Kolika neznalica moras biti,pa da osporavas njegove kvalitete.

Zasluzuje svaki novcic, koji trazi produzenje ugovora.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma nemam ti ja tu šta slikati, nije mi ovaj Poljak za umjetnosti.geronimo je napisao/la:Ma Klare će to slikovitije objasniti
i meni je zanimljiv.Klare je napisao/la:ovaj Kordoba opet silovao naše defanzivce, evo čak ni Martin nije u duel s njim mogao, mislim da ga trebamo kupiti.
Previsoko idu zato sto je to Javi-u prirodno a Hummels je navikao igrati sa jednim dublje postavljenim CB-om. Bojim se ako ova dva CB-a budu tandem u velikim utakmicama da ce biti propuha.isakovich je napisao/la:Ova bi tekma trebala biti jedan timski update, da vide da mogu sta hoce u bl,vratiti rezultat i ne posustati u borbi.
Previsoko nam idu dva zadnja,ne znam kako to karlo dopusta,uz to lahm i alkantara dvojac koji nije najsretniji ni za koga ni napred ni nazad.Da je tu bio dvojac Martin Tiago to bi bilo ekstra al ovako, kontre nas ubiše
Nije tačno, previsoko stoje jer nam je to stil igre već nekoliko godina. Nije ovdje stvar u pojedincima već je jednostavno takav sistem igre kod Bayerna. I Boa i Badstuber stoje visoko kada igraju. Real na AA, Atletico na AA i Griezmanov gol, u oba slučaja zadnja linija na centru. Nije to nikakav novitet i to postoji otprije.dsulejm je napisao/la:Previsoko idu zato sto je to Javi-u prirodno a Hummels je navikao igrati sa jednim dublje postavljenim CB-om. Bojim se ako ova dva CB-a budu tandem u velikim utakmicama da ce biti propuha.
pa druze i ronaldo opuca 20 slobodnjaka dok jedan udje ne znam kako mozes reći da je sreća bila kad nije mogo preciznije nikako, majstorskiKlare je napisao/la:Ma nemam ti ja tu šta slikati, nije mi ovaj Poljak za umjetnosti.geronimo je napisao/la:Ma Klare će to slikovitije objasniti
Koji mu bješe ovo slobodnjak, 11, prethodnih 10 otišlo u nepovrat i zaborav, daj meni 10 puta da šutnem ima bar 2 puta da je zavijem,
a ovaj 11 reklo bi se dobar, ali nema tu kuveta, nema snage, nema rotacije ta lopta, sreća pa ode u malu mrežu, sreća pa mu se sreća osmjehnu, jer da bješe malo dalje od stative golmani ovo lako smiruju.
Ima Poljak veliku karaktrenu manu, i zbog toga mi ne prija,
a raduje se ovom slobodnjaku ki da je Ameriku osvojio.![]()
Lam sinoć na šestici odličan ljudi, njegova ponajbolja utakmica na toj poziciji.
Kimih na beku igra ljudi, ima tu još nekih propusta defanzivno, ali momak igra.
I što mi je posebno drago konačno jedan bek koji ima odmjeren oštar centaršut, treba da izvodi kornere, ne znam šta mu se Roben tu upliće kad mu Kimih može časove držati, nikad Arjen to nije znao raditi.
Dobra sinoć partija naših, sve je to smisla imalo, fino se branili, fino rastrčani bili, nemam im ja šta zamjeriti.
Jedino što bih predložio, ovaj Kordoba opet silovao naše defanzivce, evo čak ni Martin nije u duel s njim mogao, mislim da ga trebamo kupiti.
Robert je pucao slobodnjake i ranije, efikasan nije bio.coelho41 je napisao/la:Gledam ovaj Lewin gol sa koliko prefinjenosti izveden slobodnjak, a prvo se neko žalio što se Lewa forsira da bude prvi izvođač slobodnjaka, e zbog ovoga. Treba ga pustit i da puca penale i da slobodnjake izvodi. Na treninzima sam čak i gledao kako Muller izvodi slobodne udarce dobro, mada nikad to nije prenio na teren, ipak je druga dimenzija trening i prava utakmica kad si izmoren i kad moraš izvuć iz petnih žila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.