FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Rinuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Rinuka » 14 dec 2015, 17:01

ultrasegamega je napisao/la:Sto su se drugoligasi nafurali da su veliki klub...
Sloboda je jedan od najvecih klubova u Tuzlanskom kantonu, htjeli mi to priznati ili ne :mrgreen: :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 dec 2015, 17:19

Rinuka je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:Sto su se drugoligasi nafurali da su veliki klub...
Sloboda je jedan od najvecih klubova u Tuzlanskom kantonu, htjeli mi to priznati ili ne :mrgreen: :mrgreen:
Mislim da je vrijeme da tu činjenicu svi apsolviramo! Sloboda je u top 3 kluba tu. :kafa:

Ali ovaj @zeza navija više za nas nego za istu, pa on je ovdje više smijeha donio nego na pdf-u Slobode puta deset... :clap: :clap:
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 dec 2015, 18:35

Mandrake je napisao/la:Izgleda ko da smo se trampili, vi nama Todorovića, mi vama Denija :D Iako smatram da je Todorović kompletniji igrač od Denija, no meni je on uvijek bio drag jer stvarno gine na terenu, no činjenica jest da poslije ozljede i poduže pauze, to nije bio isti igrač... meni ga je žao, ali u nas ga je jednostavno konukrencija pojela i napravila rezultat, a svi znamo da se od stare slave ne živi, tako da sve ostale teorije zavjere padaju u vodu! Njemu novi početak može samo dobro doći, pa tako isto možda i vi napravite pun pogodak kao i mi sa Todorovićem, u svakom slučaju sretno i sportski pozdrav ;)
Baš sam jučer il prekjučer na glavnoj temi rekao da je možda i najveća greška današnje uprave Sarajeva što su onako olako otpustili Todorevića. Pa mogu slobodno reći da mi je jedan od dražih igrača bio... Koliko mislim da je greška FKS što smo raskinuli s njim je i činjenica što sam zadnjih nekoliko utakmica protiv zrinjskog najviše strahovao baš od njega. Čak koliko me pamćenje služi imao je dobru šansu prošle sezone kada smo vas dobili na Koševu 1:0, on je ostao sam pred Delačem, al nije se najbolje snašao, srce mi je tada stalo. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 dec 2015, 19:13

Zagor je napisao/la:
Mandrake je napisao/la:Izgleda ko da smo se trampili, vi nama Todorovića, mi vama Denija :D Iako smatram da je Todorović kompletniji igrač od Denija, no meni je on uvijek bio drag jer stvarno gine na terenu, no činjenica jest da poslije ozljede i poduže pauze, to nije bio isti igrač... meni ga je žao, ali u nas ga je jednostavno konukrencija pojela i napravila rezultat, a svi znamo da se od stare slave ne živi, tako da sve ostale teorije zavjere padaju u vodu! Njemu novi početak može samo dobro doći, pa tako isto možda i vi napravite pun pogodak kao i mi sa Todorovićem, u svakom slučaju sretno i sportski pozdrav ;)
Baš sam jučer il prekjučer na glavnoj temi rekao da je možda i najveća greška današnje uprave Sarajeva što su onako olako otpustili Todorevića. Pa mogu slobodno reći da mi je jedan od dražih igrača bio... Koliko mislim da je greška FKS što smo raskinuli s njim je i činjenica što sam zadnjih nekoliko utakmica protiv zrinjskog najviše strahovao baš od njega. Čak koliko me pamćenje služi imao je dobru šansu prošle sezone kada smo vas dobili na Koševu 1:0, on je ostao sam pred Delačem, al nije se najbolje snašao, srce mi je tada stalo. ;)
on i Vušljanin su imali zalaganje za 11 od mogućih 10, za svaku tekmu, međutim po umijeću s loptom su dosta tanki, brzina, tehnika, itd. sve što moderno krilo evropskog kluba treba imati.....i zbog toga su otišli, inače Lasta simpa momak, ništa loše o klubu do dan danas, ali mu je istok j.bo sve po spisku zbog udaranja i uletanja na zadnjoj tekmi..........
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 dec 2015, 18:07

Kakvi su to problemi na relaciji Simeunović-FK Sarajevo? Još nije potpisao?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 dec 2015, 19:20

Nemamo budjet :(((
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 17 dec 2015, 19:25

Drugari nemojte se obazirati ba na pojedinice. Sretan nastavak sezone , pa da do zadnjeg kola borimo se za titulu, pa neka bolji na kraju pobjedi i osvoji . Pozdrav iz Tuzle :bih:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 dec 2015, 20:07

TaRgEt_ je napisao/la:Drugari nemojte se obazirati ba na pojedinice. Sretan nastavak sezone , pa da do zadnjeg kola borimo se za titulu, pa neka bolji na kraju pobjedi i osvoji . Pozdrav iz Tuzle :bih:
takoe, brat moj :bih:
1946

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 dec 2015, 20:22

TaRgEt_ je napisao/la:Drugari nemojte se obazirati ba na pojedinice. Sretan nastavak sezone , pa da do zadnjeg kola borimo se za titulu, pa neka bolji na kraju pobjedi i osvoji . Pozdrav iz Tuzle :bih:
Ako si mislio na moj post, a mislim da jesi, ne znam u čemu je problem...
Dobio sam info da ima nekih problema sa potpisom Simeunovića za FKS i pitao sam ljude koji navijaju za Sarajevo u čemu je problem, čisto informativno i bez loše namjere...
Ne znam zašto si se, cjenjeni kolega forumaš, osjetio prozvanim da komentiraš to a nisi navijač ili simpatizer Sarajeva...
Mislim da im nije potreban odvjetnik iz Tuzle da ih brani,znaju oni to i sami ako treba...pozz

p.s. Za titulu će se boriti Zrinjski, Široki i Sarajevo..kao i svake sezone ( nedostaje jedino Željo, koji je ove godine malo lošiji )...pozz2
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 17 dec 2015, 21:22

Ako si mislio na moj post, a mislim da jesi, ne znam u čemu je problem...
Dobio sam info da ima nekih problema sa potpisom Simeunovića za FKS i pitao sam ljude koji navijaju za Sarajevo u čemu je problem, čisto informativno i bez loše namjere...
Ne znam zašto si se, cjenjeni kolega forumaš, osjetio prozvanim da komentiraš to a nisi navijač ili simpatizer Sarajeva...
Mislim da im nije potreban odvjetnik iz Tuzle da ih brani,znaju oni to i sami ako treba...pozz

p.s. Za titulu će se boriti Zrinjski, Široki i Sarajevo..kao i svake sezone ( nedostaje jedino Željo, koji je ove godine malo lošiji )...pozz2[/quote]

Decko opusti se mislio sam na ove svoje iz Tuzle nemoj molim te da si nervozan , ako ti kasni menstruacija nisam ja kriv :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 dec 2015, 22:50

PiazzaGrande je napisao/la:Kakvi su to problemi na relaciji Simeunović-FK Sarajevo? Još nije potpisao?
Davno dogovoren ... sad je pitaje da li je potrreban jer se ganjaju neki drugi igraci ... ali jos cemo vdijeti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 dec 2015, 23:43

PiazzaGrande je napisao/la:Kakvi su to problemi na relaciji Simeunović-FK Sarajevo? Još nije potpisao?
Ne moze se nazvati problemom. Sam je sebi stvorio problem sto je izjavio da je dogovorio sa klubom sve, a ustvari bio treca opcija na svojoj poziciji koju ganjamo. Ima i vecih prioriteta od njega. Trenutno je na cekanju kod Jesica, jer Sef ima u planu neke koji su izletili iz Bugarske. Nista vise. Sam je kriv
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 dec 2015, 01:09

TaRgEt_ je napisao/la:Ako si mislio na moj post, a mislim da jesi, ne znam u čemu je problem...

p.s. Za titulu će se boriti Zrinjski, Široki i Sarajevo..kao i svake sezone ( nedostaje jedino Željo, koji je ove godine malo lošiji )...pozz2

Decko opusti se mislio sam na ove svoje iz Tuzle nemoj molim te da si nervozan , ako ti kasni menstruacija nisam ja kriv :urnebes:[/quote]

Tata ti je dečko :crazy: što ne napišeš jasno na što si mislio...
Pusti menstruaciju,kako Azmirova i Jasminova prostata,iz prve ruke?

Pozz @RuleHz i @Pantelija

Ne znam,Ješić je puno igrača otpustio , gledao sam maloprije vas sastav iz ove sezone, pola igrača sa tog spiska je dobilo nogu...to nikad nije dobro...čini mi se iz ove pozicije da mu i previše vjerujete,dovešće neke igrače sa strane koji nisu ni jeftini a neku baš veliku razliku na terenu ne mogu napraviti i tu ćete se dobro iskeširati..a opet, 'ko zna, mozda ima viziju obraduje vas na kraju sezone...
Volim te bola'!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 dec 2015, 01:38

da igraci kao aleksandrov ne prave razliku na terenu aprosle godine rame uz rame sa realom i liverpulom, a tatomirovic, puzigaca i ostali otpusteni su nam bas ono top level pa ni slobodnih papira ne mogu naci klub...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 dec 2015, 10:16

PiazzaGrande je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ako si mislio na moj post, a mislim da jesi, ne znam u čemu je problem...

Decko opusti se mislio sam na ove svoje iz Tuzle nemoj molim te da si nervozan , ako ti kasni menstruacija nisam ja kriv :urnebes:
Tata ti je dečko :crazy: što ne napišeš jasno na što si mislio...
Pusti menstruaciju,kako Azmirova i Jasminova prostata,iz prve ruke?

Pozz @RuleHz i @Pantelija

Ne znam,Ješić je puno igrača otpustio , gledao sam maloprije vas sastav iz ove sezone, pola igrača sa tog spiska je dobilo nogu...to nikad nije dobro...čini mi se iz ove pozicije da mu i previše vjerujete,dovešće neke igrače sa strane koji nisu ni jeftini a neku baš veliku razliku na terenu ne mogu napraviti i tu ćete se dobro iskeširati..a opet, 'ko zna, mozda ima viziju obraduje vas na kraju sezone...[/quote]
@PiazzaGrande hoces mi vjerovati ako ti kazem da mi vise nijednom treneru ne vjerujemo 100%. Puno puta smo se opekli da bi 100% vjerovali nekome. Jedino sto je dobio ogroman + kod nas je to sto je jedini uradio nesto sto njegovi prethodnici iz prosle 2,3 godine nisu smjeli. Otjerao je alkohol ekipu i klandjije. I otvoreno rekao, da je njegovo proljece.

Ako uprava zajebe i sa njim i njihovo je otkucalo iako su milion dobrih stvari uradili izvukli nas iz ogromnih problema. Previsu lutaju zadnje 3 godine oko sportskog dijela jer su se oni uplitali u sportski dio. Sada je susta suprotnost. Jesi su ruuke potpunk slobodne da radi sta hoce i svaka greska u sportskom dijelu je njegova. A slusaj koga je sve i zasto otjerao.
1.Ivan Tatomirovic
2.Bojan Puzigaca
3. Mario Baric, sva trojica su glavni pokretaci u smjeni prethodna tri trenera FKS.
4. Ikande, kurcobolja i zajebancija na treningu 5.Ostrakovic kurcobolja i zajebancija na treningu.
To je to. Jos su blizu raskida bili Alispahic, Hebibovic,Stepanov ali u razgovoru sa Jesicom su obecali drugaciji pristup utakmicama i treninzima.
Benko npr nije igrao tri utakmice zbog tjelesne mase.
Mali Radovac takodje je zasrao stvar jer je svasta pricao raji kako je izbacen iz reprezentacije, tj lose pricao o svom izborniku za svoje godiste. Sve su to stvari koje su dosle do Jesica a on to ne tolerise.
Uscuplic je unakazio ovu ekipu koja je bila uigrana i sve jer su imali katastrofa pipreme na fizickom planu.
To su neke stvari koje nas tjeraju da vjerujemo u Jesica. Pojacanja koja se spominju su szvarno pojacanja u punom smislu te rijeci.

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 18 dec 2015, 10:54

Mehmed Alispahic zvani NUS hahaah
Cao vozdrica
Sad kad ode u mladost iz kaknja pa tamo eksplodira i to bas protiv nas nahebali smo :plac:
Zadnja izmjena: tamburica, dana/u 18 dec 2015, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 dec 2015, 10:58

tamburica je napisao/la:Mehmee Alispahic zvani NUS hahaah
Cao vozdrica
Sad kad ode u mladost iz kaknja pa tamo eksplodira i to bas protiv nas nahebali smo :plac:
Neka MashAllah. Nek ide gdje hoce samo sto dalje od nas. Frajer vuce hronicnu povredu a nece na operaciju. Za njega sa ovakvim razmisljanjem vise nema ozbiljnog fudbala.

macheta
Kontakt:

Post Postao/la macheta » 18 dec 2015, 12:55

Idu Alispahić i Hebibović.. Rekao sam vam ja da se sve rastalilo :wave: :lol:
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 dec 2015, 13:00

macheta je napisao/la:Idu Alispahić i Hebibović.. Rekao sam vam ja da se sve rastalilo :wave: :lol:
Sve kod Dine na privatnom racunu, odavno se to zna.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 dec 2015, 13:16

macheta je napisao/la:Idu Alispahić i Hebibović.. Rekao sam vam ja da se sve rastalilo :wave: :lol:
Jbga brate, sta ces. Uzese sve sebi, evo bas razmisljamo da u Antaliji razvezemo trans UPRAVA NAPOLJE. Sve uzeli sebi a mi 0 KM duga.
Dok ovi sto transparentno rade i sto ne varaju drzavu 4.8 miliona duga. Sta ces. Da nam je po jedan Misimovic i Bajramovic u upravi. Ali ne mozemo, nemamo tu filozofiju zivotnu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Simi i 13 gostiju.