Pa trebala bi biti. Što bi to mogla biti naglo prekinutaCartman je napisao/la:Je li sutra pressica? Sve su prilike da ce bit naglo prekinuta, ali eto.![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Pa trebala bi biti. Što bi to mogla biti naglo prekinutaCartman je napisao/la:Je li sutra pressica? Sve su prilike da ce bit naglo prekinuta, ali eto.![]()
Ovi ce probat sa pitanjima oko Moyesa, Giggs ce ih kulturno zamolit da predju na druga pitanja 2-3 puta, i onda ce neko iz odjela za medije prekinut to sve, u stilu Sjeverne Koreje.Belmin6 je napisao/la:Pa trebala bi biti. Što bi to mogla biti naglo prekinutaCartman je napisao/la:Je li sutra pressica? Sve su prilike da ce bit naglo prekinuta, ali eto.![]()
![]()
Fabregasa cijenite 5 mil vise od Shawa.dr.van nostrand je napisao/la:United confident of landing Shaw (around £30m) and still want Fabregas £35m.
Two & a half menOnlyUnited je napisao/la:Bit ce zanimljivo vidjeti da li ce Fella izboriti mjesto u prvih 11...
Naletih na ovo
Zaboravljas jednu bitnu stavku. Shaw je ponajbolji mladi bek u Evropi trenutno po mnogima sto bi mu i samo nakucalo cijenu, ne na cijelih 30 milki naravno ali bi je podiglo znatno ali je on Englez, mladi Englez koji igra u Engleskoj ligi, ti ljudi svojim igracima znaju kulturno dizati cijenu cak i do pretjerivanja. Sto je najgore, prolazi im.Rajaz je napisao/la:Fabregasa cijenite 5 mil vise od Shawa.dr.van nostrand je napisao/la:United confident of landing Shaw (around £30m) and still want Fabregas £35m.Pa to nema u pm. I sto je najgore ne bi me iznenadilo da se desi ovaj scenario.
Običaj je da Englezi svoje igrače precjenjuju.Čuj 30 mil Shaw.Rajaz je napisao/la:Fabregasa cijenite 5 mil vise od Shawa.dr.van nostrand je napisao/la:United confident of landing Shaw (around £30m) and still want Fabregas £35m.Pa to nema u pm. I sto je najgore ne bi me iznenadilo da se desi ovaj scenario.
Nemoj ti o financijama svega ti. Sjecamo se svi tvojih ranijih bisera na ovoj temi.Saurman je napisao/la:Običaj je da Englezi svoje igrače precjenjuju.Čuj 30 mil Shaw.Rajaz je napisao/la:Fabregasa cijenite 5 mil vise od Shawa.dr.van nostrand je napisao/la:United confident of landing Shaw (around £30m) and still want Fabregas £35m.Pa to nema u pm. I sto je najgore ne bi me iznenadilo da se desi ovaj scenario.
Sve sam ja stavke uzeo u obzir. Ok, ako Shaw kosta 30 mil ( a ne kosta naravno, ali ajde recimo da vrijedi ) kolika je onda realna cijena jednog veznjaka kakav je Fabregas, 100 miliona ?Rooney88 je napisao/la:Zaboravljas jednu bitnu stavku. Shaw je ponajbolji mladi bek u Evropi trenutno po mnogima sto bi mu i samo nakucalo cijenu, ne na cijelih 30 milki naravno ali bi je podiglo znatno ali je on Englez, mladi Englez koji igra u Engleskoj ligi, ti ljudi svojim igracima znaju kulturno dizati cijenu cak i do pretjerivanja. Sto je najgore, prolazi im.Rajaz je napisao/la:Fabregasa cijenite 5 mil vise od Shawa.dr.van nostrand je napisao/la:United confident of landing Shaw (around £30m) and still want Fabregas £35m.Pa to nema u pm. I sto je najgore ne bi me iznenadilo da se desi ovaj scenario.
Meni se taj Coentrao svidja nenormalno.Od svih Portugalaca jedini kojeg simpatišem (izuzev CR-a i Nanija za koje se to podrazumijevaCartman je napisao/la:Ma luda je ta cijena za Shawa. Jest da ce se isplatit dugorocno, jer moze nam bit bek skoro 15 godina. Ali smo u vrlo zajebanoj situaciji, i pitanje je svakako mozemo li se toliko uzdat u tako mladog igraca sljedece sezone. Niko ne zna kako ce reagovat kad dodje na Old Trafford. Sjetite se kakve je probleme Bale imao na pocetku u Tottenhamu.
Odlican je on potencijal, ali ima i draze od drazeg. A vezni red mora bit apsolutni prioritet. Ne vjerujem u price da ce se potrosit 150-200 miliona funti, ipak su to Glazeri. Ima granica, ako dodje Shaw nece neko drugi i tako dalje. Kolasinac jest alternativa, ali tu je i Coentrao koji bi nas pojacao od prve sekunde i u kojeg mozemo vjerovat 100%.
nemoj bree da se pravis englezDukeOfWellington je napisao/la:Znači isto ti se moglo desit' I sa bilo kojim drugim klubom, tj. ti navijaš za United ma šta on predstavljao, navijaš za ime, apstraktan pojam.
Poštujem, ali znaj da postoje ljudi kojima to jednostavno nije dovoljno.
slazem se potpuno,lik jeAlanSmith14 je napisao/la: Meni je dovoljno bilo vidjet kako je sinoć u dzep stavio Robbena i jos stig'o da asistira, da bi se zakljucilo da je igrač za velike utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.