Ja sam odgovorio u kontekstu toga da nasi juniori dominiraju, ne znam zasto takav ton u odgovoru. Super je da neko u BiH ima viziju kvalitetnog rada sa mladim igracima. Nadam se cemo u skorijoj buducosti i mi imati takav sistem, ipak je Celik ime, i treba tako da bude od pjetlica do seniora.dinodino2019 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 14:35Da pratis malo nogomet onda bi znao ko je Romari, kako je organizovan i ostalo. Imaju sjajan sistem i viziju, ali i novac, djeca iz cijele srednje boane dolaze kod njihzicer je napisao/la: ↑09 okt 2022, 14:20Ali ih ovi Romari maltretiraju vec nekoliko godina... ne kontam kako ekipa iz Viteza moze biti tako dominantna? Ipak je Zenica veci bazen za mlade talente. Sto se tice online shop-a, bilo bi dobro ali ako vec postoje nepremostive prepreke, ostaje nam da kupujemo na licu mjesta, zid na zapadu, pretplata na youtube, kuponi za utakmice, kupovina karata, puno je nacina da pomognemo nasem klubu. Molim dijasporu da se ukljuci, toliko je nasih ljudi vani, i kada bi svaku utakmicu 500 ljudi kupilo po dvije karte, to je 2000 KM samo od donatorskih karata! To su skoro dva 12.igraca svaku domacu utakmicu. Samo par klikova u mobilnoj aplikaciji vase banke...
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Pokupit kojeg juniora iz NK Romari,blizu im je Zenica i treninzi,svaki bi volio za seniore sigurno zaigrat i na Bilinom, jer kod nas u juniorima se razabralo što je valjalo, kad im Žuna ode iz juniora teško će se nositi sa ostalima, izuzev ako neko ispliva iz mlađih kategorija.Al prvo prije toga otjerat Pavleta, jer je čovjek degenerik za fudbal, đaba ti sve kad trener upropaštava mlade igraće.Dovedi bilo kojeg čovjeka koji veze s vezom nema o fudbalu i stavi ga blizu klupe nek sluša Pavleta, da čuje stručnjaka.."eto je tvoja", "druga..." itd. itd.Pa to je bogu plakat,a ne sumnjam u to da pinku uzima od pojedinih roditelja.
Sutra tekma i ostati na drugom mjestu, Kolina ovo danas lagano dobija u to nisam ni sumnjao.
Sutra tekma i ostati na drugom mjestu, Kolina ovo danas lagano dobija u to nisam ni sumnjao.
Izgleda da će 13. kolo, kada dočekujemo Kolinu, biti presudno za 1. mjesto
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Vidjet cemo, mozda Krivaja i Borac otkinu koji bod.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
**** Kolina trebat cemo se dobro napeti da ih dobijemo kuci, naravno nikakvi nasi kiksevi vise ne dolaze u obzir
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Samo Borac možda da im otkine bod i to možda.U velikom su naletu, ali mi moramo da igramo od utakmice do utakmice i nosimo bodove, kako god od nas sve zavisi jer imamo 2 utakmice sa njima kako god na kraju završi, ali još dosta ima da se igra nije ni polu sezona gotova, a posebno sto ti je 4 boda razlike između 1. i 5. na tabeli tako da ti to sve govori.
Tesko da ce Kolina izdrzati ovaj tempo do kraja prvenstva, to se i prosle godine vidilo sa bosnom, a i sa stupcanicom koja je imala srecu da je do proljetnog dijela napravila vecu zalihu. Mi da nismo imali pocetnickih kikseva prosle sezone, prvi bi zavrsili i vjerujem da nam sada po pitanju kondicije i drzanja ovog tempa ne moze niko parirati. Duga je sezona, ima jos da se igra.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Opusteno, Kolina je imala laksi raspored, stici ce i njih kiksevi. Mi smo podigli formu i samo se fokusirati na narednu utakmicu. Kolina takodjer prosla kup, kako je nama tako je i njima, i oni ce se dosta trositi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kolina nema omladinski pogon pa ne može u 1. ligu FBiH
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Upravu si, ali avejedno moramo biti prvi
Jedan prijedlog za fan shop. S obzirom da klub ima očigledno dobru saradnju sa Šibicom, uzeti 1-2 one bijele muške lutke, obući ih u dres, šorc i postaviti u kafić, kao na izlog. Najbolje bi bilo u šoping, ali trenutno nema pozicije, niti objekta za takvu saradnju
Nešto kao što je Sarajevo napravilo u Kanetu, pored Ekonomskog fakulteta.
Nešto kao što je Sarajevo napravilo u Kanetu, pored Ekonomskog fakulteta.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Rudar zadnji, losi su. Petica minimum veceras
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
- Kontakt:
Večeras igra Likce svi na Bilino
- limvolikce1945
- Kontakt:
Da dopunim:
Večeras igra LikČe
svi na Bilino, ne budite picke!
Re: NK Čelik Zenica
7-1 večeras
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Rudar mora pasti!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Veceras ocekujem 5+, da ih raskopusamo kao napolitanku. 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Zuna i Salkic od prve minute
Fin sastav, malo odmora za skolsa, vardu, karica, sijerkica i sivca.

Fin sastav, malo odmora za skolsa, vardu, karica, sijerkica i sivca.
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Idealno vrijeme,termin, svi svi na Bilino
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.