PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Cernica
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Cernica » 05 jun 2015, 08:15

Probisvjet je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Pa tu si zbog kluba bolan, možeš muda i kući prosipat :urnebes: ili pokažeš muda pa s policijom odeš po oteti trans :urnebes:
Evo opet prica o transu koji su sanjali da su oteli :urnebes: :urnebes: koja smijurija likovi. Daj sliku grob te yebo :lol: 87-me vas gonjali po tuzli,manijaci vas nedavno gonjali i snimali vas kako bjezite,ultrasi vam pale autobus,ne idete na gostovanja a vi se kamenjate s atomcima :urnebes: :urnebes: :rol:
Jel' bi sta veceras od karindjanja? Problemi sa sinovitisom? :mrgreen:
Jest brato. Ziogu pa se vratio kroz vrijeme da tebi odgovorim :urnebes: :urnebes:

Golemo si tako da se pogrdno ne izrazim "plitak" . Inteligentniji su tesari sto su mi šalovali deku :urnebes: :rol:
From father to son

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 05 jun 2015, 10:17

Cernica je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Može, al da i ti mene ispoštuješ. Zalijepi sva vaša kod kuće a naša protiv prva 4, po stoju da nas je više u te 4
Gdje ćemo se kladit jbt kad vi okačite trans i odete u hladovinu, ili ovako kao protiv Borca ne uradite ni to :mrgreen: malo furamo Olimpic jel hehehe
Bola muda se vani pokazuji a ne kuci. Priznaj da ste picke zesce :urnebes: :urnebes: dobro doduse i kuci ste od manijaka dobili po mozgu :rol:
Zato vi i igrate bolje u gostima, nego kod kuce, jer imate 4 navijaca vise vani. :urnebes: :urnebes:

Mislim kad biste jos 8A i 8C poslali na Vrapcice, imali biste barem 10ak bodova vise, igraci bi vam pomislili da igraju kod kuce pa se zadali po terenu. :P
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 05 jun 2015, 12:53

AlemC85 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Batva je napisao/la:Spominje se neka Federalna liga: jankovic, zolj, hebibovic, skahic, blagojevic, maletic, nikolic, za sada... :cry: :shock:
Ostati ce samo na tome :salut:
pa ko će nam igrati? ako ovi odu halali se sa PL. :facepalm:
Aje, šta fali.
Drugi rang, bit će i to jaka liga :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 jun 2015, 13:01

zlajci je napisao/la: Drugi rang, bit će i to jaka liga :mrgreen:
Kad dodju braca iz Mostara pa demoliraju Simin Han :lol: :crazy:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 05 jun 2015, 13:21

klasik je napisao/la:
zlajci je napisao/la: Drugi rang, bit će i to jaka liga :mrgreen:
Kad dodju braca iz Mostara pa demoliraju Simin Han :lol: :crazy:
Komsija prevrto si auta od iduce sezone ces prevrtat traktore a armija ce palit usjeve po bosni
goveđigulašmajka

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jun 2015, 13:32

gostovat' će u Simin Hanu, realno, stadion uređeniji od Vrapčića :rol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jun 2015, 13:40

Cernica je napisao/la:Brato nema smjesnije grupice od ovih fukara. Otisli na jedno gostovanje i zakamenjali atomce iz tešnja :urnebes: :urnebes: oplaka yebote :rol:
Normalno da nema, da valjaju ne bi se zvali Fukare :lol:

Sjećam se ja kad su se htjeli udarati u Visokom pretprošle sezone, umalo zatvora ne zaglavih zbog njih :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jun 2015, 15:09

Chinaglia je napisao/la:gostovat' će u Simin Hanu, realno, stadion uređeniji od Vrapčića :rol:
Normalno da je uredzeniji...al ima federalna i svojih prednosti...npr. opet ce imat sansu da igraju tekme sa svojim jaranima iz gabele
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 05 jun 2015, 15:25

:lol: :lol: sto su se nalozili ovi sabani malo para dobili i odma ko su ti ko oni :lol: :lol: bola smijesni ste kad odradite sva gostovanja javite se (brojka nije bitna) :D ugledajte se ostali malo na onu 4 momaka koji su otisli u SB nemojte samo pametovat

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jun 2015, 15:36

pravnik1981 je napisao/la::lol: :lol: sto su se nalozili ovi sabani malo para dobili i odma ko su ti ko oni :lol: :lol: bola smijesni ste kad odradite sva gostovanja javite se (brojka nije bitna) :D ugledajte se ostali malo na onu 4 momaka koji su otisli u SB nemojte samo pametovat
:urnebes: :urnebes: ...vrapcicani su komedija ziva...u stvari tragikomedija :damn: :urnebes: :urnebes: ...ne znas dal im je smjesniji klub il oni 50 gledalaca na stadionu...o onoj balavurdiji iza gola je sve vec davno ispricano :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 jun 2015, 15:38

pravnik1981 je napisao/la::lol: :lol: sto su se nalozili ovi sabani malo para dobili i odma ko su ti ko oni :lol: :lol: bola smijesni ste kad odradite sva gostovanja javite se (brojka nije bitna) :D ugledajte se ostali malo na onu 4 momaka koji su otisli u SB nemojte samo pametovat
Kad budete imali svoj grad javite se, (ne volim ih ali..) ugledajte se na Ultrase koji vladaju Mostarom :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jun 2015, 15:47

Kad Sloboda gostuje za vikend Fukare se okupe u petak i bacaju novcic da li ce ici na gostovanje i to na nacin da onaj koji baca kaze ako bude glava ne idemo na gostovanje,a ako bude pismo bacamo opet :urnebes: :urnebes:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 05 jun 2015, 15:51

arelinho je napisao/la:
Kad Sloboda gostuje za vikend Fukare se okupe u petak i bacaju novcic da li ce ici na gostovanje i to na nacin da onaj koji baca kaze ako bude glava ne idemo na gostovanje,a ako bude pismo bacamo opet :urnebes: :urnebes:
ako je gostovanje izvan TK ne idu...predaleko im :lol: :lol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 jun 2015, 16:04

[youtube][/youtube]
Ovo je sramota najveca. Da ti dođu u tvoj grad i gonjaju te po njemu. Popisase ih manijacu posred tuzle :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 jun 2015, 16:10

DoeTz je napisao/la:
Kad budete imali svoj grad javite se, (ne volim ih ali..) ugledajte se na Ultrase koji vladaju Mostarom :lol:
Časijaneru iz Kalesije jeli na ove mislis

slika
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 jun 2015, 16:20

staragarda je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: ...vrapcicani su komedija ziva...u stvari tragikomedija :damn: :urnebes: :urnebes: ...ne znas dal im je smjesniji klub il oni 50 gledalaca na stadionu...o onoj balavurdiji iza gola je sve vec davno ispricano :urnebes:
slika
Ispricano dobro si. Dok oni odrađuju transeve torcidi vasa prva ekipa kamenja atomce iz tešnja. Eto kojo ste retarsi grob te yebo :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 jun 2015, 16:27

Cernica je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Ovo je sramota najveca. Da ti dođu u tvoj grad i gonjaju te po njemu. Popisase ih manijacu posred tuzle :urnebes: :urnebes: :rol:
Hahahhahaha kad je ovo bilo, ne mogu da vjerujem sta im ljudi uradise
Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 05 jun 2015, 16:32, ukupno mijenjano 2 puta.
ZZ

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 05 jun 2015, 16:29

Cernica je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Nisam nikada pisao na ovoj temi niti cu pisati vjerovatno zbog viska godina koje imam kao i ti koliko sam skontao iz tvojih postova. Ne znam da li si upucen u detalje tog dana al cu ti pokusati objasniti bez ikakve namjere za provokacijom ili nadmudrivanjem.
Nikada i nigdje navijaci se neokupljaju u centru grada, siguran sam da se navijaci Zelje ili Sarajeva neokupljaju na Ferhadiji ili Veleza na Starome mostu, barem sto ja znam pa tako nismo ni mi taj dan niti cemo ikada. Nase okupljanje je tradicionalno "u kavezu" iza Elektro tehnicke skole kod stadiona Tusanj, tu je prolazila manja grupica mladjih navijaca dok smo mi bili vec pred stadionom okruzeni specijalcima ne znajuci uopste sta se desava i zbog cega, naravno kasnije su nam javili al vec smo bili na stadionu.

Ako je ovo materijal za dicenja neka izvoli i dalje.

Sretno nasim predstavnicima u Evropi.
samo Sloboda

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 jun 2015, 16:31

moj uzor-S.G je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Hahahhahaha kad je ovo bilo, ne mogu da vjerujem sta im ljudi uradise
Prije par godina brato. Popišali ih manijaci u njihovom gradu. Dobro oni se vade da su bili na drugom kraju. Ispa da su ih trebali manijaci trazit po tuzli. Jao smijurije. Najpickastija sredina u drzavi :urnebes: :urnebes:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 jun 2015, 16:34

Dosli ti ljudi u tvoj grad. Sta su trebali. Oni njih trazit po gradu. Daaaaj. Isto kao sto su popišali ultrase u Mostaru
From father to son

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.