Probaj na stari dobri nacin, bez prijave, pa onda probaj s tim svojim pa tek onda idi na carinu ako bas bez nje ne ide

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mozes li otpakovati uređaj i prenijeti ga kao ličnu (korištenu) stvar?
BW je utociste nasih ljudi
Pa volio bih da sam negdje gdje nema.puno nasih ali eto... ok je, bitno je da je lijep grad i okolina
Ovdje gdje sam ja nema puno nasih. Ovo sto sam cuo da ima zaobilazim. Za vozace buseva nase sto znam da su nasi, obracam im se na njemackom pa me ne skontaju.
Nešto sam razmišljao o ovom.Pantelija je napisao/la: ↑21 maj 2023, 09:16Pa volio bih da sam negdje gdje nema.puno nasih ali eto... ok je, bitno je da je lijep grad i okolina![]()
Pametno. Mislim, pobjegao sam od bosne i balkana i sad da ovdje opet ...nema smislaRacioEmocionalan je napisao/la: ↑21 maj 2023, 09:23Ovdje gdje sam ja nema puno nasih. Ovo sto sam cuo da ima zaobilazim. Za vozace buseva nase sto znam da su nasi, obracam im se na njemackom pa me ne skontaju.![]()
Ma znam, vidio sam.to ovdje a i ljudi koje znam i zive, avaki dan naletis na naseASD je napisao/la: ↑21 maj 2023, 09:34
Nešto sam razmišljao o ovom.
Ako nas ima 4 miliona ukupno, a ukupan broj ljudi u Svijetu da je 8 milijardi. To bi značilo da je naš čovjek na svakih 4000.
Sad kad uzmeš gdje nam je koncentracija, nema nas u Indiji, Pakistanu, Bangladešu gdje ima puno ljudi.
To bi značilo da je skoro nemoguće u nekom gradu ne vidjeti par naših.
Ako živiš negdje u Evropskoj uniji, nemoguće izbjeći.
Nemoj Ado, suti, ne smije se nista negativno pricati o njemackoj to je grijeh za Bosnju ako pricas negativno.Sve je med i mlijeko, i da za ove sto su jos u Bosni a planiraju u njemacku, sad ce novi zakon gdje samo prave bosnje dobijaju po 300€ netto, al shhhhhhAdo1922 je napisao/la: ↑22 mar 2023, 01:49Kad vidim kakve stoke se naselilo u Njemačku izgubim volju da uopšte idem tamo, čak i turistički. Bio sam više puta tamo i svaka sljedeća posjeta me dodatno razočarala.
Nekontrolisan prijem raznih profila ljudi iz svih krajeva svijeta im je u pojedinim mjestima napravila haos.
Mozda Te ne skonta po govoru, ali u 80-90% slucajeva se skonta po faciRacioEmocionalan je napisao/la: ↑21 maj 2023, 09:23Ovdje gdje sam ja nema puno nasih. Ovo sto sam cuo da ima zaobilazim. Za vozace buseva nase sto znam da su nasi, obracam im se na njemackom pa me ne skontaju.![]()
Idu zbog ovoga ili onoga. U to ne bih ulazio. Ali izbjegavati svoga samo zato sto je tvoj tj. smeta ti sto si cuo svoj jezik moze samo covjek koji ima problema sa samim sobom. Taj ce u tudjini brzo naci nove probleme i krug njegovog nezadovoljstva je zatvoren.
On ga izbjegava jer ne voli taj mentalitet. Od kojeg je i pobjegao iz države. I to uopšte ne govori da je Pantelijin život njesra. Uopšte ne vidim nikakvu poveznicu.emir_ je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:52Idu zbog ovoga ili onoga. U to ne bih ulazio. Ali izbjegavati svoga samo zato sto je tvoj tj. smeta ti sto si cuo svoj jezik moze samo covjek koji ima problema sa samim sobom. Taj ce u tudjini brzo naci nove probleme i krug njegovog nezadovoljstva je zatvoren.
Bez drustva, zajednice, mahale se moze zivjeti. Taj zivot je njesra.
Otprilike ko ti kad se svadjas sa Saurmanom na EPL temi
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 11 gostiju.