FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Evo sportsport bacio bombu da Bayo zeli Kolasinca..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Sa obzirom na to kako igra Alaba, ne čudi me što su mediji počeli tražiti zamjenu za njega, a naravno prvo će početi u svojoj avliji sa trenutno najboljim lijevim bekom u ligi. Zamisli u ekipi lijevo Kolašinca, a desno Kimmicha, pa svaku drugu utakmicu bi jedan bek fasovo crveni.
Pored Alabe taj potez bi bio ranga karriereende.
a mozda alaba planira da ide. pa mu se i zato igra preko qsljivo je napisao/la:Pored Alabe taj potez bi bio ranga karriereende.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ako ćemo večeras igrati ovu formaciju, pobjeda neće izostati.harden je napisao/la:Samo nek je 4231 sa Costom na krilu. Po meni smo najopasniji s njim i Robbenom na krilima.
momci sto se tice vecerasnje tekme ,za mene apsolutno beznacajna tekma ,bez neke volje da je uopste gledam..Sta je tu je karlu je izgleda doslo iz guzice u glavu da ova momcad najbolje zna i moze u fomaciji 4231,istina dugo je prakticno nismo igrali i vidi se tu skripa neka ,neka tromovost ali kad se razraditi i ako bude zdravlja bice to stroj mozda priblizan ono jupovom,da bude kao jupov ,jako teskop ,skoro nemoguc zbog mnogih faktora ,i samog bioloskog sata tada kljucnih igraca kod jupa sto zbog nekog drugog mentalitet koji je karlo dinio ,ali sigurno je da ko bude samo zdravlja i sloge i ove formacije da bise mogli blisko priblizii jupovm bajernu.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Ako budemo pola Juppovog Bayerna ja se neću brinuti. Ono je teška mašinerija svoje vrste bila 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:Ako budemo pola Juppovog Bayerna ja se neću brinuti. Ono je teška mašinerija svoje vrste bila
jupov bajern je bio motor V8, aovo je trenuto V6 s mogucnoscu povecanja performansi
necu nikad prezaliti sto pep guardiola barem 10 tekmi nije odigrao u 4231 form. bar uu nekom konitnuitetu za ove tri godine ,pa ako bi islo da to ostavi ,ako ne da nastavi po svome.Mada sam ubjedjen i da je islo da je pokusavao sa 4231 on bi opet rekao ne valja idemo moju igru.ali sta je tu je pep je otisao i hvala Bogu da je pep nasa proslost i iza nas

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Jeste vise dosadni sa jupovim bayernom, Pa yup kad je vodio taj bayern igraci su bili na svom maximumu, u najboljim godinama, zeljni trofeja, motivirani i sve.
-
- Kontakt:
Večeras jedna baš bezveze utakmica, vjerujem da neće imati niti nekog elana da se bore za pobjedu. Zbog renomea bi trebali pobijediti i nadam se da će se to desiti, ali jednostavno teško je motivisati igrače za jednu ovakvu utakmicu. Znam, dobili smo zadnjih 14 utakmica kod kuće i šteta bi bilo prekidati taj niz.
Što se tiče Alabe, trenutno je slabiji za 2 klase od Kolašinca i ne čude ovakvi natpisi.
Što se tiče Alabe, trenutno je slabiji za 2 klase od Kolašinca i ne čude ovakvi natpisi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Scholl je napisao/la:Jeste vise dosadni sa jupovim bayernom, Pa yup kad je vodio taj bayern igraci su bili na svom maximumu, u najboljim godinama, zeljni trofeja, motivirani i sve.

Momčo je pomalo ograničen (igračkiBundesliga je napisao/la: Što se tiče Alabe, trenutno je slabiji za 2 klase od Kolašinca i ne čude ovakvi natpisi.

Vom Jäger zum Gejagten
Kolašinac bi mogao biti dobar backup za Alabu što znači da bi Bernat mogao tražiti novog poslodavca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Kolašinac bi mogao biti dobar backup za Alabu što znači da bi Bernat mogao tražiti novog poslodavca.
To mi se sviđa

Mia San Mia
Neuer - Rafinha, Hummels, Alaba, Bernat - Sanches, Vidal, Thiago - Robben, Douglas, LewandowskiR32 je napisao/la:
Ulreich, Ribery, Martinez, Lahm, Muller, Badstuber, Kimmich
Jako divergentno razmišljanje @Saurman, meni to nije palo na pamet.
A večeras neka pirova pobjeda, slično kao što je City dva puta pobjeđivao nas kad se sastajasmo zajedno u grupi. Ako pobjedimo neće biti toliko važno, no ako izgubimo biće itekako važan parametar za daljni rad. Opet Rafinha, Bernat i Alaba zajedno u sastavu, ne bih sad da ih osuđujem, vjerujem da će momci(Rafinha i Bernat) dati 100% sebe u ovu utakmicu. Nadam se da će i Sanches proradit i da KONAČNO nećemo primiti pogodak u jednoj utakmici.
A večeras neka pirova pobjeda, slično kao što je City dva puta pobjeđivao nas kad se sastajasmo zajedno u grupi. Ako pobjedimo neće biti toliko važno, no ako izgubimo biće itekako važan parametar za daljni rad. Opet Rafinha, Bernat i Alaba zajedno u sastavu, ne bih sad da ih osuđujem, vjerujem da će momci(Rafinha i Bernat) dati 100% sebe u ovu utakmicu. Nadam se da će i Sanches proradit i da KONAČNO nećemo primiti pogodak u jednoj utakmici.

Zanimljiva postava u svakom slucaju. Drago mi je sto je Vidal back!!! Ali mi nikako nije jasno zasto se forsira 4-3-3 al eto, ne mozemo nista.
Stern des Südens
Carlo ti si lud
Zanimljiva postava, nisam siguran dal' smo ikako gledali ovakav vezni red do sada.

Zanimljiva postava, nisam siguran dal' smo ikako gledali ovakav vezni red do sada.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Eto nije Pep a opet 4 3 3.
Objektivnost.
Objektivnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.