FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Vadi Messija **** mu mater u **** više nezahvalnu boli me **** šta je uradio za klub ovo je bruka najgora igra Barce u zadnjih 10 godina jel stid ovih plaćenika
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Re: Odg: FC Barcelona
Jedan navijac Barce za Messia ovo ne smije izjaviti.Vandelanoite je napisao/la:Vadi Messija **** mu mater u **** više nezahvalnu boli me **** šta je uradio za klub ovo je bruka najgora igra Barce u zadnjih 10 godina jel stid ovih plaćenika
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
- JoseMourinho
- Kontakt:
play99nnoo88 je napisao/la:Koja sifra je na ovom TVivet.tv je li zna neko.
-
- Kontakt:
Ne navijam ja za Messija nego za Barcu. Nije veći od kluba ako mu se ne igra nek se oprosti.LFC_YNWA je napisao/la:Jedan navijac Barce za Messia ovo ne smije izjaviti.Vandelanoite je napisao/la:Vadi Messija **** mu mater u **** više nezahvalnu boli me **** šta je uradio za klub ovo je bruka najgora igra Barce u zadnjih 10 godina jel stid ovih plaćenika
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Alves i vezni red dominiraju haha
Grupa i to je to u LP
Grupa i to je to u LP
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Messi glavom

-
- Kontakt:
Smijurija
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
ŠššVandelanoite je napisao/la:Smijurija
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
pa u pravu je frajer....smijurija teža
**** gol, ovo je smeće od igre

**** gol, ovo je smeće od igre

Sreca pa stize reprezentativna pauza. Lose do bola, ali ne mijenjaju se stvari preko noci pa nisam ni ocekivao odjednom bajnu igru. Ne znam, nisam optimist.
Za ono sto Lucho zeli nama bi trebali neki Yaya Toure, Pogba/Vidal i slicni.. Jbte to tako ne ide u ovom klubu.
Za ono sto Lucho zeli nama bi trebali neki Yaya Toure, Pogba/Vidal i slicni.. Jbte to tako ne ide u ovom klubu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Htjeli ili ne priznati Xavijevo je proslo. Gotivim ga i drag mi je igrac ali on nema vise sta ponuditi u ovim jakim tekmama. I mislim da ne treba igrati, Barsa treba razmisljati i za sljedecu sezonu, jer ko ce ga zamjeniti ako niko ne dobija priliku.
jesu li ovi kad culi za rijec fair play...mozda igraci barselone odlicne fudbalske osobine...ali ljudske 

Samo Sarajevo
Lucho je skroz razbio sredinu Barce
koji levat od trenera
pa gdje ti trokut , 'bem te mahnita....Busquets, Xavi, Rakitić razvuceni totalno, nikakve konekcije, samo lutaju ko muha bez glave... Alves više ima loptu u posjedu od njih

pa gdje ti trokut , 'bem te mahnita....Busquets, Xavi, Rakitić razvuceni totalno, nikakve konekcije, samo lutaju ko muha bez glave... Alves više ima loptu u posjedu od njih

Nije Xavijevo vrijeme proslo, niti Iniestino, samo se ne snalaze tj. ne mogu pokazat najbolje od sebe u ovakvoj igri i zamislima trenera. Pa tako ni Rakitic. Nesto tu jbeno ne stima, pa imas same tehnicare u vezi, a gradis igru po necem trecem...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
U pravu si jer fakat nije primio pet lopti. Ne znam kakva mu je uloga. Sad igrate sve preko krila cini mi se tako da on manje ucestvuje u igri.
pricas o situaciji kad u svom napadu igraci Ajaxa nisu htjeli izbaciti loptu i kad su je izgubili onda bi Barca trebala zaustavljati opasan napad, unatoc cinjenici da Ajax to nije uradiokanarinac je napisao/la:jesu li ovi kad culi za rijec fair play...mozda igraci barselone odlicne fudbalske osobine...ali ljudske

Bio je onaj period kad pet minuta nisu mogli uzeti loptu Ajaxu. Lucho bolan šta to radiš, ovo je yebena smijurija.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ma nema to veze sa Xavjem, niti bilo kojim igracem....ovdje je problem u sistemu igre, covjek odustao od trokutamuamerc je napisao/la:Htjeli ili ne priznati Xavijevo je proslo. Gotivim ga i drag mi je igrac ali on nema vise sta ponuditi u ovim jakim tekmama. I mislim da ne treba igrati, Barsa treba razmisljati i za sljedecu sezonu, jer ko ce ga zamjeniti ako niko ne dobija priliku.

ne možeš tako gledati, individualno na igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.