FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Da nam je sad Gomeza, da pokaže kako se izvode slobodni udarci.
Gomez = poraz vs Chelsea na Allianz Arene, po tome ću ga uvijek pamtiti, te onoj utakmici protiv Intera kući kada smo ispali, kada je promašio petnaest 100% šansi.
Definicija igrača kojem je kašika upala u med.
Definicija igrača kojem je kašika upala u med.
Zato je i otjeran iz Bayerna. Mandzo nije zabijo ali je zabio kad treba.
100%sljivo je napisao/la:Zato je i otjeran iz Bayerna. Mandzo nije zabijo ali je zabio kad treba.

Gomez zabije 4 gola, nema ga tri utakmice, zabije 3 pa ga opet nema.
Čovjek mi je zgadio fudbal da ga nisam gledao mjesec dana, što dalje mu kuća od Munchena bila.
- Nerminovic
- Kontakt:
citam da Boateng nece igrati protiv Atletika, ima problema sa misicem 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Spavaš li mirno Pjaniću Miraleme?Klare je napisao/la:daj meni 10 puta da šutnem ima bar 2 puta da je zavijemgeronimo je napisao/la:Ma Klare će to slikovitije objasniti
Trebamo biti zahvalni što imamo Lewu a ne neku krampu, slažem se sa ovim dijelom vezano za karakter ali igrački mu se nema šta puno za prigovarati s obzirom da je jako teško naći bolju zamjenu. Ima Robert hrpu svojih mana naravno, ne kažem da nije tako. U ovom trenutku ja bih ga mijenjao samo za Suareza.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nerminovic
- Kontakt:
Gomez je meni nevjerovatno drag, pa cak i jedan od najdrazih napadaca u Bayern zadnjih 10-15 godina...sve zavisi kako gledas fudbal, jest' da je on qurcina od igraca ali volim tih klasicnih napadace ciji je primarni zadatak zabijanje golova, nije sala covjek u 115 utakmica zabio 70 i nesto...previse je ponekad znao gusiti igru (isto kao Mandzukic) ali je svoj posao u Bayern odradio fenomenalnoNeutral je napisao/la:100%sljivo je napisao/la:Zato je i otjeran iz Bayerna. Mandzo nije zabijo ali je zabio kad treba.![]()
Gomez zabije 4 gola, nema ga tri utakmice, zabije 3 pa ga opet nema.
Čovjek mi je zgadio fudbal da ga nisam gledao mjesec dana, što dalje mu kuća od Munchena bila.

BackSpace United
BackSpace United
Neću da spominjem sve njegove sezone, recimo sezona 2010/2011, 32 utakmice 28 golova, a nije zabio na trinaest utakmica, ispali od Intera jer je promašivao zicere u prvom poluvremenu.
2011/2012, 33 utakmice, 26 golova, nije zabio na 18 utakmica čak, u finalu izgubili od Chelsea kući kada nije okean mogao pogoditi.
To su njegove dvije uspješne godine kod nas. Brojke znaju zavarati nekad
2011/2012, 33 utakmice, 26 golova, nije zabio na 18 utakmica čak, u finalu izgubili od Chelsea kući kada nije okean mogao pogoditi.

-
- Kontakt:
Sutra se najavljuje maksimalan napor da se ostvari pobjeda unatoc tome sto nam ne igra nista osim casti.Ipak radi samopuzdanja bi bilo da dobro da napokon pobijedimo jednu jacu utakmicu i utjeramo svima strah u kosti prije zdrijeba u kojem nismo u najboljoj poziciji.
Fali boateng zbog problema sa ramenom i standarno coman i green.Alonso i badstuber se vracaju u kadar,vidal je sve bolje i moze se ocekivati njegov nastup u prvih 11.
Inace ,od iduce sezone nas ocekuju i velike promjene u omladinskoj skoli sa dovrsavanjem omladinskog centra.Pod imperativom je ulazak u trecu ligu kao.Heiko vogel ce dobiti pomoc vjerovatno u liku Salihamiđica.
Ocekuje se da minimalno u tri godine proizvedemo jednog igraca.To je zapravo segment kluba gdje nam treba najvise napretka
Fali boateng zbog problema sa ramenom i standarno coman i green.Alonso i badstuber se vracaju u kadar,vidal je sve bolje i moze se ocekivati njegov nastup u prvih 11.
Inace ,od iduce sezone nas ocekuju i velike promjene u omladinskoj skoli sa dovrsavanjem omladinskog centra.Pod imperativom je ulazak u trecu ligu kao.Heiko vogel ce dobiti pomoc vjerovatno u liku Salihamiđica.
Ocekuje se da minimalno u tri godine proizvedemo jednog igraca.To je zapravo segment kluba gdje nam treba najvise napretka
- Nerminovic
- Kontakt:
slabo se toga sjecam, moze biti sto godinama treniram da sto vise zaboravim tih promasaja...jos samo penal da izbacim iz glave i eto me k'o novcatNeutral je napisao/la:Neću da spominjem sve njegove sezone, recimo sezona 2010/2011, 32 utakmice 28 golova, a nije zabio na trinaest utakmica, ispali od Intera jer je promašivao zicere u prvom poluvremenu.

BackSpace United
BackSpace United
Prvo poluvrijeme protiv Intera pogledaj obavezno opet, skini sa torenta ili nađi na youtube. Doslovno smo trebali 5 golova dati, na kraju nas ljudi izbaciše

Da se u fudbalu ispada i gubi zbog napadača Barcelona ne bi nikad izgubila, ne mogu Gomeza krivit za taj poraz protiv Intera ili još gore za poraz protiv Chelsea, više nam je donio nego odnio, zabijo je makar protiv sitniša što nam trenutno fali u ekipi. Mada ne igramo ni protiv krupnijih ništa bolje trenutno. Ako je Gomezu upala kašika u med 2-3 godine onda je i Inzaghiju upala karijera u med.
Treba imati nekad i srece. Da je valjao ne bi ispao iz ekipe od Mandze niti bi presao u prosjecne timove.
Boateng out za večerašnju revijalnu utakmicu koju će naši sigurno ozbiljno shvatiti.
Šteta što je prijateljska, a dobro je što će biti rotacija.
Mislim da ćemo igrati u najjačem mogućem sastavu, ipak je neki rejting u pitanju.
-
- Kontakt:
Po najavi
Neuer
rafinha,martinez,hummels,bernat
vidal-thiago
robben,muller,costa
lewi
Njace sto uopce imamo u ovom trenutku,javi i boa su tu negdje s tim da je javi trenutno ispred boatenga,lahm nije izuzev imena ispred rafinhe dok ni alaba nije u formi iz 2013 tako da nije puno ispred bernata
Po meni dobar sastav,bit ce interesantno vidjeti mozemo li sa ovom fleksibilnijom napadackom opcijom protiv najbolje obrane svijeta
Neuer
rafinha,martinez,hummels,bernat
vidal-thiago
robben,muller,costa
lewi
Njace sto uopce imamo u ovom trenutku,javi i boa su tu negdje s tim da je javi trenutno ispred boatenga,lahm nije izuzev imena ispred rafinhe dok ni alaba nije u formi iz 2013 tako da nije puno ispred bernata
Po meni dobar sastav,bit ce interesantno vidjeti mozemo li sa ovom fleksibilnijom napadackom opcijom protiv najbolje obrane svijeta
Samo nek je 4231 sa Costom na krilu. Po meni smo najopasniji s njim i Robbenom na krilima.
Jel' Kingsley živ uopće?
Jel' Kingsley živ uopće?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba ih razvalit večeras da i mi osjetimo kako je pobijedit Atletiko 

Coman je povrijeđen, mislim da je članak noge u pitanju.harden je napisao/la:Jel' Kingsley živ uopće?
da li mozemo do pobjede

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.