Ne širi nebuloze.Enver je unio laptop preko kojeg će strimati,samo što gasi procese i štima postavke Windowsa da bi baterija što duže trajala.eusebio2 je napisao/la:Javlja mi rođak iz Melburna da je Enver prilikom montiranja kamere pao s tribine, hitna je tu. Ernard je otišao po baterije kući, čekaju da se vrati.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- firefirefirely
- Kontakt:
lucif3R666 je napisao/la:IDE PRENOSS ONAJ STO JE REKAO DA CE PUSIT PUSIT CE :
eee hvalaaa znaci dogovorio si se sve jel da
Sve je dogovoreno radimo prijenos ja i par iz Hrvatske uspjeli smo evo sad i ZVANICNO
Daj to u QOUTE stavi jbt, dok skontam sta je reko Enver, sta Ernad, ti jos dva nova lika u dramu uvede, neki bracni par iz Hrvatske.. Da mi na kraju kakvu dobru yebacinu ne dobijemo na tom streamu
eusebio2 je napisao/la:Javlja mi rođak iz Melburna da je Enver prilikom montiranja kamere pao s tribine, hitna je tu. Ernard je otišao po baterije kući, čekaju da se vrati.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
evo ernad opet javlja : ernad :Super slobodno me oznaci na objavama da im mogu poslati svimaaa linkove
ernad:Sad sam pricao sa drugovima iz Hrvatske laptop je unesen sad jos da spoje i ja idem tamo i ukljucenje ide objavestit cu vas sve
ernad:Sad sam pricao sa drugovima iz Hrvatske laptop je unesen sad jos da spoje i ja idem tamo i ukljucenje ide objavestit cu vas sve
Zadnja izmjena: lucif3R666, dana/u 14 jan 2014, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
pa je*em ti zivot ,staru sam probudio od smijeha hahahahahahahahaheusebio2 je napisao/la:Javlja mi rođak iz Melburna da je Enver prilikom montiranja kamere pao s tribine, hitna je tu. Ernard je otišao po baterije kući, čekaju da se vrati.

- Goalgetter
- Kontakt:
Koji je od njih dvojice komentator, Enver ili Ernad? 

Hahahahahahahahhahahahahahaha, zar nije sve u sidneju hahahaeusebio2 je napisao/la:Javlja mi rođak iz Melburna da je Enver prilikom montiranja kamere pao s tribine, hitna je tu. Ernard je otišao po baterije kući, čekaju da se vrati.

Max Allegri
Ima, Enver unosi laptop.Adibhf88 je napisao/la:Aaaa Bog te...kakav haos na forumu! PLAČ!
Zaista steta sto nema prenosa, ali se nadam prolazu Damira, i onda cemo nekom je*** mater, ako ne bude igrao na terenu gdje ce biti kamere!

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad umjesto meča bude sadržaj sa redtubeta

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ernad je obični, a Enver je Štimac.Goalgetter je napisao/la:Koji je od njih dvojice komentator, Enver ili Ernad?
ovo treba dozivit jbt kontam nest da je bio prenos bas bi beze bilo 

ne treba ti nista to je isto koda udjes na neki link sta ja znm na youtube nije to nista posebnomirzatele je napisao/la:jel treba da skinem neki program da bi mogao taj stream ???
da ne bi bilo frke pred mec
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
Sta unosi,vec je unioChuckie je napisao/la:Ima, Enver unosi laptop.Adibhf88 je napisao/la:Aaaa Bog te...kakav haos na forumu! PLAČ!
Zaista steta sto nema prenosa, ali se nadam prolazu Damira, i onda cemo nekom je*** mater, ako ne bude igrao na terenu gdje ce biti kamere!

SLOBODA NAVIJAČIMA
kolko će izdržat enverove baterije 1.5 set, 1.80 ispod, 2.00 preko
premier izbacio novi par

premier izbacio novi par

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Daj link da testiramo. Nemoj da test bude kad krene mec.lucif3R666 je napisao/la:evo ernad opet javlja : Super slobodno me oznaci na objavama da im mogu poslati svimaaa linkove
hahahahafirefirefirely je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:IDE PRENOSS ONAJ STO JE REKAO DA CE PUSIT PUSIT CE :
eee hvalaaa znaci dogovorio si se sve jel da
Sve je dogovoreno radimo prijenos ja i par iz Hrvatske uspjeli smo evo sad i ZVANICNO
Daj to u QOUTE stavi jbt, dok skontam sta je reko Enver, sta Ernad, ti jos dva nova lika u dramu uvede, neki bracni par iz Hrvatske.. Da mi na kraju kakvu dobru yebacinu ne dobijemo na tom streamu

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nebi bilo lose da neko pise malo i o samom mecu
Nadam se da ce Damir imati snage za eventualnih 5 setova,i da ce se osjetiti efekti operacije nosa...
Nije Dodig nepobjediv,ali njemu pase ovakva podloga...Damir ce morati napadati...cesto je u svojoj karijeri gubio meceve zbog predefanzivne igre...nadam se da je sazrio,i da bez obzira na ishod ovog meca nastavi da igra dobro i na sljedecim turnirima pa da i mi imamo jednog igraca koji ce biti stalni ucesnik GS-ova aBd

Nadam se da ce Damir imati snage za eventualnih 5 setova,i da ce se osjetiti efekti operacije nosa...
Nije Dodig nepobjediv,ali njemu pase ovakva podloga...Damir ce morati napadati...cesto je u svojoj karijeri gubio meceve zbog predefanzivne igre...nadam se da je sazrio,i da bez obzira na ishod ovog meca nastavi da igra dobro i na sljedecim turnirima pa da i mi imamo jednog igraca koji ce biti stalni ucesnik GS-ova aBd

-
- Kontakt:
ovo je zadnja info i objavit ce kad naprave stream uskorolucif3R666 je napisao/la:evo ernad opet javlja : ernad :Super slobodno me oznaci na objavama da im mogu poslati svimaaa linkove
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHADamba87 je napisao/la:pa je*em ti zivot ,staru sam probudio od smijeha hahahahahahahahaheusebio2 je napisao/la:Javlja mi rođak iz Melburna da je Enver prilikom montiranja kamere pao s tribine, hitna je tu. Ernard je otišao po baterije kući, čekaju da se vrati.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.