Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I onda kazu ljudi da ne valjabadblueboylivno je napisao/la:Kakav awkward momentprvostupanjska komisija zasjeda mjesec dana nakon drugostupanjske i konačne.
Zemlja čudesa!
FoSte95 je napisao/la:Jao kakav ugovor Mesanovica![]()
prije Fatic i Govedarica da se duguju, a ovaj levat nema sanse da dobije cijeli iznos. ima malo i da mu se odvadi sto je drko po nama pa malo na pripreme sa drugim klubom, malo sabotaze ovo ono.YNWA je napisao/la:Isplatiti cete vi igrace, tj kad tad cete to morati uraditi, jer se ta lova duguje igracima(mislim na Kostica i Govedaricu) i jos cete imati velike probleme i sa poreznom zbog ugovora.ultrasstyle_tz je napisao/la:jucer smo pisali, Mesa u dezelu.
a sto se tice Slobode, svaka trunka razuma govori da im se ne treba placat, po cijenu druge lige. bruka je ovo vise.
kako onda Zec registrovan za Zelju ako vaze sporazumi. Placanje ovog bi bilo pristajanje na reket. Pravila se tumace kako kad kome odgovara.
Ako im ovo prodje, niti jedan klub osim ovih klubova koji cine rukovodstvo saveza, nije siguran.
Sutra mogu bilo koga ucijeniti na bilo koji nacin mimo svih pravila.
platili, ne platili, boli me q, ogadilo mi se sve. Nije ni cudo sto ne mozes ljude puskom natjerat na utakmice premijer lige
iznenadio bi se ti o koliko smijesnoj cifri se radi, koju bi trebalo uplatiti i da se sve to popegla.Raonffa je napisao/la:Svi su protiv Slobode, otiđite u ligu istočnih komšija i potvrdite svoju klasu u regularnim uslovima.
Nema **** sanse da je to oko plate istina, pa ne ide u neku bogatu azijsku zemlju da obere bostan nego ide u Maribor gdje ce biti jedan od, a ne glavna zvijezda.FoSte95 je napisao/la:http://****/zvanicno-jasmin-mesa ... novi-klub/MortemHz je napisao/la:Mešanović u Mariboru?
Kad ga Meša uvali mađarima
Kostic nije dobio ratu, a ta rata se trebala isplatiti prije pocetka sezone i iznos je od 50 hiljada KM, ako se dobro sjecam, i to se mora isplatiti, pa vjerovatno se dugovala koja plata do januara, znaci ne bi trebalo da se rado o periodu poslije januara.ultrasstyle_tz je napisao/la: prije Fatic i Govedarica da se duguju, a ovaj levat nema sanse da dobije cijeli iznos. ima malo i da mu se odvadi sto je drko po nama pa malo na pripreme sa drugim klubom, malo sabotaze ovo ono.
A sto se pred regularnim sudom dokaze , nek se plati.
ko sto Chinaglia nas rece sad je: PLATITE JER SMO VAM MI TAKO REKLI, NEMAMO DOKAZE I BOLI NAS KITA, CISTO ZATO JER NAM SE MOZE.
**** ligu ovu , sad ti kazem svejedno mi hoce li platiti ili nece, hocemo li dobiti licencu ili necemo. Ovaj cirkus nek im gleda i nek podrzava ko mora.
Kostic, Fatic, Mehidic i Govedarica. I to samo dio potrazivanja. Mali je to iznos, smijesan za nivo PL. To grad moze platit kako hoce, to jedno javno preduzece moze platiti.YNWA je napisao/la:Kostic nije dobio ratu, a ta rata se trebala isplatiti prije pocetka sezone i iznos je od 50 hiljada KM, ako se dobro sjecam, i to se mora isplatiti, pa vjerovatno se dugovala koja plata do januara, znaci ne bi trebalo da se rado o periodu poslije januara.ultrasstyle_tz je napisao/la: prije Fatic i Govedarica da se duguju, a ovaj levat nema sanse da dobije cijeli iznos. ima malo i da mu se odvadi sto je drko po nama pa malo na pripreme sa drugim klubom, malo sabotaze ovo ono.
A sto se pred regularnim sudom dokaze , nek se plati.
ko sto Chinaglia nas rece sad je: PLATITE JER SMO VAM MI TAKO REKLI, NEMAMO DOKAZE I BOLI NAS KITA, CISTO ZATO JER NAM SE MOZE.
**** ligu ovu , sad ti kazem svejedno mi hoce li platiti ili nece, hocemo li dobiti licencu ili necemo. Ovaj cirkus nek im gleda i nek podrzava ko mora.
Vec sam ranije napisao, da ne mogu da vjerujem da su na osnovu sporazuma donijeli odluku da se isplati lova, ali svaki igrac koji ima onaj ugovor, ce kad tad dobiti lovu, jer onakve ugovore su svi potpisivali dosad, pa su dobili presude, tako to ide kod nas, i to je jos jedan dokaz kakva je drzava, tako lahko na sudu prolaze kriminalni ugovori.
I koji su tacno ugovori problem Slobode, da li je Dzafic problem? ili onaj bivsi sekretar ili sta je vec bio.
A vrlo lahko je moguce da ce na sudu slobodu dobiti svi igraci, jer nisu se uplacivali doprinosi, znaci svaki igrac je mogao u toku sezone tuziti Slobodu jer nisu postovali ugovor, i dobiti papire i pare do isteka ugovora.
Sve ja to razumijem, al' počnite prvo od sebe tj. od vašeg kluba i načina rada ljudi u vašem klubu. Ovako kada bi čovjek sa strane čitao, stiče se dojam da vi ništa niste krivi, nego vas eto savez jaše bez ikakvog razloga.ultrasstyle_tz je napisao/la:iznenadio bi se ti o koliko smijesnoj cifri se radi, koju bi trebalo uplatiti i da se sve to popegla.Raonffa je napisao/la:Svi su protiv Slobode, otiđite u ligu istočnih komšija i potvrdite svoju klasu u regularnim uslovima.
da ne talasamo ko sto savez kaze, pa da nam kompenziraju to. samo da ovo prodje.
ali zasto platiti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.