Moze Marsal pojest i popit

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Me pristajem da podjednaku participaciju, obzirom da on mora raditi 8god za stan, a ja 14.
Ma kakvi njemu je marka kucaJuventinissimo je napisao/la: ↑07 dec 2021, 22:16Obecao je @admin janje za forumasa godine, a vodi @Marsal ubjedljivo, tako da nema potrebe.
Kupit cemo kad pocnes banovati one sto zasluzuju, a ne po tvom slobodnom nahodjenju. Jedno 30-40% forumasa si promasaj napravio kada si ih banovao, dok dopustas drugima da orgije prave. Jbga dupli arsini kao i svugdje, nije uredu.
Kupio si me ovim
Ne mora značiti. Ako znaš šta i gdje si kupio, uvijek možeš prodati/izdati, zavisi od finansijske moći.
To ne znam, pitaj ove TuzlakeArtemisFowl je napisao/la: ↑08 dec 2021, 01:41Rado bih učestvovo u tom eventu, gdje se mogu prijaviti?
Ma kakva flaša vina, mi ćemo tebe na hadž, zaslužio si nakon korone da odeš na jedan dalek put.
Pao Mortem kao SDA. I dalje ima dovoljno da uđe u u finale, ali to mu je maksimum. Dobar dio navijača Sarajeva će glasati za Maršala, ako dođe do tog duela.Juventinissimo je napisao/la: ↑08 dec 2021, 08:34Nismo ga mi izabrali, vec tvoji ljubimci sa plbih pdf-a.
Mi cemo i ove godine izabrati Marsala (da, boljeg nemamo, ali on je nas Maneskin), medjutim njih je vise i izabrat ce Mortema.