaju svi takvu izjavu, a ljudi nas klepise po usima. Pape u sali kaze da je uhvatio Alena za kacket, a ovaj ga nije prepoznao, to je odmah smrtni grijeh i poziv za linc Papeta.Rikardo je napisao/la:@Dufresne sta tebe muci ? Koji je tvoj problem ?
Sa svim tim, obojica su nas doveli do baraza, protiv iste ekipe... Cinjenica je da smo sa Cirom kroz baraz, bili blize prvenstvu, nego sto smo bili sa Papetom...

Pravda za Papeta!
Sta je onda sad problem ? Sto ne igraju Kolasinca, Seferovic ? ili sto Barabrez nije selektor ?
Sta vise tripujes ?
Sta vise tripujes ?
Sve si rekao, razumijemo se...adriano_leite je napisao/la:Logicno mi je da igrac igra gdje zeli da igra. Ukoliko zeli da igra za Svicarsku, neka igra, ukoliko zeli za nas, neka uradi sve da sredi papire. Do juce je bila prica da je logicno da ljudi nece za nas da igraju jer im BiH nije dala nista, a danas je apsurd kada Pape to kaze. Ponovo se vracam na onu kontradiktornost pojedinaca na ovom forumu.Dufresne je napisao/la: A je li to logicno da Seferovic u konacnici igra za Svicarsku? Je li se slazes sa Papetom ili?
Da sumiram, nije bitno sto je to Pape rekao, jer ne mozes natjerati nekog da igra za tebe ako ne zeli, tako da je logicno da igra za tu primarnu repku koju vise voli.

Pravda za Papeta!
Bas ima bezobraznih ljudi, nije mi jasno sta smeta vama pojedinim ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne razumijem tvoje post? Kakve veze Barabarez ima sad, sa onim sto sam odgovorio na tvoje pitanje...Rikardo je napisao/la:Sta je onda sad problem ? Sto ne igraju Kolasinca, Seferovic ? ili sto Barabrez nije selektor ?
Sta vise tripujes ?

Hoces da ti napisem ponovo?
Pravda za Papeta!
Ma stipu ih,vidis da ne kontaju ili nece da skonttaju.Nikome ne smeta Pape,ali ne treba idealizirati.Niti njega niti savez.I treba ukazivati na greske,Da bi ih otklonili bili jos bolji.Organizovaniji.Da nam postane normalno da igramo redovno prvenstva.Kao sto je to Hrvatima,a ne da sam plasman u baraz smatramo historijskim uspjehom.Eh ja zelim da dodjemo na taj nivo.A da bi dosli na taj nivo potrebno je da svi zagrnu rukave i rade svoj posao,a ne da ocekuju da im to drugi odrade.Vidim neki spominju Barbareza.Cijenim ga kao igraca,ali ga nikada ne bih postavio za selektora.Barem dok ne ispece zanat.Ali bih mu ponudio neko mjesto u savezu.Mozda team menagera ili skauta nase repke za njemacko govorno podrucje (Njemacka,Austrija,Svicarska)Dufresne je napisao/la:Ne razumijem tvoje post? Kakve veze Barabarez ima sad, sa onim sto sam odgovorio na tvoje pitanje...Rikardo je napisao/la:Sta je onda sad problem ? Sto ne igraju Kolasinca, Seferovic ? ili sto Barabrez nije selektor ?
Sta vise tripujes ?![]()
[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ovdje ima ljudi koji svaki potez Susica pozdravljaju,ma koliko god on bio nelogican.Kao trenera ga postujem sto ima rezultate s reprezentacijom,ali treba biti realan i reci da smo igrali protiv jako slabih reprezentacija.Izuzev Grcke gdje su nas vile dobro pronosale.Bojim se nekim povredama Dzeke,Pjanica,Begovica itd,a da njih moraju mijenjati Vrsajevic,Sesar ili Avdukic.To je odmah na pomolu katastrofa,e to je ono sto ja osobno zamjerujem Susicu.On nije ucinio ni 1% da ojaca reprezentaciju,vec je svojim pozivima vec pomenutim anonimusima stvorio paklenu losu klupu
Za svakog igraca se treba maksimalno boriti,a bojim se da to Susic ne cini.Reprezentaciji su svi kvalitetni igraci potrebni,od Avdica do Fejzica,ali se za njih treba boriti.Ne treba valjati gluposti da je logicno da igrac zaigra za "A" reprezentaciju zemlje u kojoj je igrao za mlađe reprezentativne selekcije.Po toj Susicevoj logici mi danas ne bi imali u reprezentaciji ni Begovica,Pjanica.Mujdzu,Medunjanina itd.

Za svakog igraca se treba maksimalno boriti,a bojim se da to Susic ne cini.Reprezentaciji su svi kvalitetni igraci potrebni,od Avdica do Fejzica,ali se za njih treba boriti.Ne treba valjati gluposti da je logicno da igrac zaigra za "A" reprezentaciju zemlje u kojoj je igrao za mlađe reprezentativne selekcije.Po toj Susicevoj logici mi danas ne bi imali u reprezentaciji ni Begovica,Pjanica.Mujdzu,Medunjanina itd.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja po Papetu ne pljujem!!! To ljudi ne kontaju, ali je problem sto ljudi kritiku shvataju kao urotu i mrznju protiv nekoga!TMovac je napisao/la:Ma stipu ih,vidis da ne kontaju ili nece da skonttaju.Nikome ne smeta Pape,ali ne treba idealizirati.Niti njega niti savez.I treba ukazivati na greske,Da bi ih otklonili bili jos bolji.Organizovaniji.Da nam postane normalno da igramo redovno prvenstva.Kao sto je to Hrvatima,a ne da sam plasman u baraz smatramo historijskim uspjehom.Eh ja zelim da dodjemo na taj nivo.A da bi dosli na taj nivo potrebno je da svi zagrnu rukave i rade svoj posao,a ne da ocekuju da im to drugi odrade.Vidim neki spominju Barbareza.Cijenim ga kao igraca,ali ga nikada ne bih postavio za selektora.Barem dok ne ispece zanat.Ali bih mu ponudio neko mjesto u savezu.Mozda team menagera ili skauta nase repke za njemacko govorno podrucje (Njemacka,Austrija,Svicarska)Dufresne je napisao/la:Ne razumijem tvoje post? Kakve veze Barabarez ima sad, sa onim sto sam odgovorio na tvoje pitanje...Rikardo je napisao/la:Sta je onda sad problem ? Sto ne igraju Kolasinca, Seferovic ? ili sto Barabrez nije selektor ?
Sta vise tripujes ?![]()
[youtube][/youtube]
Napisao sam ovdje hiljadu puta i ponovicu opet:
1. Papetova je odgovornost sto nismo otisli na prethodno EP! (Na jednoj od prethodnih stranica, je sa za ovaj kiks trazilo opravdanje u visine plate turskog selektora...

2. Pape ce imati jedan dio odgovornosti, ako neki od potencijalnih igraca koji se spominju ne zaigraju za nas...
3. Njegove glupe izjave za medije
Dobio je jos jednu sansu da promjeni to, ja bih bio najsretniji da to uradi... Vidjecemo hoce li uspjeti... Ako to ne uspije sa ovom generacijom igraca, prvenstveno mislim na Spahica, Dzeku, Ibisevica, Salihovica itd. onda ce se tek vidjeti kompletan neuspjeh, jer ce proci jedna jaka generacija, bez konkretnog rezulatata, a na olako se shvataju svi potencijalni igraci...

Pravda za Papeta!
Logicno je da igras tamo kuda te srce vuce a ocito njih je povuklo a komentari pozitivni su u redu a nekoga nazivati teleci pogled ili teleca glava to nije u redu
Ja ga nikad nisam nazvao teletom, niti cu ga nazvati!!! Ali sam ga nazvao budalom, kad je rekao da je logicno da Haris Seferovic igra za Svicarsku!!!tulln je napisao/la:Logicno je da igras tamo kuda te srce vuce a ocito njih je povuklo a komentari pozitivni su u redu a nekoga nazivati teleci pogled ili teleca glava to nije u redu
Ako je se momak vrtio oko nase repke, znaci postoji odredjena sansa da zaigra za nas (makar 1%), onda je definitivno budalasta izjava reci da je logicno da momak nastavi za Svicarsku!!!!
Pogotovo, sto svi znamo da Haris Seferovic nije izgubljen za nas, i sto osim Dzeke i Ibisevica nemamo napadaca ni na mapi!!!!
Pravda za Papeta!
ako smo mi ukrali Matea onda ste vi ukrali Pjanića,Lulića,Begović,Spahića,Mujdžu,Ibiševića i ostale ako ništa Pavlović je svoju afirmaciju stekao kroz HNL dok su vaše igrače odgajali tuđi savezi i jedino što ih veže za BiH je ime i prezimePapastathopoulos je napisao/la:Tisina, ukrali ste ga i tacka..al je opet donekle fino vidjeti kad istrci na teren prvih 11 hrvatske, a ono 7-8 iz bih..dean je napisao/la:puškom smo ga natjerali da igra za njemu mrsku Hrvatsku....a prvo smo ga silom doveli u zagreb, kao i sve hercegovcePapastathopoulos je napisao/la: Eto vam ga, ni prvi ni zadnji kojeg ste mahnuli..
puškom smo ga natjerali da igra za njemu mrsku Hrvatsku....a prvo smo ga silom doveli u zagreb, kao i sve hercegovce[/quote]
Tisina, ukrali ste ga i tacka..al je opet donekle fino vidjeti kad istrci na teren prvih 11 hrvatske, a ono 7-8 iz bih..[/quote]
ako smo mi ukrali Matea onda ste vi ukrali Pjanića,Lulića,Begović,Spahića,Mujdžu,Ibiševića i ostale ako ništa Pavlović je svoju afirmaciju stekao kroz HNL dok su vaše igrače odgajali tuđi savezi i jedino što ih veže za BiH je ime i prezime[/quote]
Druze ako budemo razgovarali na tu temu otici cemo predaleko.Samo mi reci ko je odgojio Marija Stanica,Bracu Kovac,Klasnica,Simunica,Rakitica,,Petrica,Jelavica...
Tisina, ukrali ste ga i tacka..al je opet donekle fino vidjeti kad istrci na teren prvih 11 hrvatske, a ono 7-8 iz bih..[/quote]
ako smo mi ukrali Matea onda ste vi ukrali Pjanića,Lulića,Begović,Spahića,Mujdžu,Ibiševića i ostale ako ništa Pavlović je svoju afirmaciju stekao kroz HNL dok su vaše igrače odgajali tuđi savezi i jedino što ih veže za BiH je ime i prezime[/quote]
Druze ako budemo razgovarali na tu temu otici cemo predaleko.Samo mi reci ko je odgojio Marija Stanica,Bracu Kovac,Klasnica,Simunica,Rakitica,,Petrica,Jelavica...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nismo ih ukrali vama, tako da tisina...
Nismo ih ukrali vama, tako da tisina...

Pravda za Papeta!
- legenda reala
- Kontakt:
To Nedo care
A stvarno ovi majorizirani ne mogu bez ss.ba

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pošto sam Željovac navest cu ti primjer samo Marija Stanića.Koji je rodjen u Sarajevu,Prošao je sve omladiske selekcije Želje.Takodjer je nastupao 4 godine za prvi tim Želje.O ostalim igračima koji vode porijeklo iz BiH,a koji su zaigrali za Vatrene necu ni da govorim.Naravno mislim na one koje Hrvatska nije odgojila.Kao na primjer sto je odgojila Kovacica,Srnu...dean je napisao/la:pa zapravo si u pravu..ako smo nekom ukrali igrača, onda smo ga ukrali švabama,australcima,švicarcima...kao što ste i vi ukrali neke igrače za svoju reprezentacijeTMovac je napisao/la:
ali bosni nitko nije ukrao igrača u nogometu....o rukometu ili košarci bi se moglo raspravljat...
Batko je napisao/la:Bosnjaci kada budu konstituvan narod u Njemackoj, onda ce biti logicno da igraju za Njemacku, stoga dok god su Hravti konstitutivan narod u BIH trebali bi igrati za BIH, u protivnom bi im konstituivnost trebalo oduzeti jer u svim segmentima se ponasaju kao hrvatska dijaspora a ne kao gradjani BiH....Potpuno logicno...
tko bi im trebao oduzeti konstituivnost?
Raja zna li iko razlog zasto se onaj Kujovic smirio.Prosle sezone je znao zabiti poneki gol,ove sezone skoro ni ne igra?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
po obicaju je najgori sto se toga tice ovaj dean. gdje se god ovdje na forumu broje krvni zrnci on je odmah tu..legenda reala je napisao/la: A stvarno ovi majorizirani ne mogu bez ss.ba
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ma znao sam da ćeš spomenut Stanića....nekako bi veća krađa bila da smo ukrali nekog klinca koje je stasao u želji NAKON rata....onda bi se moglo reći da je ukraden od bih...željo prije rata i željo nakon rata nisu isto...on je Hrvat i nakon raspada zajedničke države odabrao je svoju reprezentaciju...TMovac je napisao/la: Pošto sam Željovac navest cu ti primjer samo Marija Stanića.Koji je rodjen u Sarajevu,Prošao je sve omladiske selekcije Želje.Takodjer je nastupao 4 godine za prvi tim Želje.O ostalim igračima koji vode porijeklo iz BiH,a koji su zaigrali za Vatrene necu ni da govorim.Naravno mislim na one koje Hrvatska nije odgojila.Kao na primjer sto je odgojila Kovacica,Srnu...
a što se tiče ovih primjera...kad bi gledali porijeklo, onda bi se pola hrvatske države trebalo preselit u bih....kakve veze ima porijeko ako je Hrvat? granice su u prošlosti bile drugačije ili ih nije bilo....
kako možeš reći da je recimo Niko Kovač ukraden, ako je njemu na pameti bila samo Hrvatska...ili možda Njemačka...nikad ovakva bih
ja ne bi nikad mogao reći da je srbija ukrala hrvatskoj nekog sportaša samo zato jer je rođen unutar granica današnje hrvatske....ili vuče porijeklo..a srbin je.....to mi je nezamislio...zato mi ne ide u glavu vaša priča o nekakvoj krađi.....pogotvo ako taj igrač uopće nije odrastao u bih...a hrvati iz bih se lože na hrvatsku više nego "pravi" hrvati...ne moramo ih mi tjerat puškom da izaberu hrvatsku
meni se čini da vi želite da HNS **** sve te igrače i kaže im da trebaju igrat za bih....malo sutra
ja inače nisam jedan od "majoriziranih" ...legenda reala je napisao/la:To Nedo care![]()
![]()
ali ne brini..ima i vaših sasvim dovoljno na hrvatskim forumima...i često su vrlo neprijateljski rapsoloženi
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 16 gostiju.