Consigliere je napisao/la:Naziv teme treba biti Nerazvikani filmovi koji su ustvari filmcine... Bez anketa i slicnih gluposti, jednostavno da upoznamo ljude sa nekim odlicnim filmovima koji su prosli ispod radara , sto rece kolega Monolog.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Consigliere je napisao/la:Naziv teme treba biti Nerazvikani filmovi koji su ustvari filmcine... Bez anketa i slicnih gluposti, jednostavno da upoznamo ljude sa nekim odlicnim filmovima koji su prosli ispod radara , sto rece kolega Monolog.
Pa, to ti je tu negdjeDonnie Darko je napisao/la:Ja više ovo shvatam kao "Filmovi koji ne dobijaju ni blizu pažnje i ljubavi kao što bi trebali", ne kao filmovi koji su prošli ispod radara.
The King of Comedy - Podcjenjeni film svih podcjenjenih filmova. Apsolutno remek djelo i jedan od Scorsesijevih najboljih, ali je film skoro pa u potpunosti zaboravljen. Najbolja DeNirova uloga.
Eto ga, sjebao sam se zaista dok sam ovo sastavio sveOnaj me pretekao sa King of Comedy, fuck you
MartinScorsese je napisao/la:The King of Comedy - Podcjenjeni film svih podcjenjenih filmova. Apsolutno remek djelo i jedan od Scorsesijevih najboljih, ali je film skoro pa u potpunosti zaboravljen. Najbolja DeNirova uloga.
Eto ga, sjebao sam se zaista dok sam ovo sastavio sveOnaj me pretekao sa King of Comedy, fuck you
Respect za izbor![]()
Zar si ocekivao da ce neko sa ovim avatarom i nickom zaboraviti taj film?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.