Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Slab Džeko danas, samo jedan komad. Stvarno bezveze.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
oooooo Rooney ruzno tele za tebe je Dzeko Pele
.

Jest vala,pokvario je ''umjetnicki dojam''.NoName je napisao/la:Slab Džeko danas, samo jedan komad. Stvarno bezveze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Bravo majstore, samo tako nastavi i titula najboljeg strelca lige je tvoja.
http://videos.sapo.pt/Zc4wBo4rz4Bo0fUMuipv
Zna li netko ko je ovaj Dzeko ... kakav covjek go danas zabi ... gdje je ovaj dosada bio ovo treba zvati u repku ...

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ma nudio se on savezu, al Usanovic je rekao da mi imamo pregrst takvih po evropi, a i Blaz Sliskovic kaze da i nije nesto posebno odigrao...kaze first time good-second time badkimbo je napisao/la:Zna li netko ko je ovaj Dzeko ... kakav covjek go danas zabi ... gdje je ovaj dosada bio ovo treba zvati u repku ...![]()
![]()
![]()

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
zlatan.edvin je napisao/la:Bravo majstore, samo tako nastavi i titula najboljeg strelca lige je tvoja.
fin gol

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ona dva odbrambena igraca nimberga jos neznaju gdje su maestralan pogodak bravo majstore
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Kakav je samo gol postigao Dzeko,pa ono je remek djelo!.. ubjedjen sam da ce Dzeko biti bolji za bar 30 % kad predje u neki veci klub..pa on da igra recimo u Bayernu na kontu bi imao 30 komada uto sam siguran..kako ima samo dobru kontrolu lopte,takav osjecaj za gol...ma bosanski Davor Suker!
On je Bosanski Edin Dzeko,glavom i bradom.k_c je napisao/la:Kakav je samo gol postigao Dzeko,pa ono je remek djelo!.. ubjedjen sam da ce Dzeko biti bolji za bar 30 % kad predje u neki veci klub..pa on da igra recimo u Bayernu na kontu bi imao 30 komada uto sam siguran..kako ima samo dobru kontrolu lopte,takav osjecaj za gol...ma bosanski Davor Suker!
Nikakvi duplikati i poredjenja ne idu kraj njegovog imena.
Unikat.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
bravo on je BOSANSKI EDIN DZEKO DOJAMANT...jedan i jedini ....harishp je napisao/la:On je Bosanski Edin Dzeko,glavom i bradom.k_c je napisao/la:Kakav je samo gol postigao Dzeko,pa ono je remek djelo!.. ubjedjen sam da ce Dzeko biti bolji za bar 30 % kad predje u neki veci klub..pa on da igra recimo u Bayernu na kontu bi imao 30 komada uto sam siguran..kako ima samo dobru kontrolu lopte,takav osjecaj za gol...ma bosanski Davor Suker!
Nikakvi duplikati i poredjenja ne idu kraj njegovog imena.
Unikat.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- ChelseaFann11
- Kontakt:
a jest ovaj dzeko bezobrazan...nastrada necija kamera iza gola xD

sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
Pa naravno da je bezveze jer sta je za dzeku jedan gol to kad dzeko da samo jedan je isto kao kad vedo ne postigne niti jdan .prema tome slab dzeko danas.NoName je napisao/la:Slab Džeko danas, samo jedan komad. Stvarno bezveze.

go,golcina,vrh...onaj proleti .....ma majstor ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Jest,al prije toga citas komenatre.slabo kretanje,ofo-ono.
Nesto kontam da je Dzeko u situaciji kao ova dvojica u Hoffy..ziv bi bio zakopan.
Nesto kontam da je Dzeko u situaciji kao ova dvojica u Hoffy..ziv bi bio zakopan.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa sta ocekujesharishp je napisao/la:Jest,al prije toga citas komenatre.slabo kretanje,ofo-ono.

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma Dzeko nikad nece biti ziv zakopan ako samo ove sezone postane prvi strijelac bundeslige a u repci uvjek zabija i nema razloga da bude ziv zakopan jer kod Bosnje su najbitniji golovi ako on zabije najvise recmo 20 golova , to je bosnji najbitnije a sad kako na koji nacin, koliko je sansi promasio ili koliko je jos golova mogao dati da je ar 50% sansi zabio ili koliko je bilo stativi i precki to BOSNJAMA uopste nije bitno.bitno je samo da je najbolji strijelac sa recimo npr 22 postignuta gola i to je to.johnnyHZ je napisao/la:pa sta ocekujesharishp je napisao/la:Jest,al prije toga citas komenatre.slabo kretanje,ofo-ono.
Nesto kontam da je Dzeko u situaciji kao ova dvojica u Hoffy..ziv bi bio zakopan.da ce reci da je sve savrseno
hahhaha nema kod Bosnje to
A ja sam siguran da dzeko nije ni blizu proslogodisnje forme jer da je u onoj formi od prosle godine on bi dosad imao skoro 40 golova jer toliko je sansi ove sezone ispromasivao pogotovo u prvom dijelu sezone.Samo da li to svaki Bosnjo bas i vidi , tesko.Ja vidim uglavnom da to dosad ovdje niti jedan bosnjo nije spomenuo, njegove promasaje ove sezone kojih jeste bilo jako mnogo, bez obzira na sve to je cinjenica.Ovo nije nikakva kritika dzeke nego jednostavno jedno osvrtanje na cjelu proslu sezonu bundeslige.
Da je zabio sve te golove onda ni Perez nebi imao dovoljno para za njega.
Tip je najbolji strelac BL tip je jos uz to naucinkovitiji igrac i sa asistencijama u ovakvom klubu koji je bio u krizi cjelu sezonu.
Znaci jos veci plus za njega i pametnom dovoljno.
Da je Messi sve pogodio Argentina se nebi zaebavala cjele kvalifikacije a u Spanskoj ligi imao bi vec 100 pogodaka.
Da je.......babi muda.......
Tip je najbolji strelac BL tip je jos uz to naucinkovitiji igrac i sa asistencijama u ovakvom klubu koji je bio u krizi cjelu sezonu.
Znaci jos veci plus za njega i pametnom dovoljno.
Da je Messi sve pogodio Argentina se nebi zaebavala cjele kvalifikacije a u Spanskoj ligi imao bi vec 100 pogodaka.
Da je.......babi muda.......

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
J te bosnjo u Gdudlas74 je napisao/la:Ma Dzeko nikad nece biti ziv zakopan ako samo ove sezone postane prvi strijelac bundeslige a u repci uvjek zabija i nema razloga da bude ziv zakopan jer kod Bosnje su najbitniji golovi ako on zabije najvise recmo 20 golova , to je bosnji najbitnije a sad kako na koji nacin, koliko je sansi promasio ili koliko je jos golova mogao dati da je ar 50% sansi zabio ili koliko je bilo stativi i precki to BOSNJAMA uopste nije bitno.bitno je samo da je najbolji strijelac sa recimo npr 22 postignuta gola i to je to.johnnyHZ je napisao/la:pa sta ocekujesharishp je napisao/la:Jest,al prije toga citas komenatre.slabo kretanje,ofo-ono.
Nesto kontam da je Dzeko u situaciji kao ova dvojica u Hoffy..ziv bi bio zakopan.da ce reci da je sve savrseno
hahhaha nema kod Bosnje to
A ja sam siguran da dzeko nije ni blizu proslogodisnje forme jer da je u onoj formi od prosle godine on bi dosad imao skoro 40 golova jer toliko je sansi ove sezone ispromasivao pogotovo u prvom dijelu sezone.Samo da li to svaki Bosnjo bas i vidi , tesko.Ja vidim uglavnom da to dosad ovdje niti jedan bosnjo nije spomenuo, njegove promasaje ove sezone kojih jeste bilo jako mnogo, bez obzira na sve to je cinjenica.Ovo nije nikakva kritika dzeke nego jednostavno jedno osvrtanje na cjelu proslu sezonu bundeslige.
nedo bog da je dzeko slucajno u vlasnistvu nekih od nasih komsija pa da je profulo jos pet puta tolko dizali bi ga u nebesa...al ne nas BOSNJO ce gledat u zube svemu pa i da je prvi strijelac u svim takmicenjima bilo bi opet 'alo nogometas zabijel se sta'
:S
al neka nama naseg dzekA

-
- Kontakt:
Dzeko prvi, wolfsburg deveti.
Da je u Bayern imao bi 25 golova!
Da je u Bayern imao bi 25 golova!