NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Epidaurus
Kontakt:

Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Post Postao/la Epidaurus » 29 sep 2020, 00:54

Ako Heat napravi senzaciju i uzme titulu, da li ce se Rileyja moci smatrati najvecim kosarkaskim operativcem ikad ispred Jerry Westa? Fascinantno jbt da lik vec evo 40 godina pravi vrhunske ekipe. Prvo zajedno s Jerryjem u Showtime Lakersima, pa Knicski 90ih i onda Heat od 90ih pa do dan danas. Nevjerovatan kosarkaski mozak.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 sep 2020, 00:58

Ide naracija standardno navijaca LAL.Svi koji ne pisu pozitivno o njima i Jamesu i koji iznose konstruktivne kritike su mrzitelji istih. :rol: :rol:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 29 sep 2020, 01:04

Konstruktivna kritika teorija po kojoj su Bullsi=LAL2020(ili uopce dovodjenje u pitanje takve usporedbe)? Mozes ti i bolje.

Vjerovatno gotivim Jamesa manje i od tebe, ali ti si eto konstruktivan. Ne znam ni sta hoces postic sa svojim narativima? Koga boli qrac da li je Davis prvi igrac ili je to James? Bitno mi je da uzmu prsten, pa kad bi Kuzma bio FMPV, a ova dvojica kombinirali 30ppg tokom cijele serije. :)

Ti bi dosao tu i pisao o choke-u Jamesa, a ja bi slavio titulu. U tome je razlika, moj nezalaganje.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 sep 2020, 01:06

NEZALAGANJE je napisao/la:
28 sep 2020, 22:19
Jel mozes uporediti danasnjeg Adebaya koji je AS igrac ili Greena iz onog perioda kada je bio trostruki AS igrac sa Rodmanom iz Bullsa i da li su ta dva igraca iz navedenih perioda bolja od Rodmana iz navedenog perioda?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 29 sep 2020, 01:08

Kad bi Draymond Green ili Rodman bili prvi igrači ekipe, to bilo max 20 pobjeda u sezoni.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 sep 2020, 01:11

Naravno da oni ne mogu biti prvi igraci svojih ekipa.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 sep 2020, 01:14

L-Train je napisao/la:
29 sep 2020, 01:06
Jel mozes uporediti danasnjeg Adebaya koji je AS igrac ili Greena iz onog perioda kada je bio trostruki AS igrac sa Rodmanom iz Bullsa i da li su ta dva igraca iz navedenih perioda bolja od Rodmana iz navedenog perioda?
Prvo, sta je Adebayo uradio?Decku tek prva sezona da nesto igra.Tu treba jos kontinuiteta i rezultata da ga se uporedi s Rodmanom.

Green iza sebe ima rezultate, ima i individualne nagrade.Vrlo slican igrac Rodmanu i stilom igre i ulogom u ekipi, ali ja bih rekao mrvicu svestraniji.Uzmimo da su im odbrane iz prajma podjednake ili da ide u korist Rodmanu, skakacki je Rodman bolji, ali ofanziva je u korist Greena.Od mogucnosti suta izvana, pa do kreacije.

@Ash Molim te me ne uvlaci u te neke diskusije tog tipa.Takve stvari nisam pominjao, a u pogledu Jamesa me boli tu.ki.Sve sto govorim je da je Davis, za mene, 1.igrac LAL ovaj PO, a vi sto slobodno tumacite kako zelite ili imajte suprotno misljenje. ;)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 sep 2020, 01:29

Zato sam ti napisao da uporedis navedene periode,a ne karijere ta tri igraca.Jbga jasno tesko je porediti danasnju i kosarku 90ih gdje ajmo reci Rodman nije imao ni blizu prostora za zavrsavanje na obrucu koliko je Green imao u tim Wariorsima gdje zbog cinjwnice da svi cuvaju liniju za tri poena znao se samo nekad prosetati do kosa i njegova mogucnost kreacije je svakako dobrim dijelom zbog nacina na koji je GSW igrao gdje imas maximalno rasiren parket ali ne sporim da se radi o dobrom dodavacu.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 sep 2020, 01:31

29 sep 2020, 00:58
Ide naracija standardno navijaca LAL.Svi koji ne pisu pozitivno o njima i Jamesu i koji iznose konstruktivne kritike su mrzitelji istih. :rol: :rol:
Nisu svi isti,evo ja ti cestitam sto si pogodio da ce finale biti ante vs leonard.
slikaslika
23

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 29 sep 2020, 03:47

29 sep 2020, 00:53
Balon je napisao/la:
28 sep 2020, 23:11

Daj ba, nemoj me zajebavati....Ovako iz glave tokom 90ih Pippen, Jordan, Robinson, Malone, Stockton, Thomas, Barkley, Penny, Olajuwon, Payton, Kemp, Shaq, Grant Hill,Tim Hardaway, Ewing, Morning, Richmond....
Pa prije ce biti da ti zajebavas evo ti redom Hardaway, Richmond, Kemp vec nisu bolji igraci, u najgorem slucaju za Rodmana su tu negdje s njim, daleko bolji sigurno nisu

Covjek je bio unikatan igrac kakav se jos dugo nece pojaviti u ligi
Precjenjujes Rodmana uveliko, ali tvoje pravo.Cini mi se da sam ti naveo 17 igraca.Eto izbaci i Kempa, iako je lik bio SVEMIRSKI BROD za Rodmana u prajmu i nije HOF iz milion drugih razloga.6 sezona zaredom DD u prosjeku! :o Izbaci i Tima Hardawaya( usput receno peterostruki AS igrac), izbaci i Richmonda (sesterostruki AS igrac) za kojeg sam siguran da ga se i ne sjecas kakav je to igrac bio, cim ga ovako olako odbacujes, a ja cu ti dodati nova 2 imena koja nisam u prvom navratu...Clyde Drexler i Joe Dumars.Ima ih jos i samim tim vidis kakvu si nebulozu izvalio da se tokom 90ih ne moze sa sigurnoscu navesti 15 boljih igraca od Rodmana.Jednostavno je covjek kliknuo sa Pippenom i Jordanom u tim Bullsima, ali vise od role igraca tu nije bio.HOF je ponajvise zbog svog skakackog umijeca, titula sa CHI i DET i svoje unikatne licnosti.
nabraja ti vala svakakvih igraca tu, evo ti primjera radi Richmonda pamtim samo iz Sacramenta, odlican igrac nema sta ali never ever je to kalibar iznad Rodmana

i sta ti je to toliko wow sto je Kemp imao DD ucinak 6 god. zaredom, eno ti D. Jordan godinama reda DD pa ga niko ne smatra nekim igracem a takvih imas jos koliko hoces

Rodman je i u Bullsima bio game changer, to je kalibar igraca protiv kojeg niko ne zeli da igra a ne role igrac poput Harpera ,Kerra i kompanije

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 29 sep 2020, 04:14

Balon je napisao/la:
29 sep 2020, 03:47
Balon je napisao/la:
Pa prije ce biti da ti zajebavas evo ti redom Hardaway, Richmond, Kemp vec nisu bolji igraci, u najgorem slucaju za Rodmana su tu negdje s njim, daleko bolji sigurno nisu

Precjenjujes Rodmana uveliko, ali tvoje pravo.Cini mi se da sam ti naveo 17 igraca.Eto izbaci i Kempa, iako je lik bio SVEMIRSKI BROD za Rodmana u prajmu i nije HOF iz milion drugih razloga.6 sezona zaredom DD u prosjeku! :o Izbaci i Tima Hardawaya( usput receno peterostruki AS igrac), izbaci i Richmonda (sesterostruki AS igrac) za kojeg sam siguran da ga se i ne sjecas kakav je to igrac bio, cim ga ovako olako odbacujes, a ja cu ti dodati nova 2 imena koja nisam u prvom navratu...Clyde Drexler i Joe Dumars.Ima ih jos i samim tim vidis kakvu si nebulozu izvalio da se tokom 90ih ne moze sa sigurnoscu navesti 15 boljih igraca od Rodmana.Jednostavno je covjek kliknuo sa Pippenom i Jordanom u tim Bullsima, ali vise od role igraca tu nije bio.HOF je ponajvise zbog svog skakackog umijeca, titula sa CHI i DET i svoje unikatne licnosti.
nabraja ti vala svakakvih igraca tu, evo ti primjera radi Richmonda pamtim samo iz Sacramenta, odlican igrac nema sta ali never ever je to kalibar iznad Rodmana

i sta ti je to toliko wow sto je Kemp imao DD ucinak 6 god. zaredom, eno ti D. Jordan godinama reda DD pa ga niko ne smatra nekim igracem a takvih imas jos koliko hoces

Rodman je i u Bullsima bio game changer, to je kalibar igraca protiv kojeg niko ne zeli da igra a ne role igrac poput Harpera ,Kerra i kompanije
Balon je napisao/la:
29 sep 2020, 03:47
Balon je napisao/la:

Rodman odlican igrac ali ni blizu superstara, to je ono sto ti pokusava covjek objasniti, Rodman je strano limitiran igrac u napadu i neko ko ne bi mogao biti ni 3 opcija u napadu,covjek za prljave poslove tipa Beverly i Draymond, s tim sto je Dramymond i sekundarni kreator bio, @Nezalaganje Bron je prvi igrac u playoffu, vise skokova, asistencija, ukradenih, motor ekipe, sut ukupni kod obojice vrhunski s tim da Davis ima 3 % veci jer igra blize kosu i dosta zicera mu se spremi, dok James uzima ponekad divlje suteve i step backove sa 9 metara, Davis ima 2.5 poena vise i blokova vise neznatno. Kuzma ako se ne prikljuci sa sutem i kao 3 opcija konstantno tesko ce Lal raznijeti Heat jedino ako Lebron i Davis budu isli preko 40 ko u Clevlendu sa Irvingom

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 29 sep 2020, 06:57

:tokralju: Ne mogu da ne primijetim kako su pojedinci u posljednje vrijeme naucili da upotrebljavaju pojam "narativ", i koriste ga i gdje treba i gdje ne treba. Raduje me da i ova podvrsta homo sapiensa evolvira te da cemo u skorije vrijeme od njih procitati i nesto smisleno
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 29 sep 2020, 08:32

Brate dragi ne znam je li ikad gore bilo na NBA temi ž, sve se svodi na ti njega njih ne volis, na neke licne uvreda, dno dna bgm ne mozes nista napisati da to nije udar im kao na familiju a ne na LAL ili igraca nekog

Go go Heat :opaopa: :opaopa:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 29 sep 2020, 10:04

Pdf NBA srozava kao i citav forum. Kvalitet pada, to je fakt. Go HEAT

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 29 sep 2020, 10:31

TheChief je napisao/la:
28 sep 2020, 22:04
Kaunas je napisao/la:
28 sep 2020, 22:00
Ma ja Tristan Thompson nivo je bio
To sto je on u tom vremenu izgledao "wow" govori o tome koliko je kosarka napredovala do danas.
Zato neki forumasi pisu da bi Jordan danas stavljao preko 40 u prosjeku. :facepalm:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 sep 2020, 10:36

Profesor je napisao/la:
29 sep 2020, 10:04
Pdf NBA srozava kao i citav forum. Kvalitet pada, to je fakt. Go HEAT
Kvalitet pada a ti uletio da napises go heat ? Zaboravio si prevoz:

slika
23

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 sep 2020, 10:43

Kaunas je napisao/la:
29 sep 2020, 10:31
TheChief je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
28 sep 2020, 22:00
Ma ja Tristan Thompson nivo je bio
To sto je on u tom vremenu izgledao "wow" govori o tome koliko je kosarka napredovala do danas.
Zato neki forumasi pisu da bi Jordan danas stavljao preko 40 u prosjeku. :facepalm:
Pa ako ebeni harden moze 36 moze i jordan 40+. Ne za karijeru, ali u par sezona sigurno
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 29 sep 2020, 10:49

BosniaBoston je napisao/la:
29 sep 2020, 10:43
Kaunas je napisao/la:
29 sep 2020, 10:31
TheChief je napisao/la:

Pa ako ebeni harden moze 36 moze i jordan 40+
Nije "problem" Jordan. Jordan je Jordan. "Problem" su njegove protivnicke ekipe. Kada je osvajao titule najveci protivnici su mu bili nivo sadasnjeg Heata. A on imao supertim za to vrijeme.
Evo danas je protivnik Jamesu u finalu Miami pa znamo kakva su ocekivanja.
To je sva sustina.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 29 sep 2020, 10:52

Azpi je napisao/la:
29 sep 2020, 08:32
Brate dragi ne znam je li ikad gore bilo na NBA temi ž, sve se svodi na ti njega njih ne volis, na neke licne uvreda, dno dna bgm ne mozes nista napisati da to nije udar im kao na familiju a ne na LAL ili igraca nekog

Ovo jos nisam dozivio iskreno. Hladno ljudi vrse bullying na momke koji ne podrzavaju lakerse.
Predvodnik naravno Buffon ko i uvijek
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 29 sep 2020, 10:56

Azpi je napisao/la:
29 sep 2020, 08:32

Za ocekivati je ovakvo stanje kad su Lakersi dobri. Ipak imaju ubjedljivo najodvratnije navijace. Ovi Bronovci poput GOAT-a su ok.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 51 gost.