Treba takvo sto izvesti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hahahahahahahahahahhahaha koji majstori, cuj motorku, hahahaha svaka castVanBasten je napisao/la:evo tek dodjoh iz carsije,isao sam s motorom,nas nekoliko i nasto auta i plus ponijeli motorku(za drva) i pravili smo BUKU,sto vise buke,buka,buka,buka....bio je vatromet na crkvickom brdu.....policije na sve strane....moja ekipa je jos ostala,ja vala nemogu....moram ujutro na posao......BOSNA,BOSNA,BOSNA....dragi Allahu daj da pobjedi nasa reprezentacija...da se i ovaj nas bosanski narod malo necemu obraduje..![]()
bossna je napisao/la:ehehehheheeheheheh mozes zamislit da su zamjenili hotele i nasi citavu noc nisu mogli spavat jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj poludit cu do sutra navecePirke je napisao/la:Gdje nasi igraci spavaju? Nedaj boze da spavaju u Hotelu Zenica.
Samo za Cristinu i raju iz sobe 505Twinky je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=GRxqPlA2Q1w
Ma da je protiv pravila, doletio bi Ciro maksuz s Ilidze u gacama i reko raji da se ne zahebaje.alen_82 je napisao/la:bossna je napisao/la:ehehehheheeheheheh mozes zamislit da su zamjenili hotele i nasi citavu noc nisu mogli spavat jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj poludit cu do sutra navecePirke je napisao/la:Gdje nasi igraci spavaju? Nedaj boze da spavaju u Hotelu Zenica.
fantazirate,pa nasi su bili upoznati i prije ovoga za ovo,prema tome informacije su dostupne svima i navijacima i nasoj rerezentacije do zabune sigurno nece doci
neznam samo kako ce fifa da reaguje na ovo,hmm mislim da je protiv pravila t sto se radi
PA čuj, trebali su znati da je nicaZe nešto ko New York, grad koji nikad ne spavaneznam samo kako ce fifa da reaguje na ovo,hmm mislim da je protiv pravila t sto se radi
hmmmm. evo sta Ivica Osim ima da kaze za ibricica...damirko je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Joj sto me ovaj Ciro vise nervira sa ovim Ibricicemstvarno covjek snjim pretjeruje u prvih 11
toliko je imao losih partija da to nije normalno,i kad stane driblat ja ne smijem gledat tv,pravi se da je Messi
radije nek stavi Pjanica na njegovu poziciju da igra
pa ibricic je odigrao skoro prefektno u portugalu. kriv je za go ali ga je bilo i napred i nazad i pretrcao je previse. nema nikakvog smisla stavljati pjanica na njegovu poziciju jer je ovaj bio previse defanzivan
Njihove prognoze nikad nisu tocne i tamo su prognozirali 2:1,tako da ni ovo nece biti tako no ce biti 3:1Iks brate je napisao/la:Ovo fakat nie normalno...Pa nea sanse da spavam :S Sjedim,nervozan,vrtim navijacke pjesme...Ono : /
E da, goal.com prognozira 1:2Kako cemo sokirati svijet sutra/veceras
sto je protiv pravila pa ne sviraju u hotelu...............mislice iz fife da je neki praznik posto je citava zenica okicena zastavama hehheehhehalen_82 je napisao/la:bossna je napisao/la:ehehehheheeheheheh mozes zamislit da su zamjenili hotele i nasi citavu noc nisu mogli spavat jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj poludit cu do sutra navecePirke je napisao/la:Gdje nasi igraci spavaju? Nedaj boze da spavaju u Hotelu Zenica.
fantazirate,pa nasi su bili upoznati i prije ovoga za ovo,prema tome informacije su dostupne svima i navijacima i nasoj rerezentacije do zabune sigurno nece doci
neznam samo kako ce fifa da reaguje na ovo,hmm mislim da je protiv pravila t sto se radi
zenica je bosne zjenica,bosne zjenicaomerbavarac je napisao/la:Zastave pred Bajram. Eto razloga, tako da nema kazne.![]()
![]()
hahaha ovo je najzesca izreka koju sam cuoMadafaka je napisao/la:'Oderat cemo ih k'o siroce napolitanku.
NAPRIJED LJILJANI!
Treba naknadno od nacelnika opcine isposlovat kakav dokument sa dozvolom za javno okupljanje povodom Festivala Vatrometa, Motora, Elektricnih Motorkii raznoraznog i gotova prica. Zenicka tradicija. Ha jaomerbavarac je napisao/la:Zastave pred Bajram. Eto razloga, tako da nema kazne.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.