Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
kakve to veze ima bolan ne bio, babo ili tata isto je nesreco jedna. imam jedan prijeldog za tebe i slicne tebi. uzmi kalasnikov i lagano pred ambasadu. cuj nije tata nego babo. (ovo ti govori vjernik idiote)Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
4-IN-A-ROW
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo sam nekako i prizeljkivao, samo sto jos nisam vidio gol i slavlje poslije gola, nadam se da je bilo upuceno novorodjenom sinu.
Ljubi ga babo.

Ljubi ga babo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
jel neko gledo tekmu, kako je igro inače? na goal.com ocjena 3.5 uprkos postignutom golu 

E da te vidi baboemir_ je napisao/la:kakve to veze ima bolan ne bio, babo ili tata isto je nesreco jedna. imam jedan prijeldog za tebe i slicne tebi. uzmi kalasnikov i lagano pred ambasadu. cuj nije tata nego babo. (ovo ti govori vjernik idiote)Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.

-------------------Begović------------------
-
- Kontakt:
Prije rata, seljački je bilo govoriti "babo", a sad je to moderno. Razlog? Mnogo seljaka se doselilo u grad i to je to. Babo uopće nije muslimanski, jer se riječ "babo" prije rata koristilo na brdima oko Pala i ostalim mjestima. Tata ili babo - svejedno.Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.

U mom svijetu važe moja pravila
Nije tema ali cu ti odgovoriti.TheDinoRules je napisao/la:Prije rata, seljački je bilo govoriti "babo", a sad je to moderno. Razlog? Mnogo seljaka se doselilo u grad i to je to. Babo uopće nije muslimanski, jer se riječ "babo" prije rata koristilo na brdima oko Pala i ostalim mjestima. Tata ili babo - svejedno.Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
Ko ti je rekao to da BABO zovu seljaci, da te to nije poducio tvoj "tata"? Svaka mu cast sto te tako dobro vaspitao.
edit: Babo ili Baba je pravi Muslimanski naziv za oca dok tata koriste istocne komsije i sjevero-zapadne.
Zadnja izmjena: Buducnost, dana/u 29 okt 2011, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Moje iskrene cestitke Vedadu i njegovoj hanumi na dobitku sina.
Neka je zdrav i sretan!
Neka je zdrav i sretan!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vrh primitivizmaTheDinoRules je napisao/la:Prije rata, seljački je bilo govoriti "babo", a sad je to moderno. Razlog? Mnogo seljaka se doselilo u grad i to je to. Babo uopće nije muslimanski, jer se riječ "babo" prije rata koristilo na brdima oko Pala i ostalim mjestima. Tata ili babo - svejedno.Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma pusti ba te seljake sa doticnog portala, oni su, npr., Huntelaaru dali ocjenu 6, a covjek odlicno odigrao i uz to zabio 2 gola.teferič je napisao/la:jel neko gledo tekmu, kako je igro inače? na goal.com ocjena 3.5 uprkos postignutom golu
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
+1emir_ je napisao/la:kakve to veze ima bolan ne bio, babo ili tata isto je nesreco jedna. imam jedan prijeldog za tebe i slicne tebi. uzmi kalasnikov i lagano pred ambasadu. cuj nije tata nego babo. (ovo ti govori vjernik idiote)Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
- Kontakt:
el igro salihovic, znam da cu brze dobiti odgovor nego dasurfam 

strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ni na klupi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sreco Vedade.
Neka je ziv i zdrav .uronja!
Neka je ziv i zdrav .uronja!
Odlicno je sto Vedo ponovo zabio, golovi mu vracaju samopouzdanje, a igranjem ce biti u kondiciji. Stvarno je lijepo vidjeti da Vedo i Edin zabijaju. Moram se nadovezati na to babo-tata, ovdje u Libiji za oca govore baba kao i u cijelom arapskom svijetu. Tako se i u Turskoj govori, a govorilo se i bir vaktile i u cijeloj Jugi, ali naravno posto to babo zvuci muslimanski (jer su Arapi i Turci muslimani) nase komsije su skontale novi izraz u inat muslimanima i nastao je tata... babo-babuka tata-tatice-tajo pa birajte narode...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Cestitam mu na golu i zelim da mu malecki bude puno godina ziv, zdrav i pozitivan ko i njegov papi (
)
Insallah da bude jos mnogo golova do kraja sezone..

Insallah da bude jos mnogo golova do kraja sezone..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Vedi na sinu i jos jednom pogotku. Veliki povratak Vede i nadam se da ce ovako i nastaviti, jos kad se Sejo vrati, opet ce praviti dar-mar zajedno.
Bombarderu nastavi ovako i nadam se protiv Portugala barem 1 gol.
Bombarderu nastavi ovako i nadam se protiv Portugala barem 1 gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma, samo neka bombarduje, važno je da se Vedo vraća u formu iz zlatnih vremena Hoffenheima. Ah, da ne zaboravim, iskrene čestitke na dobivanju sina. 

Cestitke Vedi sto je postao Babo
i sto je to proslavio pogodkom.
P.S Babo se kaze na Turskom jeziku. Morao sam ovo napisati kad sam vidio da je neko napisao da je to talijanska rijec. Cuj talijanska

P.S Babo se kaze na Turskom jeziku. Morao sam ovo napisati kad sam vidio da je neko napisao da je to talijanska rijec. Cuj talijanska