Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
On ako bude ko Gallinari ja cu bit sretan.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Al kako je nas narod cudan, kad je nesto lose odma smo tu da pljujemo, kad je nesto dobro odma smo najbolji u svemiru, uvijek idemo u krajnost, ja cu biti presretan ako Džanan dođe do nivoa Teletović u karijeri, kakvo ba nadmašivanje Dražena, Kukoča i ostalih, glupo je izjavljivat takve stvari, niko ne može predvidjet kako ce se razvijat dalje njegova karijera, bilo je i većih talenata od njega koji na kraju nisu mogli ni u Evropi ostaviti značajan trag, a nije toliko cudo da tako mlad igra za cedevitu, dosta je igraca sad u tim godinama sirom kontinenta u dobrim ligama i klubovima, evo u najboljem mozda tj. u Realu imate Dončića koji je meni zreliji i perspektivniji od Muse sto ne znaci da ovaj njega nece nadmasit opet, mada govore da je neki mali iz maccabija koji daje po 40-50 poena u juniorskoj euroligi s nevjerovatnim procentima trenutno najbolji u toj kategoriji mladjih igraca..
Dirk Nowitzki ?Ferdinand je napisao/la:Musa ce biti prvi Europljanin koji ce nadmasiti Drazena Petrovica.
ZELJEZNICAR 1921!
Imam ja malog rodjaka, 3 godine, dragulj, pogadja u visokom % na onaj mali kos na vratima od sobe, mogao bi i on nadmasiti Drazena.
Ferdinand je napisao/la:Musa ce biti prvi Europljanin koji ce nadmasiti Drazena Petrovica.
drazena su vec nadmasili novitzki i gasol
BIHfan je napisao/la:On ako bude ko Gallinari ja cu bit sretan.
otprilike tako nesto,sasvim solidan nba igrac ako bude kud ces vise
sto citirate tog levata ferdinanda/ibrahima...popio je vec tuce banova
mirzatele je napisao/la:Imam ja malog rodjaka, 3 godine, dragulj, pogadja u visokom % na onaj mali kos na vratima od sobe, mogao bi i on nadmasiti Drazena.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Musa danas 26 poena u derbiju juniora između cedeviti i cibone, Cibone je slavila u gostima 87:81
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Loša partijaTracy3McGrady je napisao/la:Musa danas 26 poena u derbiju juniora između cedeviti i cibone, Cibone je slavila u gostima 87:81

Prekucao je on to.
Imate na FB stranici Cedevite video sa utakmice juniora i neke poene Muse
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Musa bi mogao dobiti sansu danas protiv Tajfuna i sutra protiv Gorice zbog umora nekih igraca i rotacije. Da mu je odigrati danas barem jedno desetak minuta a sutra 25-30 min.. To bi bilo sasvim ok..
Ako si stavio Gasola možeš komotno i Parkera...filip13 je napisao/la:Ferdinand je napisao/la:Musa ce biti prvi Europljanin koji ce nadmasiti Drazena Petrovica.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
9 poena za 14 min,nije lose....
Kaunas je napisao/la:Ako si stavio Gasola možeš komotno i Parkera...filip13 je napisao/la:Ferdinand je napisao/la:Musa ce biti prvi Europljanin koji ce nadmasiti Drazena Petrovica.
a nisam bas siguran da je parker ispred gasola
- legenda reala
- Kontakt:
kako izbaci čuvara u onoj zadnjoj kontrilumani je napisao/la:9 poena za 14 min,nije lose....

bio je Mršić ljut na njega u drugoj četvrtini kad ga je izveo, govorio mu je da se sporo vraća, a pomoćnicima da mu pokažu snimak, i meni izgleda manje agresivan nego prije, vjerovatno ga stiže umor
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobar je bio, 9 poena 3/5 sut i 3/3 slobodna uz 2 skoka za 14 min0oo0 je napisao/la:Mozel sta?LloriS je napisao/la:Musa u igri protiv Tajfuna
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.