Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Što bi naši stari rekli mašallahNerminovic je napisao/la:Koliki je ovaj Vidal![]()
![]()
![]()
Ja sam veliki pobornik štopanja vremena čak i u fudbalu, da se razumijemo.DANTES je napisao/la:zaista bi trebalo uvesti ograničenje napada na 30sek
@duke nema veze, neka se snađu... treba probati, ako ide, ide.. eno odbojke... od jednog dosadnog sporta je sa korekcijom pravila postala jedan od zanimljivijih
Janez je napisao/la:Što bi naši stari rekli mašallahNerminovic je napisao/la:Koliki je ovaj Vidal![]()
![]()
![]()
![]()
Ono što ja znam niko iz IHF-a ne priča o tome. Sve je to i dalje nezvanična priča i na nivou prijedloga.Janez je napisao/la:@DukeOfWellington
A da li se spominjalo općenito ima li nekih naznaka-zahtjeva da se ograniči uticaj sudija na igru i rezultat i da se urade reforme koje ti između ostalog po pitanju trajanja napada spominješ? Ima li neko da je počeo pričati o poboljšanju igre i promjena pravila?
OnlyUnited je napisao/la:16. mjesto u Portugalu davne 2003.koji je do sad najbolji uspjeh katara na velikim takmičenjima?
pazi sadafilip13 je napisao/la:ovi ex yu igraci sto igraju za katar,jesu vec igrali za ex vu repke,znam za sarica,ostali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.