FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elegant
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elegant » 11 avg 2013, 22:47

pile87 je napisao/la:Boli vas djon evo i komentator kaze da niste imali srece :!: Znaci nije do igraca nego do srece :!:
Nesto je u vodi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 11 avg 2013, 22:48

Ma kriv je Melunovic :)

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 11 avg 2013, 22:49

Po meni jedino bandovic i travancic odigrali dobru utakmicu, i suljic zbog gola ali vise se valjao, pa svaki kontakt se valja i gleda u Husrefa kao da je on sudija,SIroki puno bolji i organizovaniji i ako je srece neko imao to je Sarajevu u 1 pol.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 11 avg 2013, 22:50

unavita je napisao/la:Po meni jedino bandovic i travancic odigrali dobru utakmicu, i suljic zbog gola ali vise se valjao, pa svaki kontakt se valja i gleda u Husrefa kao da je on sudija,SIroki puno bolji i organizovaniji i ako je srece neko imao to je Sarajevu u 1 pol.
Autogol pod precku je cista sreca za Sarajevo. **** ti tu srecu.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 avg 2013, 22:51

afa97 je napisao/la:
unavita je napisao/la:Po meni jedino bandovic i travancic odigrali dobru utakmicu, i suljic zbog gola ali vise se valjao, pa svaki kontakt se valja i gleda u Husrefa kao da je on sudija,SIroki puno bolji i organizovaniji i ako je srece neko imao to je Sarajevu u 1 pol.
Siroki je imo sansi u prvom da vode komotno 2 do 3-0 drug. Nesto sto se ne moze reci za vas. Budimo iskreni malo.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 11 avg 2013, 22:52

Steta sto nije ostalo1-1 zbog nas.
Ne znam stvarno o kakvoj sreci I ograjisanju pricaju,pa ljudi moji,siroki kod1-0,propusti 3-4 stopostotne sanse,budite realni ba.
Gledajuci malo sarajevo u ovoj ekipi jedino suljic I travancic igraju I zaiata znaju biti nezgodni,I mislim da.ce travancic ako ne bude se ugledao intelektualno na husejinovica,mogao napraviti dosta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 11 avg 2013, 22:52

Radovac,Travancic i Suljic nek ostanu, ovo ostalo što prije mjenjat sve...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 avg 2013, 22:53

sajo10 je napisao/la:
afa97 je napisao/la:
Siroki je imo sansi u prvom da vode komotno 2 do 3-0 drug. Nesto sto se ne moze reci za vas. Budimo iskreni malo.
Da kad su se opustili i kad su nasi krenuli i ostavili prostor.K.rac bi imali te sanse da nije bilo autogola...ako cemo realno

Ma generalno kako god da smo igrali (a nije bilo kriticno) NESRECA je kad primis onakav auto go i go u 94 minuti pa kakav god da je....

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 11 avg 2013, 22:54

sajo10 je napisao/la:
afa97 je napisao/la:
Bile su 2-3 sanse sto je Dejo odbranio, ja to ne vidim kao srecu
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 avg 2013, 22:54

fedeltafrotta je napisao/la:slika

nismo imali srece
:lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 avg 2013, 22:55

Meni se cini da bi najvise voljeli da vi za svaku iducu utakmicu mozete prijaviti novih 14 igraca, a ove sto su igrali proslu tekmu da otjerate odma. :?:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 avg 2013, 22:57

EDIT Ja fulio temu.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 11 avg 2013, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2013, 23:00

samosarajvo je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem...ali baš ne mogu

FUJ FUJ FUJ šta nam se dešava

ne znam ni sam ko je kriv za ovo

šteta jer mislim da ova ekipa ima potencijala al je pitanje do kraja sezone šta će se sad, pogotovo poslje ovog poraza od Sirokog,izdesavati

Dobro smo mi nagrajisali negdje
Ja kao da sam se ovom nadao...nekako sam priželjkivao da ne zijanimo jer nisam ni vjerovao da možemo pobjediti.
Ko je kriv: Svi su krivi. Nije to ne sreća, ovo je čisto neznanje, ne poznavanje osnovnih stvari u fudbalu, na jednoj stranici mnogo ranije je to jedan forumaš objasnio.
Nema ova ekipa potencijala.... :? :? :?
Ako realno sagledamo stvari, manje ćemo se nervirati.... Zijanili pa .....Idemo dalje, možda nekad i pobjedimo.
Sredina tabele nam ne gine.
Nakon ovog se ništa ne treba, a bogami nema ni koristi raditi.
Glavu gore, idemo dalje, izgubili smo od kvalitetnije ekipe, i to je uspjeh jer se nas do sad od početka takmičarskih utakmica pobjeđivale i ekipe koje su manje kvalitetne.
Autogol za špice. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 11 avg 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 avg 2013, 23:01

FK Sarajevo je kvalitetna ekipa, fali vam napadac, neko ko ce utrpati sto vezni red pripremi, i definitivno nemate srece u zadnje vrijeme, ali vjerujem da cete se borit' za titulu, ima tu materijala.

Musemic je kvalitetan trener, po meni najkvalitetniji u ligi.

Sto se tice utakmice, odavno nisam gledao prgaviju, i prljaviju gostujucu ekipu, u par navrata se onaj kockastoglavi sku.tor sa brojem 10 namjerno zalijecao u malog Suljica sa namjerom da ga povrijedi, jako nekorektno, jako grubo, jako neprofesionalno...nije mu mogao nista, pa opali po nogama, fuj koji jadnik.

Sudija je bio uzasan, nemam pojma ko sudi ove utakmice PLBiH, ali su totalni amateri, i na tome bi NSBiH trebao dobro poraditi.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 avg 2013, 23:02

Dino Đurbuzović za Husrefa Musemića je - Amar Osim
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 avg 2013, 23:03

ma bgm ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali :S realno siroki je u prvom mogo sve zavrsiti da bude 2 3 -0.Ruku na srce u drugom ste proigrali ko nesto ali nista posebno sve je to bilo jalovo dodavanje bez neke velike ideje.Pokusaji sa 25+ metara koji su jedva domigoljavali do gola :?
=\_1921_/=

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2013, 23:03

velez_mostar je napisao/la:FK Sarajevo je kvalitetna ekipa, fali vam napadac, neko ko ce utrpati sto vezni red pripremi, i definitivno nemate srece u zadnje vrijeme, ali vjerujem da cete se borit' za titulu, ima tu materijala.

Sto se tice utakmice, odavno nisam gledao prgaviju, i prljaviju gostujucu ekipu, u par navrata se onaj kockastoglavi sku.tor sa brojem 10 namjerno zalijecao u malog Suljica sa namjerom da ga povrijedi, jako nekorektno, jako grubo, jako neprofesionalno...nije mu mogao nista, pa opali po nogama, fuj koji jadnik.

Sudija je bio uzasan, nemam pojma ko sudi ove utakmice PLBiH, ali su totalni amateri, i na tome bi NSBiH trebao dobro poraditi.
Hvala tebi na pokušaju da nas utješiš, ali Bogami stvarnost je potpuno drugačija za prvi dio posta....Ovaj drugi NoComment

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 avg 2013, 23:04

ljudi n treba pricati o sreci evidentno je d aje sarajevo veceras bilo bolje ali srecu treba zasluziti a nasi je igraci opet nisu po meni zasluzili...sad pricati o nekim igracima mi ne trebamo ni razmislajti o tituli treba biti realan da ova ekipa nema sanse za to i treba bit realan da se ova grupa igraca ne zove sarajevo da bi bila 12 13 na tabeli ali eto oni su sarajevo i to je to...sad pricati husrefa sam ja podrzavao ali on je doveo ovog karica koji nezna zastopat lopte ali isto tako mi navijaci smo digli osmanagic osmanagic **** osmanagic koci igru katastrofa mali radovac i travancic su najbolji i moraju igrat suljic iako je dao gola li covjek nije za sarajeva...tako d aovu sezonu s ene treba nervirati beze ako se uspijemo docepat evrope dobro i jest ako ne nikom nis vidjeti sta valja uklopit malos e pojacati sledecu sezonu pokusati ali ovo je jadno sad treba bit realan najgora ekipa sarajeva od kako ja navijam za njih to je realnost
Samo Sarajevo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2013, 23:07

aleksandar_veliki je napisao/la:Jel podnio ostavku, ukopa frajer bordo momčad.
Dolij...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 11 avg 2013, 23:07

velez_mostar je napisao/la:FK Sarajevo je kvalitetna ekipa, fali vam napadac, neko ko ce utrpati sto vezni red pripremi, i definitivno nemate srece u zadnje vrijeme, ali vjerujem da cete se borit' za titulu, ima tu materijala.

nimalo nisi subjektivan
sudija je bio los provo poluvrijeme vise na stetu sirokog,jer je svaki kontakt bio faul.Banodvic je izvukao sarajevo jer je sve moglo bit gotovo na poluvremenu,Sarajevo je slabije nego prosle godine .I siroki je jedna od najkorektnijih gostujucih ekipa.
Iskusniji,kvaltietniji,igraju godinama ,samim tim dosta opasniji ,ne treba im puno prostora za dobru priliku,dok sarajevu treba prazan teren i opet je pitanje bil dali gol veceras.Sarajevo ima jak lobi i to je ono sto ce ih ugurat medju ekipe koje idu u evropu.
Sarajevo nije imalo srece samo u prvom pretkolu ostalo je smijesno pricat,jer srecu treba zasluzit(imati igru,prilike) a to fks nije.Jer sarajevo nakon te utakmice nije skoro nikog nadigralo.Ocito Musemic pokusava pricom da nadomjestit ono sto ne moze na terenu,jer je to jos samo ostalo da izvuce iz g**** u koja se uvalio
Ne moras doslovno svatiti ono u inat dusmanima.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 11 avg 2013, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.