Sheyi je napisao/la:siljevac je napisao/la:aerodromsko / ja badale isus te prcija , prcko mali tebi nesto fali .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako nisi skontao ja badale stvarno .
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sheyi je napisao/la:siljevac je napisao/la:aerodromsko / ja badale isus te prcija , prcko mali tebi nesto fali .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bhsport je napisao/la:siljevac je napisao/la:@ sabinho ti prvo mrzis sebe cim ustanes a onda sve redom . Alkohol droga sta li je tu vec prisutno ne zanima me . Budi realan samo jedan sat a ne dan . Hahaha sa kim se ja prepucavam po nasem lijepom forumu fuj .![]()
Kupice ga Barsa iduce sezone trenutno je pod UEFA susp. kad su mogli da plate da Daglasa 7 mill mogu peticu za talenta GojkuUtopija je napisao/la:Odbili su HSV, Basel, Brugge, Grashopers i pitaj Boga koga jos, i to milion eura, malo je kaze Ibrak...
Bas kao i kod Tine... ceka se Inter... jer Gojko hoce
samo Inter...
Sabinho je napisao/la:Sheyi je napisao/la:siljevac je napisao/la:aerodromsko / ja badale isus te prcija , prcko mali tebi nesto fali .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nismo ga mi nikad ni prodavali. Izadje clanak-mi diskutujemo o njemu jednako kao i o svakom drugom reprezentativcu.invincible1921 je napisao/la:Ko je sad ponudio milion da nije kakav iz Engleske klub ? vidim odavno ga ne prodajte nigdje ...ima i mjesec?
Koji post.Sabinho je napisao/la:Sheyi je napisao/la:siljevac je napisao/la:aerodromsko / ja badale isus te prcija , prcko mali tebi nesto fali .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja badale isus te prcija , prcko mali tebi nesto fali
Ja mislim da ovo Cimirot sam pise.siljevac je napisao/la:Svi ga popusite krkani![]()
koji ste protiv cimija . Smijesni ste , jadni , bijedni tako pisuci . Nemate gram ljudskosti u sebi odvratni lelemudi . Pi sa km ja komentiram . Cimi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KRALJU
Ostavite krkani jos jednom vam kazem cimija a kolasinca ste dizali u nebo i sad vam ne valja pi , fuj kakvi ste arogantni dinosaurusi . Za vas je vrijeme proslo glupani pustite djecu . Koja ste djubrad fuj kakav smrad se forumom siri .![]()
![]()
djeco samo hrabro naprijed ne osvrcite se na ove gadove sto vas bljuju .
Sheyi je napisao/la:Arogantni dinosaurusi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da Radovac ima veci potencijal. Mislim da i Cimirot moze postat dosta dobar igrac, ali mora se ispalit ovog ljeta. I mora pogodit sa odabirom kluba. Duplo je bolji igrac od Grahovca koji je se prodao u solidan klub, moze i on.Senegal je napisao/la:Ja ga nisam vidio u 1p. tesko tesko...a tek igra i zelja Sarajeva il je stvarno Lech tako jak tvrd...
Da sacekamo pa ga odgledamo u 2p. ili da cekamo Travnikjasmin10 je napisao/la:Ma sta ćeš vidjeti.
Živjela nama naša dijaspora, jer od ovih naših talenata nema ništa.
Sve što valja treba da ide što prije.
Sarajevo je daleko najjači klub u BiH, a igra ovako katastrofalno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 28 gostiju.