Gdje bi mogao, prognoze?Istina je, Jasmin je napustio pripreme Zrinjskog i sutra putujemo u Beč gdje ćemo se sastati s jednim klubom. Ime ne bih otkrivao dok se ne završi sve, ali mogu reći da će igrati Ligu prvaka.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gdje bi mogao, prognoze?Istina je, Jasmin je napustio pripreme Zrinjskog i sutra putujemo u Beč gdje ćemo se sastati s jednim klubom. Ime ne bih otkrivao dok se ne završi sve, ali mogu reći da će igrati Ligu prvaka.
Šta bi od vašeg plavog proljeća? Najavljeno je bilo i prošle i pretprošle sezone. Cirkus filozofija.SemirSema je napisao/la:Stojceva ne bi ni na tribinama volio viditi, a kamol na terenu. Uopste ne vidim cime je zasluzio toliko prizivanje i svrsavanje na njeg!
Amar ce na AMC, a Petrak aBd na centralnog veznog i tjt sto se veznih tice. Nadam se da ce doci jedan rasan napadac i back up stoper.
S tih jos par igraca bi mi bili glavni favoriti za duplu krunu. Uprava opet pokazala da ciljano dovodi pojacanja i da nigdje ne zure nit srljaju, svaka cast![]()
+ mladi igraci se dovode, a ne istrosene samoprozvane zvijezde!
Dupla kruna, mašala
DeželaZglavkar je napisao/la:Gdje bi mogao, prognoze?Istina je, Jasmin je napustio pripreme Zrinjskog i sutra putujemo u Beč gdje ćemo se sastati s jednim klubom. Ime ne bih otkrivao dok se ne završi sve, ali mogu reći da će igrati Ligu prvaka.
Doduše.., nije neobično da kod nas ljudi pretkola nazivaju Ligom prvaka.ultrasstyle_tz je napisao/la:DeželaZglavkar je napisao/la:Gdje bi mogao, prognoze?Istina je, Jasmin je napustio pripreme Zrinjskog i sutra putujemo u Beč gdje ćemo se sastati s jednim klubom. Ime ne bih otkrivao dok se ne završi sve, ali mogu reći da će igrati Ligu prvaka.
izvini, ali gdje si vidio da se borac buni po ovom pitanju ili bilo kojem drugom?! ljudi koji vode klub cute i rade, gledaju svoja posla.prisonbreak je napisao/la:Ma odlicno pravilo, odlican potez, samo polovnjaci dolaze, ima izuzetaka.
Kao sto sam prije i naveo pogoditi ce Zrinjski, Siroki i Borac, i kao sto vidim najvise se i bune, takodjer podrzajem U 21 da sto vise bude.
3. Hrgović 0.8 Široki-Werderjasta je napisao/la:Top 10 transfera Premier lige
1. Cimirot 1,3 mil Sarajevo - Paok
2. Huseinović 0,9 Sloboda - Werder
3. Štilić 0,6 Zeljeznicar - Lech P.
4. Bajić 0.5 Zeljeznicar - Konya
5. Hadziahmetović 0.5 Zeljeznicar - Konya
6. Memišević 0.4 Radnik - Groningen
7. Višća 0,4 Zeljezničar- Basaksehir
8. Šehić 0,4 Zeljezničar - Mersin
9. Ricardo 0,4 Siroki - Krasnodar
10. Barbarić 0.35 Sarajevo - Kotrijk
Nema ga na ovoj listi uopšte!! Ovamo na posebnim podacimo o igraču piše da je transfer vrijedan oko 0.8.Orjuna je napisao/la:3. Hrgović 0.8 Široki-Werderjasta je napisao/la:Top 10 transfera Premier lige
1. Cimirot 1,3 mil Sarajevo - Paok
2. Huseinović 0,9 Sloboda - Werder
3. Štilić 0,6 Zeljeznicar - Lech P.
4. Bajić 0.5 Zeljeznicar - Konya
5. Hadziahmetović 0.5 Zeljeznicar - Konya
6. Memišević 0.4 Radnik - Groningen
7. Višća 0,4 Zeljezničar- Basaksehir
8. Šehić 0,4 Zeljezničar - Mersin
9. Ricardo 0,4 Siroki - Krasnodar
10. Barbarić 0.35 Sarajevo - Kotrijk
Sloboda nije dobila licencu!
ovaj dio me posebno interesovao, sta ako slobodi stvarno uskrate licencu i sansu da se takmici u pl sledece godine...Ako Sloboda ne bude mogla igrati Premijer ligu BiH, njeno mjesto će prema pravilniku NS/FS BiH saveza BiH zauzeti prva naredna ekipa koja je to zaslužila po plasmanu, a ta ekipa je NK Metalleghe BSI iz Jajca, koji je zauzeo 11. mjesto u prošloj sezoni Premijer lige BiH.
Olimpic ne moze igrat PL ni pomocu trikova. Zadnji MORA ispasti. Moze se desiti da drugi u RS i drugi u FBiH razigravaju, ali da Olimpic ostane? Za to ne postoji nikakva sansa. Olimpic se pojacava da se vrati dogodine u PL.vlakanje je napisao/la:ovaj dio me posebno interesovao, sta ako slobodi stvarno uskrate licencu i sansu da se takmici u pl sledece godine...Ako Sloboda ne bude mogla igrati Premijer ligu BiH, njeno mjesto će prema pravilniku NS/FS BiH saveza BiH zauzeti prva naredna ekipa koja je to zaslužila po plasmanu, a ta ekipa je NK Metalleghe BSI iz Jajca, koji je zauzeo 11. mjesto u prošloj sezoni Premijer lige BiH.
mada, nesto i nisam siguran da ce MTLGH da se takmici ako do ovoga dodjedok sa druge strane, olimpik se bas fino pojacava i sprema za sledecu sezonu
![]()
![]()
mozda oni znaju nesto sto mi ostali ne znamo![]()
![]()
![]()
Da ali je problem sto mora biti 12 timova. Nije bilo skracenja lige.Signore je napisao/la:Mene bi zacudilo, jer bi to bilo protivno svim propisima. To da zadnji mora ispasti zahtjeva UEFA. U ligu nitko ne mora uci, ali zadnji mora ispasti. Moze se igrati s 11, ali nikako s dvanaestim Olimpicom. Oni su ispali 100%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.