Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Adinjo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2011, 21:22

Dzaba vama svima sve to, kad vi nemate Marottu :mrgreen: ,,kako on pametno posluje.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 feb 2011, 00:24

Mascara iz Catanije u Napoli, Cristiano Zanetti iz Fiorentine u Bresciu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 feb 2011, 12:06

Ted Mosby je napisao/la:Mascara iz Catanije u Napoli, Cristiano Zanetti iz Fiorentine u Bresciu
vidi se da Napoli želi prije svega igrati Ligu prvaka a onda se i definitivno vratiti u sami vrh italijanskog fudbala (a tu mislim isključivo na redovno osvajanje neke od prve 3 pozicije) i lijepo je vidjeti i čuti da ima toliko igrača koji vole i poštuju da ne kažem i navijaju za Napoli upravo poput Mascare,koji je po mom mišljenju dobar igrač a za prilike u Serie A odlična kupovina).
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 feb 2011, 14:12

Mislim da Juve i Inter nemogu stici zaostatak koji imaju za vodecima... ja iskreno najvise se bojim Rome, gledajuci njihovu igru vidi se da to nije samo prolazna Forma ... lijepo igraju, isto tako i Napoli ... Inter doveo odlicne igrace ali mislim da nece moci uzeti skudeto odnosno da ovi vodeci nece ispustiti ovu prednost , Roma ako osvoji bit ce sramota za Italiju i za Svijet, ne kazem ja nista ali pored onakvih Juveta,Intera i Milana da osvoji Roma koja je sa klasu slabija od njih :oops: ali igraju Odlicno sto jest-jest 8-) ... ceka nas veoma zanimljiv ostatak polusezone
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 feb 2011, 11:36

jel igro Van Bomel? :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 02 feb 2011, 12:57

Italia je napisao/la:jel igro Van Bomel? :lol:
Ne :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 02 feb 2011, 14:19

Italia je napisao/la:jel igro Van Bomel? :lol:
Nije, dobio je crveni u prosloj :?:
Evo nevjerovatna nesreca Ibrahimovica :? :cry:
[youtube][/youtube]

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Aslan_RZ88
Kontakt:

Post Postao/la Aslan_RZ88 » 02 feb 2011, 20:10

Eh ovako :D ,nisam bas prevelik ljubitelj Serie A,pa nemam mnogo komentara na vecerasnje utakmice.
Samo mogu reci da je za mene najzanimljivija utakmica za veceras Palermo-Juventus. :D

Roma-Brescia 1
Cessena-catania x
Chievo-Napoli x
Fiorentina-Genoa 2
Palermo-Juventus 2
Parma-Lecce 1
Sampdoria-Cagliari 1
Udinese-Bologna 1x
Manchester United,Liverpool,Manchester City,Arsenal,Chelsea,Barcelona,Real Madrid,AC Milan,Juventus,Inter,Bayern Munchen,Borussia Doetmund,Schalke,Marseille,Lyon <3

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 feb 2011, 20:40

Večeras osam utakmica na rasporedu, sutra Inter gostuje davljeniku Bariju.. Ovo kolo je velika šansa da se pevenstveno Napoli, Inter i Roma priključe vodećem Milanu, koji je sinoć remizirao.

Roma(5)-Brescia(19): Iako će Roma opet istrčati bez dva najbolja igrača, protiv predzadnje Brescie je sve osim pobjede sramota. Ako kojim slučajem bude nepovoljan rezultat za domaćina nakon prvih 45 minuta, očekuje se ulazak dvojca Vučinić-Menez i mogli bi gledati ludo drugo poluvrijeme.

Cessena(18)-Catania(16): Dvoboj dvije ekipe koje se bore za goli prvoligaški život. Cesena je imala nepovoljan raspored zadnja 3-4 kola, kad su dvaput gostovali u Milanu i nesretno izgubili od Rome. U međuvremenu su dobili pojačanje u liku Santona, ali i izgubili Nagatoma. Catania je u još goroj formi i utakmice protiv direktnih konkurenata ne smiju gubiti.

Chievo(11)-Napoli(2): Uvijek nezgodni "leteći magarci" protiv nikad boljeg Napolija. Gosti žele nastaviti pozitivan niz i doći Milanu na minus 2. Pojačali su se s Mascarom iz Catanie, ali je favoritima u Veroni uvijek teško do sva tri boda.

Fiorentina(14)-Genoa(13): Dva razočarenja prvenstva. Viole su se već pomirile sa promašenom sezonom, dok su Đenovljani po starom običaju na polusezoni maksimalno prošarali ekipu novim igračima i prodajom starih. Ako ništa, domaćini su bar uigraniji.

Palermo(8)-Juventus(7): Nikad nije lako gostovati na Siciliji. Palermo sa fanastičnim pojedincima u ofanzivi je spreman skinuti skalp posrnulom divu iz Torina. Sa druge strane navijači Stare Dame polažu nade u novo pojačanje sa Sardinije- Matrija koji će večeras debitovati.

Parma(15)-Lecce(17): Još jedan dvoboj davljenika. Parma jača za Amaurija, koji već dobro poznaje Giovinca i Palladina, s druge strane Lecce koji je zadnja 4 kola neporažen i čini se kako podiže formu u borbi za opstanak- tu su bar puni iskustva i "svoj na svome"

Sampdoria(12)-Cagliari(9): Dvoboj srednje kategorije. Obje ekipe su oslabljene odlaskom prvih napadača (Pazzini, Matri) i ovo je idealna prilika da vidimo mogu li bez njih ili ne.

Udinese(6)-Bologna(10): Ekipaa koja je u najboljoj formi u Serie A protiv tvrde Bologne. U Udinama se isplati platiti ulaznicu ove godine, Udinese je najatraktivnija ekipa lige sa nekoliko vanserijskih igrača (Sanchez, Di Natale, Inler) od kojih i večeras očekujemo mnogo.

Btw. Šta je sa onom temom koju je davno @Italia predložio: Igrač kola ili nešto slično? Mislim da bi to trebali napraviti.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 feb 2011, 22:02

Mislim da bi to bilo odlicno, da se malo zabavimo

i ne samo igrac kola, vec recimo i utakmica kola, gol kola, ili top 3 gola, i tako te neke pojedinosti :D

ja sam za svakako
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 feb 2011, 23:26

Na kraju ni Roma ni Napoli ne iskoristiše kiks Milana. Ostaje Inter sutra da pokuša nešto.
Ajde ljudi, zapostavila se ova tema skroz. Šta kažete o ovim prijedlozima gore :?:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 feb 2011, 23:28

super ideja,igrac kola i gol kola ako ce administracija dozvolit...

ispade super kolo za Milan,al i za Inter ako sutra pobijedi.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 feb 2011, 23:32

I meni se svidja... ja sam za!

Nije lose eto za Milan,mada Inter ima zaostalu gostovanje u Firenci..

Nezz mislim da bi to nasi gradski rivali trebali lako rijesiti...

a Bari-Inter 0:3 Bari je stvarno los,sve bi bilo veliko iznenadjenje osim pobjede Intera
-RIVALDO-

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 feb 2011, 23:43

Eh, sad trebamo prije nego što otvorimo teme, da skontamo kako ćemo predlagati igrača utakmice?
Da li samo da onaj koji otvori temu (Italia vjerovatno) da predloži par igrača koji će u anketu, ili da svi predlažemo igrače i damo obrazloženje, pa trojica igrača koji budu najviše puta predloženi ulaze u anketu?
Nadam se da kontate šta želim reći :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2011, 00:04

I ja sam za, hajmo sad prvo par dana znači do slijedećeg kola, to bi bilo subota preko dana, da vidimo šta, kako, gdje? :)

Da odlučimo kako ćemo predlagati i sve ostalo ali ne treba žuriti da vidimo prvo koliko nas ima za, jer ako će nas biti par i ako na kraju od toga neće biti ništa bolje da se ni ne počinje.

Nadam se da će nas biti još!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 03 feb 2011, 00:06

Count me in :D Za svaki vid unaprijedjivanja podforuma, uvijek sam tu :lol:

Sreca nema nikakvih simpatizera Palerma ovdje, Daffy ne bi imao avatara po svojoj zelji do kraja sezone :P
Support Velez, It's logical! ★

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 03 feb 2011, 11:02

ja sam za

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 feb 2011, 18:36

I ja sam Za.Najbolje bi bilo da to krenemo vec od sljedeceg kola, da zaduzimo jednog koji najvise prati tekme i da odabere do 10 igraca i da mi dajemo glasove ... Bilo bi predobro :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2011, 18:45

robovi88 je napisao/la:I ja sam Za.Najbolje bi bilo da to krenemo vec od sljedeceg kola, da zaduzimo jednog koji najvise prati tekme i da odabere do 10 igraca i da mi dajemo glasove ... Bilo bi predobro :mrgreen:
Možemo koristiti i ovu opciju, ko bude igrač utakmice da ulazi u konkurenciju, a dogovormo se sa koje ćemo stranice gledati ocjene (igrača utakmice). Jer nemoguće je popratiti sve utakmice pa da damo svoj sud. Eto jedan prijedlog :)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 feb 2011, 18:47

juventus 0244 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:I ja sam Za.Najbolje bi bilo da to krenemo vec od sljedeceg kola, da zaduzimo jednog koji najvise prati tekme i da odabere do 10 igraca i da mi dajemo glasove ... Bilo bi predobro :mrgreen:
Možemo koristiti i ovu opciju, ko bude igrač utakmice da ulazi u konkurenciju, a dogovormo se sa koje ćemo stranice gledati ocjene (igrača utakmice). Jer nemoguće je popratiti sve utakmice pa da damo svoj sud. Eto jedan prijedlog :)
na goal.comu to rade svake sedmice i rade to poprilicno dobro, samo neznam ocel se ostali slozit jer sam primjetio da ne vole goal.com :roll: :lol:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.