Ja imam četiri para starki.Greivis je napisao/la:Starke su za luzere.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja imam četiri para starki.Greivis je napisao/la:Starke su za luzere.
Ma nisu. Niko nije rekao da jesu. Al u odnosu na starke dodju kao ok stvar.scorpion je napisao/la:Neka su AirMax vrhGreivis je napisao/la:Starke su za luzere.Interesuju me jedne, znam da su neke bas kvalitetne oko 100, ali ima li sta malo jeftinije??
Ni ja.Evolution87 je napisao/la:ja ih nikad u zivotu nisam obukao, niti cu.
Veze ti ne znaš.Greivis je napisao/la:Starke su za luzere.
Najjače patike, i vrijede ko 4 para tih tvojih starkiOtelo je napisao/la:Ni da mi ko plati ne bi ovo na nogu stavio![]()
![]()
![]()
![]()
ja imam 2 ,marsal 4 para.bagrcavi je napisao/la:Najjače patike, i vrijede ko 4 para tih tvojih starkiOtelo je napisao/la:Ni da mi ko plati ne bi ovo na nogu stavio![]()
![]()
![]()
![]()
Pogotovo ovako neka lijepa boja kao što je žuta ili zelena.
Aferim momciluko. Ocekujem sliku kao dokaz, dakako.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ja imam 4 para patika, i sve su NIKE![]()
+ tene za fudbala i one su Nike-ice, samo su mi kope Adidas.
Neki dan sam te vidio u ovim.LBJ MVP je napisao/la:Ne limvo ni starke ni air max.Čak ih izbjegavam.
Marsal je napisao/la:Neka samo ti nosaj bagrcavi takve tikepa, sigurno si ti bolji čovjek i veća faca i šmeker ako imaš skuplje patike od moja 4 para. Bravo, stvarno si momak legenda, za nezaborav.
Aferim momciluko.Marsal je napisao/la:Neka samo ti nosaj bagrcavi takve tikepa, sigurno si ti bolji čovjek i veća faca i šmeker ako imaš skuplje patike od moja 4 para. Bravo, stvarno si momak legenda, za nezaborav.
sto ti mene citav dan uhodiš po forumuGreivis je napisao/la:Aferim momciluko. Ocekujem sliku kao dokaz, dakako.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ja imam 4 para patika, i sve su NIKE![]()
+ tene za fudbala i one su Nike-ice, samo su mi kope Adidas.