Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma jos se uopste ne zna kakvi ce dresovi biti.
I ja mislim da ce i naredne sezone na njima biti logo ESB kao i ove godine. Znaci, dresovi ce biti poznati tek u julu
I ja mislim da ce i naredne sezone na njima biti logo ESB kao i ove godine. Znaci, dresovi ce biti poznati tek u julu
Gdje je taj tbj "BOG FUDBALA" bio protiv interaMonolog je napisao/la:Mislim da je ovo najveća glupost koju pročitah. Čisto sumnjam da je on u planovima Madriđana(mislim na Messija) jer su i oni sigurni da ga ne mogu dobiti. Dakle, ništa ni od ponude, a kamoli od transfera BOGA FUDBALA u Madrid.

Bolje neka ga u **** klubu uz Piqea i Ibrahimovica

"Raul" Made :1994/95 ;Exp. N/A
gdje je ronaldo bio protiv barcelone?
Casillas; Arbeloa, Marcelo, Albiol, Ramos; Gago, Xabi, Guti, Granero; Higuaín y Cristiano.
Ronaldo nije "BOG FUDBALA",Ronaldo je igrac i njega ce bit protiv farse.Ovo mu je tek prva sezona u RealuWolverine je napisao/la:gdje je ronaldo bio protiv barcelone?

A vi sto preuvelicavate igrace Barcelone to je smjesno...
"Raul" Made :1994/95 ;Exp. N/A
kod Piquea u dzepuWolverine je napisao/la:gdje je ronaldo bio protiv barcelone?

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
nije ronaldo igrao protiv barce samo u dresu realaEl_Pipita je napisao/la:Ronaldo nije "BOG FUDBALA",Ronaldo je igrac i njega ce bit protiv farse.Ovo mu je tek prva sezona u RealuWolverine je napisao/la:gdje je ronaldo bio protiv barcelone?
A vi sto preuvelicavate igrace Barcelone to je smjesno...
i dok je za manchu picio bio je odlicno cuvan
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
imali ko dobar live stream ??? da malo gledam kako ronaldo maltretira protivnicke igrache
ty unaprijed

- el_fenomeno
- Kontakt:
http://www.atdhe.net/18951/watch-real-m ... tic-bilbaoraha TM87 je napisao/la:imali ko dobar live stream ??? da malo gledam kako ronaldo maltretira protivnicke igrachety unaprijed
2:1 Higuain!
Sevilla 2:3
Sevilla 2:3
4-1
Ramos
BEnzema
Ramos
BEnzema
5:1 MArcelo

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
cestitke na pobjedi od 5:1
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
wow 101 gol ukupno hahahahhaha 

Sad se je nadati da ce Barcelona kiksati kod kuce protiv Valladolida, iako znamo da ce to biti jednu 4-5:0
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gledam statistiku meča i vidim da se igrala viktorija. No Real ne bi bio Real kad ne bi primio gol. Raduje me zgoditak Benzeme, možda to znači njegov ostanak(mada nikad nisam ni sumnjao u to) u bijelom dresu. Čestitke na ovom "ranjavanju" Bilbao-a, a ova sezona je po svemu nevjerovatna, počevši od Barcinih (vjerovatnih) 99 bodova, preko Realovih 98, i, nisam siguran, ali napisaću 101
postignut pogodak.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
cestitke na velikoj pobjedi veceras.
e sad se vidjelo sta znaci kaka'. nisam gledao prvo ali drugo jesam i moram reci da se on i ronaldo fenomenalno slazu. kaka je sve odradio kod benzeminog gola i donio je zivosti u igru.
Valjadolidu treba minimalno bod da ostane u ligi. Sigurno ce se boriti svim silama. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Vidim Real ima istu situaciju kao i United.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.