Sloboda je jedan od najvecih klubova u Tuzlanskom kantonu, htjeli mi to priznati ili neultrasegamega je napisao/la:Sto su se drugoligasi nafurali da su veliki klub...

Sloboda je jedan od najvecih klubova u Tuzlanskom kantonu, htjeli mi to priznati ili neultrasegamega je napisao/la:Sto su se drugoligasi nafurali da su veliki klub...
Mislim da je vrijeme da tu činjenicu svi apsolviramo! Sloboda je u top 3 kluba tu.Rinuka je napisao/la:Sloboda je jedan od najvecih klubova u Tuzlanskom kantonu, htjeli mi to priznati ili neultrasegamega je napisao/la:Sto su se drugoligasi nafurali da su veliki klub...![]()
Baš sam jučer il prekjučer na glavnoj temi rekao da je možda i najveća greška današnje uprave Sarajeva što su onako olako otpustili Todorevića. Pa mogu slobodno reći da mi je jedan od dražih igrača bio... Koliko mislim da je greška FKS što smo raskinuli s njim je i činjenica što sam zadnjih nekoliko utakmica protiv zrinjskog najviše strahovao baš od njega. Čak koliko me pamćenje služi imao je dobru šansu prošle sezone kada smo vas dobili na Koševu 1:0, on je ostao sam pred Delačem, al nije se najbolje snašao, srce mi je tada stalo.Mandrake je napisao/la:Izgleda ko da smo se trampili, vi nama Todorovića, mi vama DenijaIako smatram da je Todorović kompletniji igrač od Denija, no meni je on uvijek bio drag jer stvarno gine na terenu, no činjenica jest da poslije ozljede i poduže pauze, to nije bio isti igrač... meni ga je žao, ali u nas ga je jednostavno konukrencija pojela i napravila rezultat, a svi znamo da se od stare slave ne živi, tako da sve ostale teorije zavjere padaju u vodu! Njemu novi početak može samo dobro doći, pa tako isto možda i vi napravite pun pogodak kao i mi sa Todorovićem, u svakom slučaju sretno i sportski pozdrav
on i Vušljanin su imali zalaganje za 11 od mogućih 10, za svaku tekmu, međutim po umijeću s loptom su dosta tanki, brzina, tehnika, itd. sve što moderno krilo evropskog kluba treba imati.....i zbog toga su otišli, inače Lasta simpa momak, ništa loše o klubu do dan danas, ali mu je istok j.bo sve po spisku zbog udaranja i uletanja na zadnjoj tekmi..........Zagor je napisao/la:Baš sam jučer il prekjučer na glavnoj temi rekao da je možda i najveća greška današnje uprave Sarajeva što su onako olako otpustili Todorevića. Pa mogu slobodno reći da mi je jedan od dražih igrača bio... Koliko mislim da je greška FKS što smo raskinuli s njim je i činjenica što sam zadnjih nekoliko utakmica protiv zrinjskog najviše strahovao baš od njega. Čak koliko me pamćenje služi imao je dobru šansu prošle sezone kada smo vas dobili na Koševu 1:0, on je ostao sam pred Delačem, al nije se najbolje snašao, srce mi je tada stalo.Mandrake je napisao/la:Izgleda ko da smo se trampili, vi nama Todorovića, mi vama DenijaIako smatram da je Todorović kompletniji igrač od Denija, no meni je on uvijek bio drag jer stvarno gine na terenu, no činjenica jest da poslije ozljede i poduže pauze, to nije bio isti igrač... meni ga je žao, ali u nas ga je jednostavno konukrencija pojela i napravila rezultat, a svi znamo da se od stare slave ne živi, tako da sve ostale teorije zavjere padaju u vodu! Njemu novi početak može samo dobro doći, pa tako isto možda i vi napravite pun pogodak kao i mi sa Todorovićem, u svakom slučaju sretno i sportski pozdrav
takoe, brat mojTaRgEt_ je napisao/la:Drugari nemojte se obazirati ba na pojedinice. Sretan nastavak sezone , pa da do zadnjeg kola borimo se za titulu, pa neka bolji na kraju pobjedi i osvoji . Pozdrav iz Tuzle
Ako si mislio na moj post, a mislim da jesi, ne znam u čemu je problem...TaRgEt_ je napisao/la:Drugari nemojte se obazirati ba na pojedinice. Sretan nastavak sezone , pa da do zadnjeg kola borimo se za titulu, pa neka bolji na kraju pobjedi i osvoji . Pozdrav iz Tuzle
Davno dogovoren ... sad je pitaje da li je potrreban jer se ganjaju neki drugi igraci ... ali jos cemo vdijetiPiazzaGrande je napisao/la:Kakvi su to problemi na relaciji Simeunović-FK Sarajevo? Još nije potpisao?
Ne moze se nazvati problemom. Sam je sebi stvorio problem sto je izjavio da je dogovorio sa klubom sve, a ustvari bio treca opcija na svojoj poziciji koju ganjamo. Ima i vecih prioriteta od njega. Trenutno je na cekanju kod Jesica, jer Sef ima u planu neke koji su izletili iz Bugarske. Nista vise. Sam je krivPiazzaGrande je napisao/la:Kakvi su to problemi na relaciji Simeunović-FK Sarajevo? Još nije potpisao?
TaRgEt_ je napisao/la:Ako si mislio na moj post, a mislim da jesi, ne znam u čemu je problem...
Dobio sam info da ima nekih problema sa potpisom Simeunovića za FKS i pitao sam ljude koji navijaju za Sarajevo u čemu je problem, čisto informativno i bez loše namjere...
Ne znam zašto si se, cjenjeni kolega forumaš, osjetio prozvanim da komentiraš to a nisi navijač ili simpatizer Sarajeva...
Mislim da im nije potreban odvjetnik iz Tuzle da ih brani,znaju oni to i sami ako treba...pozz
p.s. Za titulu će se boriti Zrinjski, Široki i Sarajevo..kao i svake sezone ( nedostaje jedino Željo, koji je ove godine malo lošiji )...pozz2
Tata ti je dečkoPiazzaGrande je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Ako si mislio na moj post, a mislim da jesi, ne znam u čemu je problem...
Dobio sam info da ima nekih problema sa potpisom Simeunovića za FKS i pitao sam ljude koji navijaju za Sarajevo u čemu je problem, čisto informativno i bez loše namjere...
Ne znam zašto si se, cjenjeni kolega forumaš, osjetio prozvanim da komentiraš to a nisi navijač ili simpatizer Sarajeva...
Mislim da im nije potreban odvjetnik iz Tuzle da ih brani,znaju oni to i sami ako treba...pozz
p.s. Za titulu će se boriti Zrinjski, Široki i Sarajevo..kao i svake sezone ( nedostaje jedino Željo, koji je ove godine malo lošiji )...pozz2
Decko opusti se mislio sam na ove svoje iz Tuzle nemoj molim te da si nervozan , ako ti kasni menstruacija nisam ja kriv
Neka MashAllah. Nek ide gdje hoce samo sto dalje od nas. Frajer vuce hronicnu povredu a nece na operaciju. Za njega sa ovakvim razmisljanjem vise nema ozbiljnog fudbala.tamburica je napisao/la:Mehmee Alispahic zvani NUS hahaah
Cao vozdrica
Sad kad ode u mladost iz kaknja pa tamo eksplodira i to bas protiv nas nahebali smo
Sve kod Dine na privatnom racunu, odavno se to zna..macheta je napisao/la:Idu Alispahić i Hebibović.. Rekao sam vam ja da se sve rastalilo![]()
Jbga brate, sta ces. Uzese sve sebi, evo bas razmisljamo da u Antaliji razvezemo trans UPRAVA NAPOLJE. Sve uzeli sebi a mi 0 KM duga.macheta je napisao/la:Idu Alispahić i Hebibović.. Rekao sam vam ja da se sve rastalilo![]()