FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nismo mi Tomasevica samo doveli, mi smo ga i platili.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
Sa obzirom da igramo sa 6 igraca nije lose. Dzafic,Suljic,Trako,Varesanovic,Tomasevic kakve ublehe ovo jos nisam vidio. Pogledas Siroki kako igra,trka,pasovi itd kontas neki visi rang,ovi nasi nit trce niti znaju mi protiv nikoga nismo favoriti. Po Tomasevicevoj strani nas ce dobit svaka iole ozbiljnija ekipa
Realan rezultat nema šta,Igman igra hrabro,došli da se nadigravaju. Nije lose toliko to ni kod nas ekipno,ali ok normalno da nam je propuh na sredini sa jednim trkacem,odbrana nam je svakako loša pa loša to se nista nemoze ispravit ni uraditi tu nema lijeka realno.
Mislim da cemo dobit ovo nekako,ali nije to nikakva pljacka,ovo je vrhunac ove ekipe jednostavno.Svaka ekipa pocinje od dobre odbrane kod nas je taj dio najlosiji i to je to.
Malo mi je samo glupo sto se ovaj Tomasevic forsira da ide u napad toliko.Njega do centra ograniciti nekako,stvarno je poglup za nešto više,ima tu brzinu ali sve ostalo zaboravio izgleda.
Bodul Heba nas matiraše,standardno navikli smo
Mislim da cemo dobit ovo nekako,ali nije to nikakva pljacka,ovo je vrhunac ove ekipe jednostavno.Svaka ekipa pocinje od dobre odbrane kod nas je taj dio najlosiji i to je to.
Malo mi je samo glupo sto se ovaj Tomasevic forsira da ide u napad toliko.Njega do centra ograniciti nekako,stvarno je poglup za nešto više,ima tu brzinu ali sve ostalo zaboravio izgleda.
Bodul Heba nas matiraše,standardno navikli smo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Suljic medju boljima danas...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 17:53Sa obzirom da igramo sa 6 igraca nije lose. Dzafic,Suljic,Trako,Varesanovic,Tomasevic kakve ublehe ovo jos nisam vidio. Pogledas Siroki kako igra,trka,pasovi itd kontas neki visi rang,ovi nasi nit trce niti znaju mi protiv nikoga nismo favoriti. Po Tomasevicevoj strani nas ce dobit svaka iole ozbiljnija ekipa
Kad’ jednom prodje sve...
-
- Kontakt:
Dudukove zelje Tomasevic,Dzafic,Nurudin,Catakovic nema jedne upotrebljive lopte,Suljic,Varesanovic zalutali 45 minuta apsolutno nista ovo da se trude nebi uspjeli. Trako jad i bijeda,kad dodas tu Tomasevica koji je ocajan,malo manje loseg Drobarova i neiskusnog Mulalica dobijes pola odbrambenog igraca
Da hoce vise pauza, dosta mi je ovog sramocenja.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mora se Mirzin degenerik ugurati u prvih 11, po cijenu da utakmicu počnemo sa jednim zadnjim veznim.
-
- Kontakt:
Boze dragi da li ce ovaj Tomasevic ikad pogoditi centarsut?
Bar 1 koristan ponekad
Ljudi za ovo platili odstetu 30 000 €
Mulalic kapa do poda

Bar 1 koristan ponekad
Ljudi za ovo platili odstetu 30 000 €
Mulalic kapa do poda

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Samo mi je zao raje koja ode u drugi grad da gleda ovog smotanka od Dala.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
A SD jos uvijek prima platu od Fk SarajevaSarajevoForza je napisao/la: ↑30 okt 2022, 17:52Nismo mi Tomasevica samo doveli, mi smo ga i platili.
Mirvic

Nastavlja nam Dalara nas dobri igrati. Prijekat nas ! Yebem mu dan kad se vrati.
Sprdacina smo od kluba, ali "golema" sprdacina !!!
Sprdacina smo od kluba, ali "golema" sprdacina !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kakav skup neznalica,katastrofa
Ni blizu ofsajd, crkni Vukašinoviću.
- skullcrusher
- Kontakt:
Pa možeš li IŠTA kako treba uradit glupane,
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Bolje da smo produzili ugovore hebibu, krletu, dupovcu, lazicu, bodulu, nego sto smo dzaba ljude tjerali i dovodili ove razvikane ublehase. Ti ljudi su bar imali nekog sentimenta prema nasem klubu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.