28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Vazno je bilo uzeti sva tri boda i to je to sto se tice Andore.
Protiv Austrije cemo vidjeti na cemu smo sa novim selektorom.
Protiv Austrije cemo vidjeti na cemu smo sa novim selektorom.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
džeko tri gola, lulić tri asistencije, ali je višća MVP haha
- NoName
- Kontakt:
594 dodavanja 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Lijepo je da su novi igraci dobili priliku i da su se vratili Spaha i Zuka , a za ostalo cekamo nastavak kvalifikacija u junu.
Edit: I da germani nisu dobili priliku da igraju veceras.
Edit: I da germani nisu dobili priliku da igraju veceras.
Eto dosao je i taj dan, odnosno noc. Bosna i Hercegovina pobijedi u kvalifikacijama, posle 5 (!) utakmica...
Cestitke Mesi i igracima!
Cestitke Mesi i igracima!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dvije stvari bih izdvojio - konacno smo ubiljezili pobjedu i 3 akcije Lulic -Dzeko
Ostalo ne bih nesto pretjerano komentarisao,igrali smo protiv limitirane i slabasne Andore.Mada,vise sam nezadovoljan nego zadovoljan vidjenim,al elem.. Austrija ce nam valjda bolje pokazati kakva je tacno nasa forma
Navikao sam poslije svake tekme pa cu evo i sad kratko:
Begovic - nezaposlen
Mujdza - dobar
Vranjes - dobar
Spahic - dobar
Zukanovic - dobar
Besic - nezapazen
Pjanic - uglavnom rezervisan
Lulic - sjajan
Visca - agilan,zapazen,dobar
Dzeko - sjajan
Ibisevic - jbg,zao mi sto ne zabi bar jedan da prekine taj post,al ocito da je losa forma uveliko hvatila Vedu..Ne daj se Vedade
Djuric,Cocalic,Medunjanin igrali nedovoljno za nekog komentara,eventualno se moze reci da je Djuric mogao vise za pola sata,al i nasi su stali,on vjerovatno pod tremom tako da u narednim tekmama ocekujem vise.
Cestitke Mesi na uspijesnom debiju

Navikao sam poslije svake tekme pa cu evo i sad kratko:
Begovic - nezaposlen
Mujdza - dobar
Vranjes - dobar
Spahic - dobar
Zukanovic - dobar
Besic - nezapazen
Pjanic - uglavnom rezervisan
Lulic - sjajan

Visca - agilan,zapazen,dobar
Dzeko - sjajan

Ibisevic - jbg,zao mi sto ne zabi bar jedan da prekine taj post,al ocito da je losa forma uveliko hvatila Vedu..Ne daj se Vedade

Djuric,Cocalic,Medunjanin igrali nedovoljno za nekog komentara,eventualno se moze reci da je Djuric mogao vise za pola sata,al i nasi su stali,on vjerovatno pod tremom tako da u narednim tekmama ocekujem vise.
Cestitke Mesi na uspijesnom debiju

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Feridagic je napisao/la:Prvo poluvrijeme totalno lose, drugo nesto bolje. Ipak za konacnu ocjenu je rano posto se radi o protivniku cijih par igraca nisu mogli igrati zato sto nisu mogli dobiti slobodne sate na poslu. Austrija je ipak ozbiljnija reprezentacija pa ce se znati vise.

Rutinska pobjeda, ne moramo ni mi uvijek igrati atraktivan fudbal, bitno da se pobjeda upisala. Jedva čekam Austriju da vidim kakav će sastav Meša izvesti, i u kojoj ćemo formaciji istrčati.
Džeko i Lula prekucali
Džeko i Lula prekucali

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bodove pisi, igru zaboravi i izbrisi iz memorije inace ces dobiti traume.
Postoje olaksavajuce okolnosti kao sto su slab protivnik koji se orijentisao na to da izgube sa sto manje golova, kao i odvratna umjetna trava. Zasto imaju umjetnu travu u Andori, koja je rodno podneblje gdje vjerujem da imaju prave trave koliko zele?

Postoje olaksavajuce okolnosti kao sto su slab protivnik koji se orijentisao na to da izgube sa sto manje golova, kao i odvratna umjetna trava. Zasto imaju umjetnu travu u Andori, koja je rodno podneblje gdje vjerujem da imaju prave trave koliko zele?
- Goalgetter
- Kontakt:
Mujdza i Zukanovic odlicni, kao i Lulic i Dzeko. Visca je takodjer pruzio dobru partiju, ali pitanje je kakvo ce to izgledati protiv jacih protivnika, jednostavno meni nije ubjedljivo u dosta situacija neodlucan, brzoplet i nije dovoljno energican, nadam se da ce me razuvjeriti protiv Austrije, zasluzio je mislim opet sansu.
Pjanic razocarenje veceri po meni, skoro pa nevidljiv na terenu. Djuric je takodjer za svojih 25 minuta igre mogao dosta vise, takodjer nisam zadovoljan, ali tek je ovo debi bio, progledacemo nasem Milanu kroz prste.
Vedad prica za sebe, odlicno kretanje, ucestvovanje u igri, kooperacija sa Edinom, ali nije iskoristio nazalost svoje sanse.
Sve u svemu, mozemo ovim biti zadovoljni 3 boda, igra nije bila losa, sasvim zadovoljavajuca kad uzmemo u obzir pritisak i stanje terena.
U utorak cemo vidjeti na cemu smo i gdje smo, posto danas nismo skoro pa nikako bili ugrozavani nazad. Vidjecemo, nece biti nimalo lagano.
Pjanic razocarenje veceri po meni, skoro pa nevidljiv na terenu. Djuric je takodjer za svojih 25 minuta igre mogao dosta vise, takodjer nisam zadovoljan, ali tek je ovo debi bio, progledacemo nasem Milanu kroz prste.

Vedad prica za sebe, odlicno kretanje, ucestvovanje u igri, kooperacija sa Edinom, ali nije iskoristio nazalost svoje sanse.
Sve u svemu, mozemo ovim biti zadovoljni 3 boda, igra nije bila losa, sasvim zadovoljavajuca kad uzmemo u obzir pritisak i stanje terena.
U utorak cemo vidjeti na cemu smo i gdje smo, posto danas nismo skoro pa nikako bili ugrozavani nazad. Vidjecemo, nece biti nimalo lagano.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 28 mar 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bešić i Pjanić na kraju jedini zaslužuju negativnu ocjenu. Ovo što su večeras pružili je sramotno i ne smije se ponavljati u nastavku kvalifikacija.
Vedad je bio dobar ali neće ga gol. Podsjeća me na Zacha Wrighta na Eurobasketu 2013. Igra sjajno, ali ne može pogoditi da sebi život spasi. Mentalna blokada i definitivno mora tražiti pomoć od psihologa.
Na kraju sam zadovoljan. Prvo polvrijeme užasno, drugo sasvim dobro. Na kraju krajeva **** igru piši 3 boda, NAPOKON.
I da, ogromno hvala sudiji što nam je oprostio dva crvena večeras i tako nam spasio ostatak kvalifikacija.
Vedad je bio dobar ali neće ga gol. Podsjeća me na Zacha Wrighta na Eurobasketu 2013. Igra sjajno, ali ne može pogoditi da sebi život spasi. Mentalna blokada i definitivno mora tražiti pomoć od psihologa.
Na kraju sam zadovoljan. Prvo polvrijeme užasno, drugo sasvim dobro. Na kraju krajeva **** igru piši 3 boda, NAPOKON.
I da, ogromno hvala sudiji što nam je oprostio dva crvena večeras i tako nam spasio ostatak kvalifikacija.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Utakmica bez vrsajevica, susica i hadzica - milina. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
A brate dragi kako ovaj BHT pravi depresivne ove emisije, to je uvode i posle utakmica...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- bistrikboy
- Kontakt:
Jel' igrao Pjanke na svojoj poziciji?
Ocekivano lagano ali na momente kilavo.Dzeko i Visca najbolji!
Ocekivano lagano ali na momente kilavo.Dzeko i Visca najbolji!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kaže Sabic slaba krila bila, a lulic 3 asistencije
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Katastrofa
Austrija će nas nabiti 2-3 razlike, ova generacija je odigrala svoje, ni Ferguson ovo ne može odvesti na EP
Austrija će nas nabiti 2-3 razlike, ova generacija je odigrala svoje, ni Ferguson ovo ne može odvesti na EP
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Osjećaj kada tri Germana presjede utakmicu na klupi - NEOPISIVO.
Žao mi je što Vedo nije zabio gol ali mora se on sam srediti prvo, isto tako Višća odigrao odlično, tehnički je Medo od njega dva put bolji igrač ali Višća ima tu brzinu i dobro ga je imati u timu. Drago mi je i zbog Đurića (što reće Šabić Đuričića
) i Cocalića, sve u svemu Meša je to dobro postavio jer su igrači igrali svoju poziciju, I ono što se dalo primjetiti koliko je Lulić dobar igrač jer tek je sada igrao svoju poziciju i koliko nam Spaha i Džeko znače u timu.
Žao mi je što Vedo nije zabio gol ali mora se on sam srediti prvo, isto tako Višća odigrao odlično, tehnički je Medo od njega dva put bolji igrač ali Višća ima tu brzinu i dobro ga je imati u timu. Drago mi je i zbog Đurića (što reće Šabić Đuričića

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dovoljno,mogli smo im jos uvaljat koji da smo stiskli gas ali i ovo je dosta. Igra nije bila toliko blistava ali eto. Uglavnom da smo pobjedili konacno. 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kao da prenose dzenazu a ne utakmicu. Oni sa space tv makar znaju nasmijat covjeka.sajo10 je napisao/la:A brate dragi kako ovaj BHT pravi depresivne ove emisije, to je uvode i posle utakmica...![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, denza, HariTz, kakarut, napapijri1987, torbica, tuzlanskinacin i 45 gostiju.